Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 03:24:54

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: Irak KışKırttı...  (Okunma Sayısı 171 defa)
22 Ekim 2007, 11:00:09 #0
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

Türkiye kan ağlıyor...pkk teröristleri tarafından dünde 16 şehit verdik...32 aşağılık terörist öldürdük...
bu olaylardan son ırak ın kürt liderleri barzani ve talebani erbil e baglı selahaddin de toplanıp bir görüşme yaptılar...
görüşmeden sona basın mensuplarının karsısına cıkan kürt ikili..pkk yı terör olarak saymadıklarını ne zaman Türkiye brıscıl bir anlasma teklifi götürüp pkk dan red cevabı alırsa o zaman terör olarak sayarız dediler... Türkiye nin ırak a sundugu 3 kürt lideri bize verin bizde ırak a girmeyelim önerisini de talebani haddini aşaak cevap verdi...Türkiye  1 kürt bile vermeyiz.. bunun yanında Türklere bir kedibile vermeyiz diyerek çizmeyi aştı...pkk yı da uyaan kürt liderler eger Türkiye ile savasacaklarsa ırak topraklarından cıkmalılar dendi...

Suriye den teröristlere karsı sınır dısı operasyona tam destek geldi..Amerika dış işleri bakanı Rice süre istedi.Merakla beklenen İran dan ise beklenen destek henüz gelmedi...

Bu herifler ne olduklarını sanıyorlar.... koskoca Türkiye ye kafa tutarak ne yapmayı düünüyorlar.... Artık talebani ve barzani nin agzına tank namlularını sokma vakti geldi de geciyor..Amerika nın beklenmesi cok sacma..Amerika Afganistan a girerken bize sormadı Irak a gerken bizi dinlmedi... 70 milyon insan bu ugurda feda olmaya hazır..daha kaç evladımızı hainlere verecegizz....kanı durdurmanın vakti gelmedi mi yaklasık 30 senedir kesemedik bu kanı.. bölücü örgütün ele basını elimizde tutup besliyoruzz...İddia ediyorum ki İmralı dan kuzey ırak a talimatlar gidiyor... Apo asılmalı..Irak a girilmeli...Şehitlermizin kanı yerde kalmasın bu iş kökten çözülsün...Vatan sağolsun!!!

Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
22 Ekim 2007, 14:04:18 #1
CiLeCaSH
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 95

Rep Puanı: 46
Ruh Halim

dediklerine katılıyorum onur..artık zamanı geldi ve gecti bile..neden amerika bekleniyor...onlara ndn uyuyoruz...artık saldırı gerceklessin ..pkk bitsin....
23 Ekim 2007, 10:08:34 #2
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

dün haberlerde cemil çiçek in acıklamalarına denk geldi...aceleci davranmayacagız diyor..iyi de hafıza mı birazcık zorluyorum da yapılan erken secimden önce Abdullah Gül cumhurbaskanı olmadan öncediyordu ki eger iktidara biz gelirsek Kuzey ırak a girecegiz planlarımız hazır..soru işareti değil mi ?? Birde hükümetten birisi de acıklama yapmıtı aklıma gelmedi ama Irak a amerika ile birlikte girmek istiyorz diyee... Amerika hala bekleniyor yaa...Ekonomik olarak baglıyız siyasi olarak baglıyız..tamam ama kendimizi övdüğümüz en belirgin büyük özelliğimiz olan askeri güçte de mi onlara baglıyızz..Türkiye bu kadar dümüş olamaz para bu kadar herseyden önemli olmus olamaz...
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
16 Kasım 2007, 19:39:04 #3
Gökbörü
Efedra Genci

yolların sonu...

Açtığı Konular: 12

Rep Puanı: 43
Ruh Halim

Bu satten sonra Kuzey Irak'a gırsek nolacak,Pkk pacavrasını besleyen Abd den pkk yı bıtırmek ıcın ıstıhbarat beklıyoruz bir ne zaman gırecegımızı soylemedıgımız kaldı adamlar hala aynı kamplarda dururmu talabanı barzanı ıkı serefsız daha dun bızım besledığımız köpekler bu ıs onlarla cozulmez gereklı tavır Amerıka ya karsı konulmalıdır.Ama ulkenın basbakanı sıfatındakı Tayyıp Bush abısının elını opup ızın ıstemeye gıdıyor bu durum artık hepımızı cok rahatsız eder duruma geldı.Bir aydan beri televızyondan takıp edıyorum Tayyıp in soledıgı seyler hep aynı yok bu konuda kararlıyıyızda bıcak kemıge dayandıda Amerika ne anlar senın cıgerının yanısını adamlar bızı oyalıyor.Hadi onuda bıraktım asıl pkk bızım kendı ıcımız de  adamlar meclıse gırdı resmen ozerlık ıstıyorlar bole bır kustahlık kesınlıkle kabul edılemez .Sınır ötesi operasyon burokratık ılıskılerı beklemez.
BİR KALEMDE ANLATSAM
İKİLEMDE KALIR ÇÖZEMEZSİN
BİR BAKIŞTA GÖRÜR OLSAN
İÇİMDE DERİN İZLER VAR
NE İÇİN GELDİK DÜNYAYA?
SENDE BİR FARKINA VARSAN
YAPTIĞIN BÜTÜN HATALARI
HEP BAŞKASINDA ARARSAN
BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR
YIKILMAZ NE YAPSAN
GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA
KATİL OLUR İNSAN!