| 15 Eylül 2006, 00:35:33 | #0 |
gazaam
Andaç Üyesi

Namımızın ßüyükLüğü DostLarımızın ßüyüklüğündendir
Açtığı Konular: 30
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
BAKIN MİLLETE YAN GELİP YATMAYIN DİYEN ŞAHIS KENDİSİ NASIL ASKERLİK YAPMIŞ  [/URL]
|
|
|
|
|
|
"BU MEMLEKET TARİHTE TÜRKTÜ, HÂLDE TÜRKTÜR VE EBEDİYEN TÜRK OLARAK YAŞAYACAKTIR." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
"HAYATTA YEGÂNE VARLIĞIM VE SERVETİM, TÜRK OLARAK DOĞMAMDIR." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
|
|
|
| 15 Eylül 2006, 00:56:05 | #1 |
|
Çıralı
|
uyanın ve uyandırın arkadaşlar.... başka birşey demiyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Eylül 2006, 00:58:50 | #2 |
|
hendrix
Ziyaretçi
|
ben bunu tekrar etmekten bıktım usandım..bunlarla bu iş olmaz...adam hayatında hiç zorluk çekmemişki..ya oturmuş ya yatmış..ama olan hep bu millete olmuş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Eylül 2006, 09:03:49 | #3 |
PoWeR
Efedra Genci

TürküM
Açtığı Konular: 32
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
ben bunu tekrar etmekten bıktım usandım..bunlarla bu iş olmaz...adam hayatında hiç zorluk çekmemişki..ya oturmuş ya yatmış..ama olan hep bu millete olmuş..
cok haKLIsın TÜRKİYE gıdıyorrrrrrrrrrr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Eylül 2006, 18:27:09 | #4 |
gazaam
Andaç Üyesi

Namımızın ßüyükLüğü DostLarımızın ßüyüklüğündendir
Açtığı Konular: 30
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
TÜRKİYE TÜRK'ÜNDÜR
|
|
|
|
|
|
"BU MEMLEKET TARİHTE TÜRKTÜ, HÂLDE TÜRKTÜR VE EBEDİYEN TÜRK OLARAK YAŞAYACAKTIR." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
"HAYATTA YEGÂNE VARLIĞIM VE SERVETİM, TÜRK OLARAK DOĞMAMDIR." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
|
|
|
| 17 Eylül 2006, 19:40:15 | #5 |
αмвαѕѕαdσя
O bir Efedralı

DG Derin Devlet
Açtığı Konular: 71
Rep Puanı: 128
Ruh Halim
|
ben bunu tekrar etmekten bıktım usandım..bunlarla bu iş olmaz...adam hayatında hiç zorluk çekmemişki..ya oturmuş ya yatmış..ama olan hep bu millete olmuş.. haklısın görkem doğru söze ne denir ki
|
|
|
|
|
|
  Dünya Türk'ün Kudretini Unutmuşsa Gökte Çakan Yıldırımlara Baksın! Gökte TANRI yerde BİZ!!
|
|
|
| 17 Eylül 2006, 20:17:03 | #6 |
nakrugt
O bir Efedralı

off for the bloody exam... c u later...
Açtığı Konular: 114
Rep Puanı: 70
Ruh Halim
|
küfretmek istemiyorum ama...
ne denilse de yeridir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Eylül 2006, 20:37:11 | #7 |
|
halloween
|
bu ne rezalet ya!!!!! allaaaam ya aşırı küfredesim var.................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Aralık 2006, 13:03:00 | #8 |
Li Lian Jie 13
O bir Efedralı

FUCK YOUR OPINION
Açtığı Konular: 483
Rep Puanı: 107
Ruh Halim
|
ülkemi pazarladığı gibi oradaki kantininde canına okumuştur bu adam. hayatında sıfır zorluk çeken bir insan bizim ülke yönetiminde nasıl hiçbirşey yapamıyor görsün herkes. Önünde diz çöktüğü şeyhin yanına veya Amerikan ordusuna asker olarak gönderilmeli bu adam...
|
|
|
|
|
|
Kimseye Kukla Olma! Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin! Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin! Tutmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin! Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Seyredersin!_ŞEBNEM FERAHYALNIZIM ÇÜNKÜ RAZIYIM!!!
|
|
|
| 17 Mayıs 2008, 23:10:26 | #9 |
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Açtığı Konular: 233
Rep Puanı: 64
Ruh Halim
|
Vatan haini askerliği bile yapmış olmak için yapmaya çalışmış. Gerçi bunun ki yapmak değilde. Gerçek bi Türk olsa askerliğini adam gibi yapardı, içinden gelirdi, görevini layıkı ile yerine getirirdi.Bu adamın Türk olduğundan bile şüpheleniyorum...Her Türk asker doğar, bu ise yalancı doğmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Haziran 2008, 13:49:07 | #10 |
Godfather
Efedra Genci

Alem buysa , kral benim!
Açtığı Konular: 4
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
ya arkadaşlar siz ne kadar da önyargılısınız adam kendisimi istemiş kantin subayı olmayı we bi tanıdığından dolayımı askerliğini istanbulda yapmışş...bence boşu boşuna bir hiç uğruna adamın günahını alıyorsunuz.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Haziran 2008, 07:44:07 | #11 |
Turin Turambar
Moderator

My Breeze :)
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 30
Ruh Halim
|
ya arkadaşlar siz ne kadar da önyargılısınız adam kendisimi istemiş kantin subayı olmayı we bi tanıdığından dolayımı askerliğini istanbulda yapmışş...bence boşu boşuna bir hiç uğruna adamın günahını alıyorsunuz....  abi oha ! ne diyim daha ben rte sempatizanlığı seninki.Ah ben çok online olamıyorum.Onur görüyodur umarım şu msjları da bişi söler.
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 27 Haziran 2008, 12:13:56 | #12 |
Godfather
Efedra Genci

Alem buysa , kral benim!
Açtığı Konular: 4
Ruh Halim
|
Alıntı sahibi: Godfather üzerinde Dün 14:49:07 ya arkadaşlar siz ne kadar da önyargılısınız adam kendisimi istemiş kantin subayı olmayı we bi tanıdığından dolayımı askerliğini istanbulda yapmışş...bence boşu boşuna bir hiç uğruna adamın günahını alıyorsunuz.... Cık cık
abi oha ! ne diyim daha ben rte sempatizanlığı seninki.Ah ben çok online olamıyorum.Onur görüyodur umarım şu msjları da bişi söler.
ne alakası war adamım sempatizanlıkla ben açık açık savunuyorum Tayyip Erdoğanı başka bir partiyi tutmama rağmen türkiye son6 yılda çok büyük ilerleme kaydetti bence...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Temmuz 2008, 18:55:35 | #13 |
buk@
O bir Efedralı

@rTık $evMe$enDe 0Lur....
Açtığı Konular: 106
Rep Puanı: 51
Ruh Halim
|
ilerleme mi..haha ülke karıştı ya sen ne diyosun..ilerleme dediğin buysa pehh...ülkemde Türk malı namında bişey kalmadı..ülkem kısmen 2 ye ayrılma seviyesine geldi..bide bunlar görünen şeyler...ıııııııııııı :@
|
|
|
|
|
|
..haksızlıklara karşı susanlar haklarıyla birlikte onurlarından da olurlar.. kimbilir?belki .... 
|
|
|
| 02 Temmuz 2008, 20:46:33 | #14 |
rk_aslan945
Efedra Genci
Açtığı Konular: 3
Ruh Halim
|
acaba hangi gazeteden alinmis bu yazi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Temmuz 2008, 22:48:43 | #15 |
Turin Turambar
Moderator

My Breeze :)
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 30
Ruh Halim
|
ilerleme mi..haha ülke karıştı ya sen ne diyosun..ilerleme dediğin buysa pehh...ülkemde Türk malı namında bişey kalmadı..ülkem kısmen 2 ye ayrılma seviyesine geldi..bide bunlar görünen şeyler...ıııııııııııı :@
eyvallah ellerine sağlık 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 23 Temmuz 2008, 14:34:48 | #16 |
TürkYurdu
Efedra Genci
Açtığı Konular: 1
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
Alıntı sahibi: Godfather üzerinde Dün 14:49:07 ya arkadaşlar siz ne kadar da önyargılısınız adam kendisimi istemiş kantin subayı olmayı we bi tanıdığından dolayımı askerliğini istanbulda yapmışş...bence boşu boşuna bir hiç uğruna adamın günahını alıyorsunuz.... Cık cık
abi oha ! ne diyim daha ben rte sempatizanlığı seninki.Ah ben çok online olamıyorum.Onur görüyodur umarım şu msjları da bişi söler.
ne alakası war adamım sempatizanlıkla ben açık açık savunuyorum Tayyip Erdoğanı başka bir partiyi tutmama rağmen türkiye son6 yılda çok büyük ilerleme kaydetti bence...
Başka bir partiyi tutuyorsan tayyip erdoğanı savunma gibi bir şansın yok çünkü bu gün hiç bir parti bunların yaptıklarını tasfip etmiyor  "AKP'yi seven bir ÜLKÜCÜ ya da MHP'li !" düşüncesi bile tutarsızlıklarla dolu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Ağustos 2008, 11:42:20 | #17 |
|
beloved
Ziyaretçi
|
yeni doğacak çocuğun bile bi ton borcu varken,türkiyede toprak kalmamışken hala bu insanlar nasıl oluyrda bu adamı koruyabiliolar anlamş d eilm.hem açız diolar hem oy veriolar.işte cahil kesim demek doğrumu bilmiyrum ama 3 , 5 torba kömüre bi paket pirince oy(!) unu veriolar.türkiye nin borcu önceki dönemlerden 2 kat daha fazla.ve daha nere ye ii gidio bu durum.bunu savunan insanlr kör mü anlamıyrum !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Ekim 2008, 20:02:56 | #18 |
|
|
|
| 02 Ekim 2008, 23:31:25 | #19 |
|
BamBooCha10uR
|
ADamım sen ne sacmalıyonn.. büyük baba mısın nesin ?! Türkiye çok ilerledi diyon yaa ?! U lan herifler aykata uyutuyo milleti.. Ekonomik kriz oluyo dünya da Türkiye etkilenmicek diyo ekonomiye güveniyoz diyo.. bütün herseyi sattı serefsizler.. heralde dolu olcak.. o para eriyip gidecek.. yusuf cekiyo herbiri nasıl sıyrılcaz biz bu işten diye.. bittik biz mahvoldu ekonomi..sen hala bu kaypağı savun.. bi defolun gidin rte size baksın yaa ! maas mı bagladı size bu herif.. çiftçi şikayetçi işçi şikayetçi memur şikayetçi herkes şikayetçi ne mal insan var hala oy basıyolar.. !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Ekim 2008, 10:48:16 | #20 |
heyy
Efedra Genci

ÇOk muTLuyum şu aRaLar:D
Açtığı Konular: 2
Ruh Halim
|
aman yeter ya ne istiyosunuz siz şu adamdan.. kendi mi istemiş istanbulda yapmayı? hadi arkadaşlar açın gözünüzü bi bakın kısaca bi örnek vereyim siz akpden gelen belediyebaşkanımız nihat zeybekçinin yaptığı şeyleri görmüyo musunuz ?? alt geçitler incili pınar parkı ... neyse uyuyun siz bakmayın çevrenize
|
|
|
|
|
|
..Seninle Olmak.. <3 c
|
|
|
| 03 Ekim 2008, 10:50:17 | #21 |
heyy
Efedra Genci

ÇOk muTLuyum şu aRaLar:D
Açtığı Konular: 2
Ruh Halim
|
yaptığnız suçlamak sadece..
|
|
|
|
|
|
..Seninle Olmak.. <3 c
|
|
|
| 03 Ekim 2008, 10:58:51 | #22 |
|
BamBooCha10uR
|
öncelikle şunu söliyim o alt geçitler sadece 90 gnde bitti ve yagmur yagdıgı zaman orada küçük küçük göçmeler oluyor.. madem cok iyi biliyorsun bunu da bilmen gerekli.. dolmuş ve otobüs şoförlerine sorabilirsin.. adamlar gecmeye tırsıyo..tepemize göçecek diye...O alt geçit üst geçitlerde incilipınar parkı da devletin gönderdiği paralarla yapıldı..Devletin özelleştirme ugruna sattıgı kamu yerlerinin parası yani.. gider böle ota boka verir parayı.. ayrıca akp hükümeti belediyelere gönderilen paralarda oynama yapıyor.. Bir ilde chp li belediye baskanı var mesela oraya az gönderiyor bütçeyi...Bunu Ankarada gördüm ben.. Çankaya da yollar kaldırımlar gayet düzgün...ve biraz geçince sanırım beşevler di kaldırımlar yollar berbat durumdaydıı .. !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Ekim 2008, 11:11:48 | #23 |
_ArSeNiKk_
Efedra Genci

Gidene YoL veRCEkSiN kİ GeLeN AyAkTa kAlMASIn...
Açtığı Konular: 20
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
 |
|
|
öncelikle şunu söliyim o alt geçitler sadece 90 gnde bitti ve yagmur yagdıgı zaman orada küçük küçük göçmeler oluyor.. madem cok iyi biliyorsun bunu da bilmen gerekli.. dolmuş ve otobüs şoförlerine sorabilirsin.. adamlar gecmeye tırsıyo..tepemize göçecek diye...O alt geçit üst geçitlerde incilipınar parkı da devletin gönderdiği paralarla yapıldı..Devletin özelleştirme ugruna sattıgı kamu yerlerinin parası yani.. gider böle ota boka verir parayı.. ayrıca akp hükümeti belediyelere gönderilen paralarda oynama yapıyor.. Bir ilde chp li belediye baskanı var mesela oraya az gönderiyor bütçeyi...Bunu Ankarada gördüm ben.. Çankaya da yollar kaldırımlar gayet düzgün...ve biraz geçince sanırım beşevler di kaldırımlar yollar berbat durumdaydıı .. !!
KAtılıyorum insanlar yol yapmaktan ve başka saçma sapan davalarla uğraşmaktan asıl sorunları unutuyor şu an sadece türkiyenin değil bütün dünyada susuzluk sorunu baş gösteriyor fakat saygıdeğer hükümetimiz susuzlukla uğraşacaklarına kadınların başındaki eşarplarla uğraşıyorlar allah aşkına bütn bu insanlara eşarp mı içircekler!!!!!
|
|
|
|
|
|
 SeNiN iÇiN bEn bİtmİ$ OlsayDm,BeNiM İçiMdE SEn yAşIyOr olmazdIn...
|
|
|
| 03 Ekim 2008, 11:13:07 | #24 |
|
| |