Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
20 Kasım 2008, 14:01:42

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: arkadaşlar okumanızı tavsiye edrim... organ bağışı için....  (Okunma Sayısı 153 defa)
13 Eylül 2006, 14:14:26 #0
simge
Efedra Genci

...angel of demon...

Açtığı Konular: 8

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

gözlerimi;gün ışığını,bir bebein yüzünü bir kadının gözlerndeki sewgiyi görmemiş bir adama,
kalbimi;kendi kalbi ona acı çktirmkten başka bi şeye yaramayan birine,
kanımı;bir otomobilin enkazı altından çıkarılmış olan gence verin ve torunlarının oynayışını görene dek yaşasın,
böbreklerimi;haftadan haftaya yaşaması makineye bağlı olan birine verin,
kemiklerimi;alın ve sakat bir çocuğun yürümesinin bir yolunu bulun.
   eğer bir şeyleri gömmenz gerekiyorsa hatalarımı,kusurlarımı,insanlara olan önyargılarımı gömün.günahlarımı şeytana ruhumu tanrıya verin.eer yri gelir bni hatırlamk istersenz bunu size ihtiyacı olan birine yardım ederek yapın.
eğer tüm bu istediklerimi yaparsanız ben sonsuza dek yaşayacağım..

Robert N.
13 Eylül 2006, 14:16:01 #1
simge
Efedra Genci

...angel of demon...

Ruh Halim

bn organlarımı bağışlamak için seneye senet imzalıyorum... szleride organ bağışına gereken önemi göstermeye dawet ediorum....
13 Eylül 2006, 14:20:04 #2
hendrix
Ziyaretçi

bende çok istiyorum fakat ailem izin vermiyo..
13 Eylül 2006, 19:27:57 #3
simge
Efedra Genci

...angel of demon...

Ruh Halim

bnmkilerde izin vermio ztn ama 18 den sonra karışamıolar... sen yinede annenleri dinle ama onların düşüncelerini öğren sonra onlara organ bağışını anlat sana hak verirler emin ol.... ben hatta kadavra olarak bağışlamak istiodum cesedimi anneannem hakkımı helal etmm dedi o zmn organlarımı bağışliim dedim izin verdiler gibi şimdi....
28 Ekim 2006, 19:22:21 #4
zombie:)
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 10

Ruh Halim

wayy süper bişi buu değişik olmuş cidden herkesin bukonuyu düşünmesi lazım
gözlerim kapalı..bu aydınlık niyeeeee?hımm
28 Ekim 2006, 19:43:36 #5
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....

Açtığı Konular: 219

Rep Puanı: 35
Ruh Halim

paylaşım için teşekrler daha önce okumuştumm saolasınn gulumse gozkirp

Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

28 Ekim 2006, 20:56:22 #6
!_DrEaM 's_!
O bir Efedralı

çok mutlu :)))

Açtığı Konular: 16

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

ben de bağışlamak istiorum amaa işte ailem sorun çıkarıo... ama yavaş yavaş kabul ettiririm herhalde...önmli bi konu gercekten...insanların duyarlı olması gerekio bu konuda...
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: