arkadaşlar iki yapraklı gazete dağıtmışlar heryere haberiniz var mı bilmiyorum, açılışa özel indirimden bahsetmişler ürünlerini araştırdım biraz bazılarını yazdım
böyle kampanyalarda genelde ürünlerin özellikleri kısıtlanır ya da garantisinden bir kısıtlama yapılır iyice sormanızı tavsiye ederim3,5", 500 GB, 7200 RPM, Taşınabilir Disk

Mavi de 125 Ytl
Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Hepsiburada
da 207 Ytl
Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Ereyon
da 185 Ytl
----------------
SAMSUNG D880 DuoS

Mavi de 389 Ytl Garanti yazmamışlar sormak lazım
Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Hepsiburada
da 449 Ytl Telpa Garantili
Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Ereyon
da 429 Ytl Telpa Garantili
------------------------------------------
NOKIA 6300

Mavi de 279 Ytl garantisini sormak lazım
da 355 Ytl KVK garantili
da 321 Ytl KVK garantili
---------------------------------------
LENOVO 3000 N200 584D060 CORE2DUO T5750 2.0GHz 1GB 160GB DOS License 15.4" TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR

Mavi de 810 Ytl
da 1167 Ytl
----------------------------
Canon PowerShot A470 7.10 MP 3.4x Optik zoom Dijital Fotoğraf Makinesi

Mavi de 99 Ytl
da 187 Ytl
Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Estore
da 226 Ytl