| 27 Haziran 2007, 15:30:36 | #0 |
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~
Açtığı Konular: 189
Rep Puanı: 15
Ruh Halim
|
 |
|
|
Erkek dediğin yakışıklı olcak.şöle karşıdan yuruyup gelırken endopps hayran kalacaksın Eerkek dedigin. Saclari temiz, coraplari temiz, kiyafetleri duzgun olacak. Bu kalbin icinde tam bir beyefendi barindiracak. Kasi, gozu guzel olacak, disleri temiz ve beyaz; ama bunlardan once ozu sozu dogru, sozunun eri bir delikanli olacak. Eline kagit kalem alsa delikanliligin kitabini yazacak. Komple olacak yakisikligi. Korkmayacaksin gecenin bir vakti uyanip da yaninda gordugunde onu. Yakisikli olacak ama aklini sende tutacak kadar da akilli... Seni elinin tersiyle degil avucunun iciyle kavrayacak. Bileceksin ki emin ellerdeyim, baskasi tutamaz elimi boyle. Erkek dediğin kadınını başkasına kaptıracak riske girmeyecek.Senden zaman İnce olacak; seni senin kadar dusunecek. Sen onu merak ettiginde kendisine hesap soruluyor havalarina girmeyecek. Senin inceligine karsi umursamaz sozler sarf etmeyecek. Adamin sinirini bozmayacak, cinlerini tepesine cikarmayacak, sanki sen onun icin varmissin her ne zaman istese emrine amadeymissin, o ne yaparsa yapsin her istediginde yaninda elinin altinda olacakmissin triplerine girmeyecek. Sen ona sevgini gosterdiginde, sen ona kayitsiz sartsiz asikmissin gibi havalara girmeyecek. Erkek dedigin ilgi gordugunde ilgiyle, sevgi gordugunde sevgiyle karsilik verecek. Erkek dedigin, sen onun icin kendine baktiginda, sirf ona daha guzel gorunmek icin giyinip kusandiginda hicbir sey olmamis gibi davranmayacak. Ruhunu oksamasini bilecek. Romantik olacak, kimi gun habersizce kucaginda ciceklerle cikip gelecek. Özel gunleri unutmayi marifet sanmayacak. "Öküz" olmayacak senin butun zerafetine karsi. Gercekten seven bir kadin sevgi ve ilgi bekler, erkegine verdigi askin karsiliginda kucuk bir tatli soz, kisa bir mesaj, bir cagri bile onu mutlu edebilir. Erkek dedigin butun bunlari cebinden para harciyormus gibi cimrilikle yapmayacak. Ben aranmayi, cok aramayi sevmem demeyecek. Aranmadığı zamanlarda gurur yapmayacak.Her sey kendi istedigi gibi olsun istemeyecek. Sadece kendi caninin istemesine baglamayacak her seyi. istemeyecek kadar salakça komplekslere girmeyecek.Rahat olacaksin Erkek dedigin erkek olacak guzelim. Seni sadece sen oldugun icin sevecek. Parayla pulla, kariyerle, gucle, kimin ne dedigiyle hareket etmeyecek. Hem sevgilin, hem arkadasin, hem dostun, hem baban, hem cocugun olacak, huzurla bagrina basacaksin. Bileceksin ki evde o erkegi beklemenin zevkini, huzurunu baska hicbir sey yasatamaz sana.
yaninda, cok konusmayacak, beynini didiklemeyecek................ve ve ve buna benzer bır suru şeylerrr öyle bir erkekk işte:) Can Dündar delirmis bunlar yaawwww... Arkadaslar aranızda bu kriterlere uyan var mı??? 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2007, 09:04:57 Gönderen: EsiR »
|
|
|
|
|
| 27 Haziran 2007, 18:13:22 | #1 |
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~
Ruh Halim
|
ilk yorum benden olsun bari... girisi ben yapaym.. ya bunlar da iyice zıvanadan cıkmıslar... ne bu böle.. var mı böle erkek.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Haziran 2007, 21:05:26 | #2 |
paranoia_tati
Efedra Genci

I Hate Silent ....................................
Açtığı Konular: 73
Rep Puanı: 34
Ruh Halim
|
can dündarın imzasını eklemeyi unutmuşsun....
paylaşımın için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
===================================== 
|
|
|
| 28 Haziran 2007, 08:55:30 | #3 |
EsiR
Efedra Genci

~~ESiR~~
Ruh Halim
|
ben daha önce de belirtmistim... yazdıgım her yazı alıntııdır.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Haziran 2007, 10:34:28 | #4 |
|
BURCUMM
Ziyaretçi
|
süper yha lütfen bulan varsa 1 tane bende istiorum:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Temmuz 2007, 00:04:52 | #5 |
_*cigdem*_
Efedra Genci
Açtığı Konular: 4
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
hehehehe.... ewt, bulan varsa burcumm'dan sonra bende sıradayımm...
|
|
|
|
|
|
I'M THE REAL BJK FAN PAÜ'LÜ OLMAK AYRICALIKTIR.. [/b]
|
|
|
| 02 Temmuz 2007, 11:24:23 | #6 |
|
|
|
| 02 Temmuz 2007, 15:51:44 | #7 |
|
mary j blige
|
artık erkekler ilgi alanıma girmiyo 
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
| 28 Temmuz 2007, 22:06:03 | #8 |
igves
Efedra Genci

aslında yalnız geldik dünyaya yalnız didiyoruz...
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
ben bu kadar ii olmasını istemezdim.... çok kıskanırdım yaaa.... ama arada gerçekten önemliler ver mesela -bişi sorduunda hesap soruyomuş gibi davranmıcak -yakışıklı olsun biraz -içi güzel olsun ii niyetli olsun -ruhunu okşasın...
|
|
|
|
|
|
geçmiş artık belki acı belki tatlı bi hatıradır... ama sadece ANI'dır...
|
|
|
| 29 Temmuz 2007, 20:18:42 | #9 |
|
halloween
|
Kız MiLLeti Neden Ho$Lanır ? Hem Piskopat OLcan Hem BiLgiLi. Taktınmı KoLuna Yakı$acak. Kodunmu Duvara Yapışacak. Kız MiLLetinin Sözünü DinLeyecen AmA Yerine Getirmeyecen. Romantik OLcan Mum Işında TokatLıyacaN...  .. ee evcil bi hayvan alın bence daha iyi  ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Ağustos 2007, 01:24:28 | #10 |
yokedici
Efedra Genci

sevgi bir ömürse,bütün ömrümü sana veriyorum......
Açtığı Konular: 1
Ruh Halim
|
 |
|
|
haha abi hallowen e katılıyorum süper yazmış yalnız ben bu kız milletini anlamıyorum harbiden ya..... erkeğin % 100 kendi tarzlarında özelliklere sahip olmasını beklerler ama bu erkek için geçerli bir durum değildir....Kuralları kendileri koymak isterler,bu yukarıda yazılan bütün özelliklerin dışında da bir sürü istekleri vardır.....Bunlar daha bi şey değil allah bilir bu özelliklerin hepsini saysan kız miletinin erkeklerden beklediği bütün özelliklerin 10 da 1 etmez belki.....Yani durumu biraz daha açık anlatayım:Bi kız arkadaşl tanıştın,gezdiniz,tozdunuz,eğlendiniz.....vs...Peki bunlar olurken bütün masraflar kızın mı cebinden çıkıyo yoksa bizim mi cebimizden çıkıyo.Parayı dert ettiğim anlaşılmasın tabi ki en çok parayı bi erkek olarak bizim vermemiz lazım ama bazı kızlar ceplerinde iki kuruş çıkmıyo ya......Eski çıktığım kız arkadaşım beni soydu desem yeridir.Valla beyler kız banka soysa benden yediği paralar kadar bankadan para alamazdı be.Yani demek istediğim bi kızla çıktığında kontrolün kendinde olduğunu zannedersin,kafan rahat,ohh kızla da çıkıyom,hava da atıyorum zannedersin ama öyle değil işte....keşke öyle olsa....Kontrol hep kızda ya.....Hammal gibi taşıyoz kızları...Parayı götüren onlar,gezen onlar,yiyen onlar(beleeeeşşşşş,ye anam ye)ha biz yemiyo muyuz biz ne yiyoruz söyleyim:paradan da önemlisi kendimizi yiyoruz kendimizi başka bi şey değil........o yüzden bu kız milletine güven olmaz kankalar.....Ha bi de şu var kızla çıkayım,etrafa hava atayım,onun gözünü boyayım diye düşünürseniz çok dikkatli olun,burda bile gevşemeye gelmiyo........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Eylül 2007, 10:59:25 | #11 |
|
|
|
| 07 Eylül 2007, 11:29:45 | #12 |
tehlikelii
Efedra Genci

Açtığı Konular: 6
Ruh Halim
|
varsa böle biri bende sıradayım yanii hiç fena olmasss  dimi yaniiiiiii
|
|
|
|
|
|
gözler hangi renk olursa olsun gözyaşları hep aynıdır
|
|
|
| 09 Eylül 2007, 13:57:44 | #13 |
|
|
|
| 09 Eylül 2007, 17:34:31 | #14 |
AnGeL
Efedra Genci

Açtığı Konular: 17
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
 |
|
|
haha abi hallowen e katılıyorum süper yazmış yalnız ben bu kız milletini anlamıyorum harbiden ya..... erkeğin % 100 kendi tarzlarında özelliklere sahip olmasını beklerler ama bu erkek için geçerli bir durum değildir....Kuralları kendileri koymak isterler,bu yukarıda yazılan bütün özelliklerin dışında da bir sürü istekleri vardır.....Bunlar daha bi şey değil allah bilir bu özelliklerin hepsini saysan kız miletinin erkeklerden beklediği bütün özelliklerin 10 da 1 etmez belki.....Yani durumu biraz daha açık anlatayım:Bi kız arkadaşl tanıştın,gezdiniz,tozdunuz,eğlendiniz.....vs...Peki bunlar olurken bütün masraflar kızın mı cebinden çıkıyo yoksa bizim mi cebimizden çıkıyo.Parayı dert ettiğim anlaşılmasın tabi ki en çok parayı bi erkek olarak bizim vermemiz lazım ama bazı kızlar ceplerinde iki kuruş çıkmıyo ya......Eski çıktığım kız arkadaşım beni soydu desem yeridir.Valla beyler kız banka soysa benden yediği paralar kadar bankadan para alamazdı be.Yani demek istediğim bi kızla çıktığında kontrolün kendinde olduğunu zannedersin,kafan rahat,ohh kızla da çıkıyom,hava da atıyorum zannedersin ama öyle değil işte....keşke öyle olsa....Kontrol hep kızda ya.....Hammal gibi taşıyoz kızları...Parayı götüren onlar,gezen onlar,yiyen onlar(beleeeeşşşşş,ye anam ye)ha biz yemiyo muyuz biz ne yiyoruz söyleyim:paradan da önemlisi kendimizi yiyoruz kendimizi başka bi şey değil........o yüzden bu kız milletine güven olmaz kankalar.....Ha bi de şu var kızla çıkayım,etrafa hava atayım,onun gözünü boyayım diye düşünürseniz çok dikkatli olun,burda bile gevşemeye gelmiyo........
bn bu sölediklerinin hepsine katılmıyorum mesela bu para yiyen kızlr konusunda;onlar bnce istisna oda sana çatmış!bn ark.lardan biliom çok ince olnalrıda var ''ille bn alcam die tutturuyo napcam bilmiorm hep o ödüyo üzülüorm yaa '' diolar hep kontrol kızda diosun ya oda sadece belli süre!! eer evlememişsen kızdadr olabilir,ama evlendikten sona erkek bi deişio hep kendi istediği evlenene kadr herşey normal ya sona?? yani tek taraflı düşünme bence 
|
|
|
|
|
|
Bunu oyun mu sandın? hileni ancak kendine yedirirsin sen!! pes ettim mi sandın? tarruzumun yönünü sen ne bilirsin sen!! neyi bildinki yönümü bileceksin!!!
|
|
|
| 01 Ekim 2007, 17:52:05 | #15 |
insurgent_girl_
Efedra Genci
Açtığı Konular: 1
Ruh Halim
|
böle biri warsa banada söleyin ya:)ama herkeste bi kusur wardr bu sayılan özelliklerin bi kişide bulunacagını bn sanmıom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Ekim 2007, 18:26:02 | #16 |
|
BamBooCha10uR
|
erkeğin iyi olabilmesi bayana,bayanın iyi olması erkegine baglıdır.... asıl bu konuda mühim olan temelleri kimin atacagıdır..onu da erkekler yapmalıdır tabi ki.. ama doğru kişiye... sonucta erkek eger partnerine böyle davranırsa partneri de ona bu şekilde yaklasır..sonucunda ne olur ??... mutlulukk...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Ocak 2008, 20:27:24 | #17 |
bgirl
Efedra Genci

the world is mine
Açtığı Konular: 8
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
sen hep bu kadar mantıklı olmak zorundamısın be onur mutluluk die biş yok hiç olmadı...
|
|
|
|
|
|
bary deil harby:P...
|
|
|
| 11 Nisan 2008, 20:15:30 | #18 |
- υαsפєcмєм -
O bir Efedralı

-[Selpak satan bitli kiZ ]-
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 16
Ruh Halim
|
erkek dedigin CILGIN olacak  en önemlisi... iyyy igrenc ... cok sikici olmali böle erkek de ama.... tmm problem filan olmaz, ama bu ne bicim hayat ya? hepsi bir yani bu erkek... erkegin eksigi olacak, ve beraber o eksikleri tamamlayacaksiniz..  yoksa kadin yatsin, adam herseyi edsin,.... adamda kafa kalmas bu gidisde ben piskopatlara bayilirim
|
|
|
|
|
|
- υαsפєcмєм - kelebek gibi uc, ari gibi sok Duydunuz mu? Omo Reklamindaki kiza tecavüz edmisler... EEE.. nede olsa Kirlenmek güzeldir... oOWWW yaK beNiii, yiK beNiii iCIMDEKI CANAVARRRR кαρıℓмα яüzgαяıмα ηєzℓє σℓυяѕυη υαsפєcмєм
|
|
|
| 22 Nisan 2008, 14:26:54 | #19 |
yokum artık
Efedra Genci
Açtığı Konular: 12
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
TAM ITALYAN ERKKELRIN OZELLIKLERI.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2008, 16:53:43 Gönderen: ozan_zeynep »
|
|
BENİM ARADIĞIM GERÇEK SEVGİ ÖZENTİ AĞIZLARDAN KURULAN BASİT CÜMLELER DEĞİL
|
|
|
| 29 Nisan 2008, 15:49:45 | #20 |
zamki*noz
Efedra Genci

arka planda kalmış şeyleri planlayan biri 'zamki
Açtığı Konular: 9
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
böyle erkek varsa benimde ihtiyacım var, isterim bende 
|
|
|
|
|
|
Bütün boşluklarını doldurmak istiyorum...
|
|
|
| 06 Mayıs 2008, 19:24:05 | #21 |
BurrN
Efedra Genci

Açtığı Konular: 121
Rep Puanı: 11
Ruh Halim
|
çok sey istemisler yav
|