| 17 Aralık 2006, 22:29:31 | #100 |
|
BamBooCha10uR
|
eer gözyaslarını akıtacagın kişi akan gözyasların kadar degerli ise ağlamak güsel sey yeter ki ağladığın kişiye değsin....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Aralık 2006, 00:02:05 | #101 |
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...
Açtığı Konular: 24
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
ben bi erkek için cok agladımm ama aglamak önemli olan değilki önemli olan gercekten sevmek vee bu sevgiyi haketmek
Kardeşim bu hayatta hiç bir erkek için ağlamaya değmez hele de arkasından üzülmeye değmez sana tavsiyem her zaman başın dik olsun bırak o kişi seni sevmesin seni kaybettiğine üzülsün o kişi senin gibi birini kaçırdığı için üzülsün O0 bende buhafta cok agladım ama cidden bi erkek için degmez sallayın gecin ya
|
|
|
|
|
|
HaZaL-... Ben bir maNgadır tutturmuşum Saatim her zaman maNgaya beş var Ya da maNgayı beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan maNga geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden maNgadayız Günlerden maNgaertesidir Ona uğramayan gemiler batsın Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansın onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun İki kere iki dört elde var maNga Bundan böyle dünyada Müziğin adı maNga olsun... (ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN'A SAYGILAR)
ATAMIZA SAYGI SYSTEM OF A DOWN A HAYIR! TÜRKÇENE SAHİP ÇIK TÜRKÇe YOZLAŞMASINA HAYI
|
|
|
| 20 Aralık 2006, 10:45:57 | #102 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 6
Ruh Halim
|
aretık katılıorum salla gitsinn
|
|
|
|
|
|
Sen uzaklarda bir nefes Ben kavgalarda eskiyen Sen umudun resmi Ben affedilmeyen..
Sana Uzaktan Bakıyor Artık Gözlerim...
|
|
|
| 20 Aralık 2006, 15:28:05 | #103 |
rock_me
O bir Efedralı

Wake me up
Açtığı Konular: 256
Rep Puanı: 60
Ruh Halim
|
hiçbişeyi sallama- ii de olsa kötü de olsa sana mutlaka bişeyler katmıştır..Kötü bi iz bıraktıysa da gün gelir ona teşekkür edersin..seni güçlü kılmıştır çünkü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Aralık 2006, 21:33:05 | #104 |
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...
Ruh Halim
|
hiçbişeyi sallama- ii de olsa kötü de olsa sana mutlaka bişeyler katmıştır..Kötü bi iz bıraktıysa da gün gelir ona teşekkür edersin..seni güçlü kılmıştır çünkü  tabiki her gecen bi iz bırakmıştır iyi yada kötü bişeyler ögrenmişsindir ama üsülme anlamında salla dedim üsülme ama unutmada...
|
|
|
|
|
|
HaZaL-... Ben bir maNgadır tutturmuşum Saatim her zaman maNgaya beş var Ya da maNgayı beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan maNga geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden maNgadayız Günlerden maNgaertesidir Ona uğramayan gemiler batsın Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansın onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun İki kere iki dört elde var maNga Bundan böyle dünyada Müziğin adı maNga olsun... (ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN'A SAYGILAR)
ATAMIZA SAYGI SYSTEM OF A DOWN A HAYIR! TÜRKÇENE SAHİP ÇIK TÜRKÇe YOZLAŞMASINA HAYI
|
|
|
| 21 Aralık 2006, 17:20:01 | #105 |
|
BamBooCha10uR
|
hayatına giren her şahıs mutlaka bi iz bırakmıstır sewdiysen...zaten sewdiysen onu salayamazsın mutlaka bi izi vardır o kişi her ne kadar da kötü bi insan da olsa seni zamanında etkilemeyi basarabilmiş ki zaten bi kişi bi kişiyi kolay kolay etkileyemez...bu insan bunu basarabiliosa bırakma sallamamazlık yapma çünkü o seni etkilemiş kötü bi insanda olsa seni ağlatsada....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Aralık 2006, 15:35:59 | #106 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Ruh Halim
|
hayatına giren her şahıs mutlaka bi iz bırakmıstır sewdiysen...zaten sewdiysen onu salayamazsın mutlaka bi izi vardır o kişi her ne kadar da kötü bi insan da olsa seni zamanında etkilemeyi basarabilmiş ki zaten bi kişi bi kişiyi kolay kolay etkileyemez...bu insan bunu basarabiliosa bırakma sallamamazlık yapma çünkü o seni etkilemiş kötü bi insanda olsa seni ağlatsada....
o beni cok üsdü ama gercekten sallıorum artık kimle kiminle beni ilgilendirmioo
|
|
|
|
|
|
Sen uzaklarda bir nefes Ben kavgalarda eskiyen Sen umudun resmi Ben affedilmeyen..
|
|
|
| 23 Aralık 2006, 09:40:17 | #107 |
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...
Ruh Halim
|
ben kesin karar verdim ondan başka kimseyle cıkamam... kimseyle izmir hayalleri kuramam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Aralık 2006, 21:34:13 | #108 |
freee
Efedra Genci

Açtığı Konular: 2
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
ağlama değmes hayat dermişimmmmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Aralık 2006, 19:04:21 | #109 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Ruh Halim
|
ağlama değmes hayat dermişimmmmm
ii dermişin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Aralık 2006, 19:05:30 | #110 |
Mah!R
Efedra Genci
Açtığı Konular: 3
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
Seviosan acılcan kural bu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 30 Aralık 2006, 21:07:11 | #111 |
|
BamBooCha10uR
|
elincden geleni yapacaksın......aşk bir oyun olsa oyunun kuralları olmasa .....sewen sewdiğiyle cıksa.hayat ne güsel olurdu.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Ocak 2007, 22:39:24 | #112 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Ruh Halim
|
süpersin onur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Ocak 2007, 18:59:04 | #113 |
|
BamBooCha10uR
|
tesekkür ederim sedaa...ama doğru olsa ya da istewdiğmiz hersey gercek olsa da sacma olur yaa insan bıkar yanii...birascık ugrasmak sonra cıkmak doyasıya sewmek sewilmek... insan bunu istio...ama bişi duydum aşk sadece işzilerin uğrasıymıs...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Ocak 2007, 18:31:33 | #114 |
küpelihoca
Efedra Genci

yooooqqq
Açtığı Konular: 8
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
yaa çok tşkr ederim yaa adım batmışda benim haberim yok ama öle olsun bakalımm  neyse o günler geride kalmış artık çok mutlu oldugumuzu sanıyorumm
|
|
|
|
|
|
herkes internete baglanırkan ben psikopata baglanan biriyim işte...
|
|
|
| 19 Ocak 2007, 09:34:33 | #115 |
Einstein 666
Efedra Genci

Ruh Halim
|
göz yasım değerlio diosun ama onun için o değerli olan yasını dökiüsoun demkki arkadasss deLi gibi sewmissinnn benimde basıma gelmedi değil hani sallaa dedim bende sonradan dedim ki OLM ahmet madem sen bu kız için göz yası döktün saLLamak olmazzzz iikide saLLamamısımm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Ocak 2007, 22:59:43 | #116 |
|
BamBooCha10uR
|
en iyisi önem vermek sonucta bu dünyada konar göçer bi tarzdayız seni üzene sen gül ...ama her insan bigün asık olacak... serefsizlerde bigün asık olacak bunu biliorum ..ve cekilen acıların hepsini o cektirenlerde gün gelecek cekecekk...o yüsden gülmek gereq olanlara... cektirenlerin acı cekecek güne hergün bi adım daha yaklasması benm tek hırs kaynagımm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Ocak 2007, 14:25:16 | #117 |
burcu
Efedra Genci

sebiyom seni aşkomm :)
Açtığı Konular: 9
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
onur valla süper dedin ben çektiysem bana çektiren de çekecektir bi gün elbet
|
|
|
|
|
|
aşk insanı mutlu ediyo bea allah herkese nasip etsin  allah bizleri abazaların şerrinden korusun !!!! aradım seni bu şehirde hadi kork düştüm peşine bulursam seni biyerde nanananananana  :D
|
|
|
| 25 Ocak 2007, 23:46:41 | #118 |
Einstein 666
Efedra Genci

Ruh Halim
|
ben kkl de okumuyommm amaa bi ara vardıııııııı şidmiiii yogg amaaaaa cogta tın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Şubat 2007, 15:01:30 | #119 |
küpelihoca
Efedra Genci

yooooqqq
Açtığı Konular: 8
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
yazıkmışlan sizee yaa ne var ki bu kadar korkacak heç yaawww
|
|
|
|
|
|
herkes internete baglanırkan ben psikopata baglanan biriyim işte...
|
|
|
| 03 Şubat 2007, 23:17:31 | #120 |
hakocan
Efedra Genci
Ruh Halim
|
(ne demiş yılmaz erdoğan benim hiç bir zaman birsevgilim olmadı sınıfça gidilen pikniklerde kıçımıza batan dikenleri saymazsak) herkes sever ama herkes sevdiğini alamaz diyemez yada sevdiğini sen de ben de hepimizde bu yolun yolçusuyuz yolumuz açıktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Şubat 2007, 23:20:12 | #121 |
|
BamBooCha10uR
|
sana katılıorum bu arada hosgeldin ii forumlar.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Şubat 2007, 20:06:09 | #122 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Ruh Halim
|
bazen utanıyorum sevgimden bazen korkuyorum ölümden neler gecer yar yer yüsündenn..arkadaşlar geride kaldı hersey üsülmeye deymio bası insanlarr..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Şubat 2007, 20:13:33 | #123 |
|
BamBooCha10uR
|
vayyyyy beee edebiyat parcalamısız valla:D gün gelir herkes bulur dengini...tencere kapak misali...
|
|
|
|
|
|
Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Kır hadi boynumu da.. Yüreğimi kırdığın gibi.. Yılamam bu uğraştan.. Yine elimde mikrofon.. Yüreğim söyleyecek o şarkıları.. Hani kırmıştın ya.. Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan  | | |