Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
01 Aralık 2008, 19:06:25

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: kadınlar zengin erkekleri mi arıyor???  (Okunma Sayısı 403 defa)
23 Temmuz 2006, 16:49:48 #0
kapitol
Efedra Genci

Açtığı Konular: 122

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

Kadınlar zengin erkekler mi arıyor?
İskoçya'da yapılan bir araştırma sonucu, kadınların zengin erkekleri eş seçtiğine ilişkin yaygın görüşün sarsıldığı bildirildi. Araştırmanın ayrıntıları için...

Kadınların zengin erkekleri eş seçtiğine ilişkin yaygın görüşün sarsıldığı bildirildi. İskoçya'da yapılan bir araştırma, geçmişte varolan baskılardan sıyrılan ve artan biçimde ekonomik özgürlüklerine kavuşan kadınların, erkeklerde fiziksel çekime maddi durumdan daha fazla önem vermeye başladıklarını ortaya koydu.

Araştırmanın yazarlarından, Saint Andrews Üniversitesi'nde görevli Fhionna Moore, ''Kendi bütçelerini kontrol eden kadınların, potansiyel eşlerinin maddi durumuyla daha az ilgilendiklerini ve ne kadar çekici olduklarına baktıklarını görüyoruz'' dedi.

Sonuçları ''Evolution and Human Behaviour'' adlı dergide yayımlanacak olan araştırma, ekonomik durumu iyi olmayan kadınların ise hala erkeklerin maddi durumunu çekiciliğin üstünde tutma eğiliminde olduğunu gösterdi. Araştırma kapsamında 1851 kadınla anket yapıldığı belirtildi.

04 Eylül 2006, 09:57:37 #1
zalayeta
Efedra Genci
**

zzzzzzzzzzzz !!!

Açtığı Konular: 5

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

orası iskoçya .....
.........gxu...........
04 Eylül 2006, 22:47:23 #2
PoWeR
Efedra Genci

TürküM

Açtığı Konular: 32

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

İSKOCYA ya da baska bıyer farketmez hep aynıdır............
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
04 Eylül 2006, 23:49:02 #3
my_ımmortal_7767
Efedra Genci

!!! FuCK THiS WorLD !!! I WaNT To Die !!!

Açtığı Konular: 57

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

tabikide çoğunluk paraya bakar.

baksanıza kaya çilingiroğluna,adam tipsizin önde gideni ama piyasanında oppsu...

Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

05 Eylül 2006, 13:43:53 #4
ronaldınho
Efedra Genci
**

hastayım ulan FENERBAHÇEm sana

Açtığı Konular: 10

Ruh Halim

ben de kızların paralı erkeklere baktıgını savunuyorum onlar gezmek para harcamak ve sureklı alıs verıs yapmak ısterler tabı kı hepsı ıcın gecerlı degıl bu ok
05 Eylül 2006, 21:35:33 #5
EoWyN
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 81

Rep Puanı: 2
Ruh Halim

çok genel konuşuyorsunus bencee..
05 Eylül 2006, 22:04:08 #6
ronaldınho
Efedra Genci
**

hastayım ulan FENERBAHÇEm sana

Açtığı Konular: 10

Ruh Halim

yanlıs anlamıssın bence sen ben genelleme yapmadım basıları ole olmayan zaten uzerıne alınmaz
dogru oldu mu sımdı eowyn
07 Eylül 2006, 13:08:59 #7
nakrugt
O bir Efedralı

off for the bloody exam... c u later...

Açtığı Konular: 114

Rep Puanı: 70
Ruh Halim

para para para...

keşke bunu anket yapsaydınız arkadaşlar...
07 Eylül 2006, 17:36:24 #8
EoWyN
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 81

Rep Puanı: 2
Ruh Halim

yanlıs anlamıssın bence sen ben genelleme yapmadım basıları ole olmayan zaten uzerıne alınmaz
dogru oldu mu sımdı eowyn

sen de beni yanlış anlamışsın sözüm sana değildi.. saten yasmışsın kendin de hepsi için geçerli değil diee..ben genelleme yapanlara sölüyorum ok?
08 Eylül 2006, 21:44:03 #9
tolgahan220
Efedra Genci

DÖN BANA...!!!

Açtığı Konular: 46

Ruh Halim

bence tüm kızlar olmasa bile biçoğu para için gezio tozuo
bu ara ihtiyacım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma.! gün varıncaya kadar sabaha  sakın hiçbir yere kalkma fazla birşey istemem sadece dur burda!!!!

YALNIZLIKKK....!!!!!
08 Eylül 2006, 21:46:49 #10
rock_me
O bir Efedralı

Wake me up

Açtığı Konular: 256

Rep Puanı: 60
Ruh Halim

haklısınız çou öle düşünüo malesef uzgun

It's not fair!
This world!

www.whitestripes.net

www.evanescence.com

www.korn-turkey.net[/url
24 Haziran 2007, 21:06:35 #11
emre60
Efedra Genci
*

Zaman Bizi Yıkacak Ama Anılar Hep Kalacak..!!

Açtığı Konular: 2

Ruh Halim

hepsi için deil ama bu durum böyle.bir çok kız arkadaşım parayı seviyor..
İçimdeki Ateş Dinse,külleri donsa..Günler değil,aylar değil,yıllarım yansa..Garip canım musallada döne döne yumsa..Unutamam ben o yari başka gül için..!!
26 Haziran 2007, 15:41:10 #12
fuulya
Efedra Genci

Açtığı Konular: 12

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

arkadaşlar o zaman çıkcağınız kızı tanıyın bu sadece kızlar için geçerli deil erkeklerde parayı sevio ve para için kızlarla beraber oluolar lütfen biras kız-erkek ayrımı yapmayıın
14 Ocak 2008, 11:00:18 #13
KzAnS_chAmUR
O bir Efedralı

Hızlı Yaşa Erken Öl,Ölümün Yakışıklı Olsun

Açtığı Konular: 160

Rep Puanı: 10
Ruh Halim

bence çok seviyor parayı tabi bende seviyorum ama hiçbir zaman kızın parası için ilişki kurmayı da düşünmem
ONUR KURAL

Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: