ama cocugu tanımıoruss sadece okulda gordukk ısım faln bılmıorus nasıl acılabılırıskıııı benım dedıgımde 11.sınıf
sadece bir tavsiye yapmak ya da yapmamak senin elinde...
koskoca okulda bir tanecik olsun ortak arkadasınız vardır...hadi olmasın varsın ama senin güvendiğin sevdiğin bir arkadasın vardır...uygun bir zamanda kendin söyleyemiyorsan eger arkadasını aracı olarka gönderebilirsin... tabi kızlar birazcık gururlu olurlar eger gururunu yenebilirsen tabi.. ama şunu söyleyebilirim ki aşka gururu sokarsan kaybeden daima sen olursun ( bu benim görüşüm ..genel olarak konustum ) eger arkadasında konusamadıysa sadece bir kağıt ve bir kalem al eline ve yüreğinden gecenleri 2 araçla somutlastır...bu kadar zor olmasa gerek..zaten giriş daima zordur ama girişi atlattıktan sonra gerisi daima çorap söküğü gibi gelir...
bunlar benim görüşümdü.. ama ben genelde ilk önce bir arkadasımı aracı gönderirim sonra ben kendim giderimm... sonucta ilk önce görüşüp görüşmeme gibi bir isteği olabilir...eger görüşmek isterse ben gider görüşürüm utanılıp sıkılacak bişi yok çünkü belki ilerde pişman olacagım ve hayata dair"keşke" demek istemiyorumm... şu ana kadar içimden ne geciyorsa yaptım yaklasık 2 senedir...kaybettiğimi düşünmüyorumm ...daima kazanan ben oldumm... hiç olmazsa artık keşke demiyorum...çünkü elimden gelenin en iyisini yapmaya calısıyorum sevgilim için..o mutlu oluyor...o mutlu olunca bende mutlu oluyorumm