| 16 Nisan 2007, 16:23:59 | #0 |
|
BamBooCha10uR
|
eet yaslanınca nasıl bir insan olmak istersiniz ??nasıl bir yasantınız olsun istersiniz... ben hala calısmak isterim bos bos gezmek sacma olur ama iş yapamz hale gelince de eşimle elele olmak isterim... küçük bir ev bahceli yanımda eşim köpeğimiz... ölürken bile eşimin yanında olmasını isterdim ben...... :gulum :PP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Nisan 2007, 19:07:12 | #1 |
"***∂נтiєѕтσ****"
Efedra Genci

http://tr.netlog.com/__YAGIZ_
Açtığı Konular: 29
Rep Puanı: 6
Ruh Halim
|
bizim mah.deki murat amca gibi olmaayımda çünkü çocukları ona yapmadığını bırakmıorlar yaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Nisan 2007, 22:07:52 | #2 |
|
BamBooCha10uR
|
aslında doğru...cocuklarıma gerekn degeri fazlasıyla verecegime inanıyorum...çünkü ben bir cocuk hastasıyım bayılıyorum cocuklara ve kendi çocugum olursa onlara daha fazla ilgi gösteririm heralde...onlara en büyük imkanları saglamaya calıscam ....onlar bnm bi parcam olacaklar cünkü....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Nisan 2007, 17:27:46 | #3 |
|
mary j blige
|
ne kadar yaşlansam da hayatı seven hala makyaj yapan ve eşini seven bir kadın olmak isterim
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
| 21 Nisan 2007, 17:33:15 | #4 |
|
|
|
| 21 Nisan 2007, 17:42:43 | #5 |
|
mary j blige
|
allah allah sensin o
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
| 22 Nisan 2007, 18:49:59 | #6 |
@tt@ck20
Efedra Genci

GaLATAsARaY
Açtığı Konular: 26
Rep Puanı: 6
Ruh Halim
|
aslında hiç yaşlanmak istemem ama yaşlancağımız kesin birşey yaşlanınca bakcam gençliğimde yaptıklarımı biraz daha olsa yapabilrimiyim yapamssam hayatımla birlikte son yılları yaşarım.
|
|
|
|
|
|
 BeN SenİN SeRSErİ KaTİLiNiM SeRsERi BiTLeRi BeYniNE VeRiRiM...
|
|
|
| 23 Nisan 2007, 20:25:25 | #7 |
|
greenhorn
|
anlayışlı , sevgı dolu yada bole bisey ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Nisan 2007, 20:45:11 | #8 |
|
büşoo_26
Ziyaretçi
|
yalnız olamayan bir insan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Nisan 2007, 00:34:45 | #9 |
aL_Lan_gois
Efedra Genci

""""KALBİMİZDESİN"""""
Açtığı Konular: 21
Rep Puanı: 12
Ruh Halim
|
deniz kıyısında bir yatta yaşamak isterim istediğim zaman bir yerlere yelken açabilirim....ve eşim ve torunlarımda olursa fena olmaz....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Haziran 2007, 12:54:00 | #10 |
Dowanç
Efedra Genci

çoraplarım peynirli doritos gibi kokuo
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
köyde küçük bi evde bahçem olsun stresten uzak domates biber yetiştirmek sabah kalkıp onları sulamak daha ne isterim beeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Haziran 2007, 14:01:46 | #11 |
fuulya
Efedra Genci

Açtığı Konular: 12
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
walla ben yaşlanınca hem biraz çocuk hemde biraz olgun olmak isterim deniz kenarında bi ewde torunlarımla çocuklarımla wakit geçirmek isterim süper olur yaaa:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Ağustos 2007, 21:25:47 | #12 |
|
CiLeCaSH
|
ben yaslandıkca gittikce dinine ülkesine bagımlı bir insan olmak isterdim... asırı dinciler gibi anlasılmasın lütfen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Ağustos 2007, 23:06:03 | #13 |
Gökbörü
Efedra Genci

yolların sonu...
Açtığı Konular: 12
Rep Puanı: 43
Ruh Halim
|
Ben herseyı ahsaptan yapılmıs bahcelı bır evde esım,torunlarım ve cocuklarımla ılgılenerek vakıt gecırmek ısterdım...
|
|
|
|
|
|
BİR KALEMDE ANLATSAM İKİLEMDE KALIR ÇÖZEMEZSİN BİR BAKIŞTA GÖRÜR OLSAN İÇİMDE DERİN İZLER VAR NE İÇİN GELDİK DÜNYAYA? SENDE BİR FARKINA VARSAN YAPTIĞIN BÜTÜN HATALARI HEP BAŞKASINDA ARARSAN BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! HER DENİLENE ALDANSAM İNANÇSIZ KALIR, KÖRELİRDİM İLK BAKIŞTA ANLAR OLSAM İÇİNİZDE SAHTE YÜZLER VAR EN SONUNDA ANLADIM, ZARARI KENDİME VE NİHAYET DEĞİŞTİM SİVRİLTTİM KENDİMİ BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! DÖKÜLSÜN BİRER BİRER İÇİMDEKİ SESLER KURTULAYIM LANETTEN DÖN VE BAK KENDİ HALİNE NEDEN BU KİN, BU NEFRET? GAREZ VARSA BEYNİNDE, BEŞ PARA ETMEZ LANETLER DİNMEZ İNANÇSIZ KALDIĞINDA
|
|
|
| 02 Eylül 2007, 17:42:08 | #14 |
Fevzi KESMEZ™
O bir Efedralı

GÜLSÜN GÜNEŞİ KISKANDIRAN GÖZLERİN!!!
Açtığı Konular: 59
Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
çoksevimli tonton bir dede olmak isterdim böyle torunlarım etrafımda onları gezdirirdim falan çok güzel olurdu heralde nasipse yaşlanırız ve tüm bunlar olur inş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Eylül 2007, 22:55:35 | #15 |
eMbeR_
Efedra Genci

Açtığı Konular: 29
Rep Puanı: 44
Ruh Halim
|
sağlığımın yerinde olmasını ve kendime bakabilecek durumda olmayı isterdim ne olursa olsun ne eşime nede çocklarıma muhtaç olmamayı isterdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Aralık 2007, 16:48:44 | #16 |
tunc_sonakort
Efedra Genci

böyle kahpedir dünya
Açtığı Konular: 4
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
yas 60 dedimi öbür tarafa yolculuk isterdim haa orasını allah bilio ama bn böle istiyorum..
saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Aralık 2007, 23:00:11 | #17 |
tehlikelii
Efedra Genci

Açtığı Konular: 6
Ruh Halim
|
|
|
|
|
|
|
gözler hangi renk olursa olsun gözyaşları hep aynıdır
|
|
|
| 13 Aralık 2007, 23:17:42 | #18 |
tolgahan220
Efedra Genci

DÖN BANA...!!!
Açtığı Konular: 46
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
ağlıcamm simdiii....duygu selinde boğulmak üzereyimm..hüüüü:D:D:D
ben nasıl bir insan olmak isterdimmm ...gezen tozann yerinde duramayan fırlama biri olmak isterdim olcam insallahhh...
|
|
|
|
|
|
bu ara ihtiyacım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma.! gün varıncaya kadar sabaha sakın hiçbir yere kalkma fazla birşey istemem sadece dur burda!!!!
YALNIZLIKKK....!!!!!
|
|
|
| 14 Aralık 2007, 13:37:24 | #19 |
tehlikelii
Efedra Genci

Açtığı Konular: 6
Ruh Halim
|
sanane yaaaa ben kendi adıma konuşuyorum tolgahan bak döferim..   ciddiyim ben çok şeker bi bi babanne yada anane olmak istiyorum insanlarıda çok iyi anlıyan yaşlı bi kadın aslında yaşlanmak istemiorum bunların hepsi hayallll:(   offff yaaaa
|
|
|
|
|
|
gözler hangi renk olursa olsun gözyaşları hep aynıdır
|
|
|
| 20 Aralık 2007, 00:11:39 | #20 |
bgirl
Efedra Genci

the world is mine
Açtığı Konular: 8
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
bende honda motoskletimle akdeniz sahillerini gezip tozmak ve çok geç kalmadan günahlarım azken diğer tarafa gitmeyi isterim... 
|
|
|
|
|
|
bary deil harby:P...
|
|
|
| 13 Mart 2008, 21:01:44 | #21 |
|