Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
03 Aralık 2008, 11:15:17

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: --hep erkekLeri mi öwelim yane-- :))  (Okunma Sayısı 166 defa)
05 Haziran 2007, 20:05:58 #0
dream.girl
Efedra Genci

Açtığı Konular: 67

Rep Puanı: 25
Ruh Halim

Agir bir hasta hastahanede. Tüm ailesi bekleme odasinda doktorlardan haber bekliyor. Yorgun ve umutsuz bakisli bir doktor çikiyor..

Tek yasam sansi var oda beyin nakli. Böyle bir ameliyati ilk olarak deneyecegiz, tabi masraflar hastanin ailesine ait." Aile, saskin,yorgun, çaresiz... Aralarindan biri "Peki ama fiat nedir diyor ?" Degisir diyor cerrah. 5000 Euro erkek beyni kullanirsak, 200 euro kadin beyni kullanirsak. Uzun bir sessizlik çöker. Beyler gülmemeye çalisirlar. Hanimlarla gözgöze gelmekten kaçarlar. Ama aralarindan biri merakini yenemez, peki doktor bu fiat farkinin nedeni nedir diye sorar. Cerrah gülümser. "Eh tabi, ayni arabalar gibi, kadin beyinleri ucuz oluyorr akillarini çok kullandiklari için. Kullanilmis akil, kullanilmis beyin. Erkek beyni hiç kullanilmamis sifir km araba gibi pahali oluyor." 
kahkaha
iLk defa ayağıma kadar geldin
daha önce ağlarken görmemiştim seni
başucumda durdun...
özlediğini söyledin cevap veremedim.
bıraktığın gülleri koklayamadım
ve sen giderken ayağa kalkıp yolcu edemedim...
kusura bakma...
dün gece ÖLMÜŞTÜM....
05 Haziran 2007, 20:11:39 #1
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....

Açtığı Konular: 219

Rep Puanı: 35
Ruh Halim

kahkaha kahkaha kahkaha süperr ya çok doğruu... sirit

Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

05 Haziran 2007, 23:23:46 #2
fireboy
Ziyaretçi

oooooooooo doğru demek

feminism kokusu alıyorum !!!

snıf snıf püüüüffffffffffff :d
06 Haziran 2007, 08:27:15 #3
büşoo_26
Ziyaretçi

bencede doğru
12 Haziran 2007, 22:12:09 #4
immortalerror
Efedra Genci
**

Açtığı Konular: 5

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

hopst..... bizim beynimizde çalışıyor sadece  çalışma yönü faklı öyle her türlü fasafüsoyla kafamızı yormayız biz bizim uzman lık alanlarımız başşka....
Bir japon atasözü derki : Eşeğini hep soğan ile beslersen, ne zaman yanında osursa gözün yaşarır..
12 Haziran 2007, 22:23:54 #5
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

gercekten de feministlik kokusu alıyorum bu sitede sanırım o özellikleri tasıyan arkadaslar var sirit

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
10 Temmuz 2007, 22:54:43 #6
eMbeR_
Efedra Genci

Açtığı Konular: 29

Rep Puanı: 44
Ruh Halim

% 1000 doğruuu sirit

Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: