Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 02:17:14

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: Secim 2007 ve Tavas  (Okunma Sayısı 252 defa)
19 Temmuz 2007, 22:25:49 #0
.:HaMzA:.
Efedra Genci

hAyAtın KaLbİnE YüRü...!!

Açtığı Konular: 108

Rep Puanı: 14
Ruh Halim

mrb arkadaslar malum pzar gunku secım sonuclarını merakla takıp edıyoruz bız de efedra haklına bır kıyak etmeyı dusunduk sonucların acıklanmaya basladıgı andan ıtıbaren gorevlı arkadaslardan sonucları alıp sıtemızde SADECE tavas ve koylerının secım sonuclarını en hızlı zmanda aktarmaya calısacagız sımıden duyrulur...
22 Temmuz 2007, 16:11:16 #1
Efedra Genci

Ruh Halim

İLK SONUÇLARA GÖRE
TOPLAM SANDIK SAYISI:-
AÇILAN SANDIK SAYISI:10

PARTİ                                                    OY SAYISI                                       OY ORANI

BAGIMSIZ TURKİE PARTİSİ                                                        8
SAADET PARTİSİ                                                                       7
İŞCİ PARTİSİ                                                                            4
CUMHURİYET HALK PARTİSİ                                                       301
HALKIN YUKSELIŞI PARTİSİ                                                       13
ÖZGÜRLÜK VE DAYANISMA PARTİSİ                                           1
GENÇ PARTİ                                                                             23
DMEKROT PARTİ                                                                       300
MİLLİYETCİ HAREKET PARTİSİ                                                   328
ADALETLE KALKINMA PARTİSİ                                                   814
TURKİYE KOMINIST PARTİSİ                                                       -

BAGIMSIZ MİLLET VEKİLİ ADAYLARI
RASİM BULUT                                                                            1
ALİ ASLAN
MEHMET EFE                                                                              6
ALİ FUAT USLU
NEBİ EBCİ
ABDİL KARLIOGLU
AYŞE LEVZAN SÜZÜK
HASAN ÇETİN
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2007, 18:34:44 Gönderen: ....::::hmz::::.... » Logged
22 Temmuz 2007, 18:42:02 #2
Efedra Genci

Ruh Halim

İKİNCİ ACIKLANAN SONUCLARA GÖRE

TOPLAM SANDIK SAYISI:151
AÇILAN SANDIK SAYISI:19

PARTİ                                                     OY SAYISI                                        OY ORANI

BAGIMSIZ TURKİE PARTİSİ                                           20                                                       0,53                                
SAADET PARTİSİ                                                          12                                                       0,32
İŞCİ PARTİSİ                                                               13                                                       0,35
CUMHURİYET HALK PARTİSİ                                          603                                                      16,2
HALKIN YUKSELIŞI PARTİSİ                                           24                                                       0,65
ÖZGÜRLÜK VE DAYANISMA PARTİSİ                               6                                                         0,16
GENÇ PARTİ                                                                 56                                                        1,50
DMEKROT PARTİ                                                           557                                                      15,0          
MİLLİYETCİ HAREKET PARTİSİ                                       606                                                      16,3
ADALETLE KALKINMA PARTİSİ                                       1779                                                      47,9
TURKİYE KOMINIST PARTİSİ                                         13                                                          0,35

BAGIMSIZ MİLLET VEKİLİ ADAYLARI
RASİM BULUT                                                                 4          
ALİ ASLAN
MEHMET EFE                                                                   16         
ALİ FUAT USLU
NEBİ EBCİ                                                                     1
ABDİL KARLIOGLU
AYŞE LEVZAN SÜZÜK
HASAN ÇETİN 
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2007, 19:42:25 Gönderen: ....::::hmz::::.... » Logged
22 Temmuz 2007, 18:47:56 #3
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

merkez de durum aynı gibi... ben sadece bir sandığı izledim de... AKP katladı bütün partileri...bütün partilerin oy sayısını toplayım 3 le carpsak anca AKP ye esit oluodu..
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
22 Temmuz 2007, 18:53:24 #4
Efedra Genci

Ruh Halim

EVET BIZ TAVAS VE KOYLERINDE GENELINDE HABER AJANSI OLARAK GİTTİK genelde akp katlıyordu tavas olarak ilk sonuclar bunlar ama daha tavas ve koylerınde 10 sandık acıldı turkıye genelınde 158763 tane sandıktan sadece 21897 kadarı acıldı ama ben cok hatmın etmıyorum sonucların degısecegıne artık
22 Temmuz 2007, 19:04:15 #5
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Ruh Halim

nesi değişsin ki ....adamlar oy bastılar valla ..yaa ben anlamıyorum bu milleti yaa...o kadar cumhuriyet mitingleri yapıldı o kadar amerikan emperyalizmine karsı mitingler yapıldı ama hala tek basıa iktidar yapıyoruz bravoo...bilinçsiz secmen diye buna derim ben ... alkıslıyorum...
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Hani kırmıştın ya..

__ MéRy  aşk 10uR __
22 Temmuz 2007, 19:10:24 #6
büşoo_26
Ziyaretçi

Alıntı
nesi değişsin ki ....adamlar oy bastılar valla ..yaa ben anlamıyorum bu milleti yaa...o kadar cumhuriyet mitingleri yapıldı o kadar amerikan emperyalizmine karsı mitingler yapıldı ama hala tek basıa iktidar yapıyoruz bravoo...bilinçsiz secmen diye buna derim ben ... alkıslıyorum...

niye ki halkın yarısı mı bilinçsiz yani akp oyların yarısını almış.Halkın yarısı akp ye verdiğine göre bir bildikleri vardır.
22 Temmuz 2007, 19:16:00 #7
Efedra Genci

Ruh Halim

evet becede bilinsiz diyemeyiz cunku su anda % 48 neredeyse ulkenın yarısı bılıncsız olmaz cumhuriyet mıtınglerını CHP nın sahıplenmıs olması bence CHP nın oyunu yukseltmedı MHP de bile artıs var ama CHP de yok hemde DSP ile birlesmıs olmasına ragmen ama AKP nın de basrısını bılıncsız secmen dmen bıraz mantıksız olur
22 Temmuz 2007, 19:20:55 #8
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Ruh Halim

saygım sonsuz bu benim görüşüm tabi ki... ve ben kesinlikle bu secimlerde oy kullansam bos atardım adam gibi adam yok cünkü ...CHP nin basında deniz baykal olmasa CHP tek basına iktidar olurdu... oyların yarısın almıs demişsin... yarısı mı bilinçsiz halkın demişsin...veren bilinçli veren belli bi kısım vardır tabi ki..ama bi anket yapılsa sosyal anket neden akp ye verdiniz diye %50 den geriye %20 kalır sebepli oy veren...millet akp ye oy veriosa adam gibi adam olmadıgından veriyo...halk caresiz ne yapılsın...askeri darbe ile ilgili bi anket yapılsa Halkın %70 i Askere evet derdi...tekrar söylüyorum önermli bi nokta cünkü..evet %50 oy bilinçsiz bence...onların içinde sosyal anket yapılsa geriye bilinçli %20 oy kalır... iddia ediyorum

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Hani kırmıştın ya..

__ MéRy  aşk 10uR __
22 Temmuz 2007, 19:43:55 #9
Efedra Genci

Ruh Halim

evet haklısaın o yonden kotunu kotusu olarak secıyorlar
22 Temmuz 2007, 19:47:32 #10
Efedra Genci

Ruh Halim

TAVAS MERKEZ

Toplam seçmen: 40296
Toplam sandık sayısı: 151 Açılan sandık sayısı: 69
PARTİ Parti adı / Aday adı                             TOPLAM OY

Bağımsız Türkiye Partisi                                                         87   

Saadet Partisi                                                                        92   

İşçi Partisi                                                                             63   

Cumhuriyet Halk Partisi                                                          3522   

Halkın Yükselişi Partisi                                                            116   

Özgürlük ve Dayanışma Partisi                                                40   

Genç Parti                                                                             365   

Demokrat Parti                                                                      2572   

Milliyetçi Hareket partisi                                                          2163   

Adalet ve Kalkınma Partisi                                                      6477   

Türkiye Komünist Partisi                                                         73

Rasim BULUT                                                                           4 
 Ali ASLAN   
 Mehmet EFE                                                                           16 
 Ali Fuat USLU   
 Nebi EBCİ                                                                              1 
 Abdil KARLIOĞLU   
 Ayşe Levzan SÜZÜK   
 Hasan ÇETİN
22 Temmuz 2007, 20:17:46 #11
Efedrin
Administrator

Açtığı Konular: 166

Rep Puanı: 54
Ruh Halim

Efedra Haber Ajansı,Tavas  sirit teşekkür ediyoruz ....::::hmz::::.... haberler için :oki

Mesajlara resim ekleyin

Mesajlara video ekleyin

Forum kuralları için tıklayınız:)

Yeni msn adresinizi hala almadınız mı? örnek: isminiz@denizligenclik.com

23 Temmuz 2007, 16:03:16 #12
Efedra Genci

Ruh Halim

TAVAS MERKEZ

KESİN SONUÇLAR...!!

Güncellenme zamanı: 22.07.2007 Pazar Saat: 22:37
Toplam seçmen: 40296
Toplam sandık sayısı: 151 Açılan sandık sayısı: 151

PARTİ Parti adı / Aday adı                      OY SAYISI

Bağımsız Türkiye Partisi                                             243   

Saadet Partisi                                                           246   

İşçi Partisi                                                                194   

Cumhuriyet Halk Partisi                                             6338   

Halkın Yükselişi Partisi                                               320   

Özgürlük ve Dayanışma Partisi                                   93   

Genç Parti                                                                828   

Demokrat Parti                                                         5630   

Milliyetçi Hareket partisi                                             5294   

Adalet ve Kalkınma Partisi                                         16448   

Türkiye Komünist Partisi                                            151

Rasim BULUT                                                            30 
 Ali ASLAN                                                                 3 
 Mehmet EFE                                                             100 
 Ali Fuat USLU                                                            5 
 Nebi EBCİ                                                                28 
 Abdil KARLIOĞLU                                                      4 
 Ayşe Levzan SÜZÜK                                                  3 
 Hasan ÇETİN                                                            4
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2007, 16:22:53 Gönderen: ....::::hmz::::.... » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: