Denizligenclik.com | Denizli Gençlik Forumları
11 Şubat 2012, 22:36:36 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Hızlı Chat

...hızlı chat yükleniyor...

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Uyanığa bakın gerçekten doğru mu acaba ...  (Okunma Sayısı 578 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MeY_MeY
Efedra Genci

Rep Puanı: 21

!!! Zaman Geçer, Büyürüz, SertLeşir DünYa !!!

« : 01 Aralık 2006, 23:54:10 »

Beleşçi bir taraftar futbol maçlarına   para ödemeden girebilmenin bir yolunu bulmuş.
Tribünlerde bir efsane olarak yayılan bu arkadaş, giriş kapısına gelip kapıdaki görevli polise telaşlı bir ifadeyle
"Abicim çok acil bi durum oldu. İçeride maçı seyretmeye gelmiş bi abi var, (Bir isim sallıyormuş) hanımı anıden rahatsızlandı. Hastaneye kaldırdık. Onu acilen bulup hemen hastaneye yetiştirmem lazım" diyormuş.

Ehliyetini rehin birakarak içeri giriyormuş. Ama içeride maçı seyredecek kadar kalmak dikkat çekeceğinden, hemmen diğer kapıya koşturup, oradan dışarıya çıkıyormuş. Çıkarken kapıdakı polise;

"Abicim benim arabayı çekiyolarmış, bi çıkıp bakiim ne oluyomuş. Problem varsa halledip geleyim" diyomuş. Taabii geri gelince tanısın diye de bu polise de kimliğini bırakıyormuş.Çıkar çıkmaz ilk girdiği kapıya koşturup

"Abicim Allah razı olsun ben arkadaşı buldum diğer kapıdan çıktık. Şimdi benim ehliyeti alabilir miyim?" diyomuş.
Ehliyeti kaptığı gibi çıktığı kapıya yollanıyormuş.

"Abicim ben araba işini hallettim çok saol. Kimliği alabilir miyim?" deyip kimliğini de alarak içeriye sağ salim giriyormuş...

Acık oturumu açıyorum dogru mudur... değil midir...?  ^-^ ^-^ kahkaha kahkaha kahkaha

... !!! VereMem Sana Acımı KirLenir Dunya SehRin Bos SokakLarı IsLanır GözYaşıyLa !!! ...

... bir şeyLer yapabiLirsem guzeL gozLerin için başından geçeni anLat masaLdır benim için ...

aL_Lan_gois
Efedra Genci

Rep Puanı: 12

""""KALBİMİZDESİN"""""

« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2006, 00:25:00 »

bu taraftar hangi takımlıymış?
MeY_MeY
Efedra Genci

!!! Zaman Geçer, Büyürüz, SertLeşir DünYa !!!

« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2006, 00:58:03 »

Bilmem ki ... ?  :MM :MM :MM

... !!! VereMem Sana Acımı KirLenir Dunya SehRin Bos SokakLarı IsLanır GözYaşıyLa !!! ...

... bir şeyLer yapabiLirsem guzeL gozLerin için başından geçeni anLat masaLdır benim için ...

bashbash
O bir Efedralı

Rep Puanı: 77

« Yanıtla #3 : 02 Aralık 2006, 00:59:37 »

hangi takımlı olduğunun ne önemi var. önemli olan böyle bir şeyin mümkün olup olmadığı. bunu ben de duymuştum ama ben yaptım diyeni görmedim.
kapitol
Efedra Genci

Rep Puanı: 1

« Yanıtla #4 : 02 Aralık 2006, 01:05:55 »

vay beaa... dogru olabilir amaa herzaman tutmaz bu taktik die düşünüyorum
sizce sirit
aL_Lan_gois
Efedra Genci

Rep Puanı: 12

""""KALBİMİZDESİN"""""

« Yanıtla #5 : 02 Aralık 2006, 01:13:45 »

bende küçükken denizlisporun maçlarına kaçak giriyordum bide tam sosyetenin içine...böyle şeyler mümkün oluyor ama çocuklar için....
By_Pit
Efedra Genci

« Yanıtla #6 : 02 Aralık 2006, 09:06:48 »

ewet aL_Lan_gois  katılıyorum genelde cocukken ben hic maclara para ödediğimi bilmem beles girerdim simdi para werioz uzgun adam fikir iyiymiş yaw gercekten...

Yarın her şey için çok geç olabilir!
Bugün,
Zamanı durdurun!
Farkına vararak hayatın,
yaşamınızdaki en uzun cümlelerini kurun !

+++++++....Ya KeNDiNi BıRaK BaNa YaDa BeNi BaNa BıRaKta YaşıYaYım .Ya BeNim ol HERSEYINLE  yada uNut HERSEYIMLE.....++++++

Hayat Dediqin Buysa Üstü Sende Kalsın Be Usta.!

öbür msn acmıyorum artık yeni msn outlaww20@hotmail.com eklicekler bunu eklesin..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Gerçekten düşündünüzmü??? Hayattan Kesitler EsiR 1 428 Son Mesaj 11 Aralık 2006, 00:51:09
Gönderen: MeY_MeY
Sen Gerçekten Bana Aşık Olabilir misin? Aşk & Sevgi EsiR 1 477 Son Mesaj 25 Aralık 2006, 13:17:37
Gönderen: EsiR
Hayvanlar Yönlerini Nasıl Buluyor... (gerçekten ilginç...) Genel Kültür öภ๔єг 8 1150 Son Mesaj 02 Haziran 2008, 06:19:45
Gönderen: oski
SiZ GéRÇéKTéN HaKéDiYoRSuNuZ Çitfe Kumrular BamBooCha10uR 16 1606 Son Mesaj 24 Mart 2009, 15:22:53
Gönderen: |''gkc''|
gerçekten aşıkmısın Aşk & Sevgi aşk 1 505 Son Mesaj 27 Kasım 2008, 10:08:10
Gönderen: BamBooCha10uR
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF | SMF © 2006, Simple Machines LLC | Sitemap XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

29 Ocak 2012, 11:09:09