| 20 Şubat 2007, 20:44:00 | #125 |
|
BamBooCha10uR
|
sarkılar süper bu aralar bana efet sende buldun kapağınıı
kapağımı mı bulmusum??....anlamadım valla
|
|
|
|
|
|
Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Kır hadi boynumu da.. Yüreğimi kırdığın gibi.. Yılamam bu uğraştan.. Yine elimde mikrofon.. Yüreğim söyleyecek o şarkıları.. Hani kırmıştın ya.. Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan ..BamBooCha..
|
|
|
| 21 Şubat 2007, 01:46:07 | #126 |
|
sarkasyan
Ziyaretçi
|
benimde vardı acıldık gene olmadı...... bes sene oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Şubat 2007, 14:43:59 | #127 |
|
BamBooCha10uR
|
buldum ben birini tam kendime göresi ..sewdim onu mecnun gibi... 
|
|
|
|
|
|
Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Kır hadi boynumu da.. Yüreğimi kırdığın gibi.. Yılamam bu uğraştan.. Yine elimde mikrofon.. Yüreğim söyleyecek o şarkıları.. Hani kırmıştın ya.. Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan ..BamBooCha..
|
|
|
| 21 Şubat 2007, 23:06:44 | #128 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 6
Ruh Halim
|
kapağımı mı bulmusum??....anlamadım valla ya pisim sarısından pahsediorumm onur efet kapağını buldun manasında tencere kapak misali :dil
|
|
|
|
|
|
Sen uzaklarda bir nefes Ben kavgalarda eskiyen Sen umudun resmi Ben affedilmeyen..
Sana Uzaktan Bakıyor Artık Gözlerim...
|
|
|
| 22 Şubat 2007, 18:12:25 | #129 |
|
BamBooCha10uR
|
jeton gec düştü...allah sonumuzxu hayır etsin artık tek temennim bu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Mart 2007, 10:26:00 | #130 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Ruh Halim
|
insallah gördüğüm kadarıyla iyi gisoo sisn tencere kapaklar
|
|
|
|
|
|
Sen uzaklarda bir nefes Ben kavgalarda eskiyen Sen umudun resmi Ben affedilmeyen..
|
|
|
| 18 Nisan 2007, 14:45:41 | #131 |
küpelihoca
Efedra Genci

yooooqqq
Açtığı Konular: 8
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
hem sewiyor hemde açılıyorum benim öle bi sorunum yoqqq
|
|
|
|
|
|
herkes internete baglanırkan ben psikopata baglanan biriyim işte...
|
|
|
| 18 Nisan 2007, 17:23:06 | #132 |
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....
Açtığı Konular: 219
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
kapağımı mı bulmusum??....anlamadım valla ya pisim sarısından pahsediorumm onur efet kapağını buldun manasında tencere kapak misali :dil Ukalalık yapmak istemem ama lütfen türkçemizi düzgün kullanalımm...Yazdığından hiç birşey anlaşılmıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Nisan 2007, 17:35:35 | #133 |
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....
Açtığı Konular: 219
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
yazıkmışlan sizee yaa ne var ki bu kadar korkacak heç yaawww
Yaa ozamanlar öyleydiii keşke bu yazıyıı o zaman görseydinnn..Belki herşey daha farklı olabilirdi.. Ama olsunn şimdi mutluyumm ya önemli olan bu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Nisan 2007, 19:33:12 | #134 |
m_greenday
Efedra Genci

my life my problems
Açtığı Konular: 1
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
bnde vardı eskidn ama salla ya degmesms eskidn bn kostm simdi o kosuo ama TIN!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Mayıs 2007, 16:40:01 | #135 |
"***∂נтiєѕтσ****"
Efedra Genci

http://tr.netlog.com/__YAGIZ_
Açtığı Konular: 29
Ruh Halim
|
ahh benim de bi tane vardı herkes biliyordu onu ne kadar sewdiğimi ama ben galiba onu çok sewdim bi yeri kalktı ve beni aldattı ben dersini verdim ama ona şimdi hayatımı yaşıyorum anladmki birini ne kadar çok sewrsen o kişi o kadadr havalara girer ahhh böyle knu olurmu yawww maziyi hatırladım ağlayacam walla :'( :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Mayıs 2007, 17:58:02 | #136 |
|
BamBooCha10uR
|
sewiyorumm deli gibi hem birgünde herseyi söledim valla ne geciosa içimdennnn  (-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Mayıs 2007, 22:03:39 | #137 |
SERSER!
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
BEYLER HEP AÇILAMAYANLAR LA DOLU BURASI AÇILIN YA KORKMAYIN KIZLARDAN BEN AÇILDIM VE GAYETTE MUTLUYUM HALDA KAZIM KAYNAKTA OKUYO. BENCE Bİ DENEYİN HANİ Bİ SÖZ VARYA SİTİYENİN Bİ YÜZÜ VERMEYENİN İKİ YÜZÜ DİYE TEKLİF EDENİN Bİ YÜZÜ KABUL ETMEYENİN İKİ YÜZE BEEE.. TAKMAYIN FAZLA...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mayıs 2007, 17:00:27 | #138 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Ruh Halim
|
haklısın serser bencede öyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Mayıs 2007, 22:51:17 | #139 |
toretto
Efedra Genci

DmX(BiRaZ YaKıŞıKlI)
Açtığı Konular: 3
Ruh Halim
|
ya bakın mıllet ozellıkle erkekler gelın benım taktıgı uygulayın ve benım felsefemden yararlanın seversen....ama....sevilirsin bıde aşk meşk boş..... coşşşş:)ama yası 20 yı gecenler ıcın deıl yas aralıgı benım 12ydı ama sızı bılmem 12-20 arası
|
|
|
|
|
|
GeRçEk AşKtA Ne VefA VaRdIr Ne CefA
|
|
|
| 27 Mayıs 2007, 18:32:12 | #140 |
|
|
|
| 28 Mayıs 2007, 21:20:15 | #141 |
|
BamBooCha10uR
|
mikel!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Haziran 2007, 16:51:10 | #142 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Ruh Halim
|
anlatırsın canım ya üsülme
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Haziran 2007, 17:18:17 | #143 |
drowningpool
Efedra Genci
Ruh Halim
|
seviyosan içinde tutmana ne gerek var söylemekle hiç bişi kaybetmezsin ama sölemezsen belkide yaşayacağın güzel günleri kaybedeceksin denemekte fayda var derim.... saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Temmuz 2007, 15:22:23 | #144 |
mmeelltteemm
Efedra Genci
Ruh Halim
|
açılmaya değmez. erkek milleti sana gelecek. sende kullan kullana bildiğin kadar. bu hepsi için geçerli değil tabiiiiiiii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Temmuz 2007, 12:43:22 | #145 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Ruh Halim
|
meltem sacma düsünüosun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Temmuz 2007, 13:07:49 | #146 |
|
BamBooCha10uR
|
bence de cok sacma düşünüyo ve bu sacma görüşünü hemen hemen buna benzer bütün konularda dile getirmiş...erkek düşmanlığını feministliğinii...bende elimden geldikçe güzel cevaplar verdim ona ama kendi bilir yani sonucta...site de feminist bölümü açılsa kesin moderatör olur valla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Temmuz 2007, 16:17:58 | #147 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Ruh Halim
|
onur sen farya hahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Eylül 2007, 23:28:01 | #148 |
BurrN
Efedra Genci

Açtığı Konular: 121
Rep Puanı: 11
Ruh Halim
|
god protects me from them
bencede :oki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Kasım 2007, 16:32:48 | #149 |
NesLi
Efedra Genci
Ruh Halim
|
ahhh ahhhhh adını tm bilmyorum ama 11. snıf kahretsin ya...
|
|
|
|
|
|
kaLbim doLu benim..
|
|
|
|