| 13 Ekim 2006, 12:22:15 | #50 |
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...
Açtığı Konular: 24
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
AHH AHH BEN GENE AŞIK OLDUMMM
|
|
|
|
|
|
HaZaL-... Ben bir maNgadır tutturmuşum Saatim her zaman maNgaya beş var Ya da maNgayı beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan maNga geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden maNgadayız Günlerden maNgaertesidir Ona uğramayan gemiler batsın Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansın onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun İki kere iki dört elde var maNga Bundan böyle dünyada Müziğin adı maNga olsun... (ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN'A SAYGILAR)
ATAMIZA SAYGI SYSTEM OF A DOWN A HAYIR! TÜRKÇENE SAHİP ÇIK TÜRKÇe YOZLAŞMASINA HAYI
|
|
|
| 19 Ekim 2006, 13:55:06 | #51 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 6
Ruh Halim
|
kime oldunn lemm
|
|
|
|
|
|
Sen uzaklarda bir nefes Ben kavgalarda eskiyen Sen umudun resmi Ben affedilmeyen..
Sana Uzaktan Bakıyor Artık Gözlerim...
|
|
|
| 01 Kasım 2006, 18:30:41 | #52 |
nakrugt
O bir Efedralı

off for the bloody exam... c u later...
Açtığı Konular: 114
Rep Puanı: 70
Ruh Halim
|
ışık hızında aşık olan arkadaşlar...
müthiş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Kasım 2006, 19:36:18 | #53 |
|
EoWyN
|
ya nasıl aşık oluosunuss hemenn anlamıyorummm walla bir ben aşık olamadım satenn ehuheuheuhuehueh 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Kasım 2006, 20:56:24 | #54 |
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....
Açtığı Konular: 219
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
bence bu aşk deil sadece bir beğeni ya da hoşlantıı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Kasım 2006, 09:08:02 | #55 |
öslem
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
:(Abİ AşK YoK Ki ACiLaLiMMMMMmMMmMm:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Kasım 2006, 09:09:22 | #56 |
öslem
Efedra Genci
Ruh Halim
|
:)SlM KarDeSiM bEn öZlEm TaNiMiŞsİnDiR UmArİm yOk Sa kAFaNi KıRaRİM;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Kasım 2006, 13:57:46 | #57 |
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...
Ruh Halim
|
ya tabiki hoşlantı sadece bende kolay aşık oldum allah korusun bidaha olmayayım zaten oldummu gidiyorbenim kafa ucuyorum toparlanamıyorum hoşlanmakta güsel walla doru ışık hızında hoşlantı benimki aynı anda 3 kişi muhaa
|
|
|
|
|
|
HaZaL-... Ben bir maNgadır tutturmuşum Saatim her zaman maNgaya beş var Ya da maNgayı beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan maNga geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden maNgadayız Günlerden maNgaertesidir Ona uğramayan gemiler batsın Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansın onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun İki kere iki dört elde var maNga Bundan böyle dünyada Müziğin adı maNga olsun... (ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN'A SAYGILAR)
ATAMIZA SAYGI SYSTEM OF A DOWN A HAYIR! TÜRKÇENE SAHİP ÇIK TÜRKÇe YOZLAŞMASINA HAYI
|
|
|
| 02 Kasım 2006, 14:03:13 | #58 |
|
EoWyN
|
ya tabiki hoşlantı sadece bende kolay aşık oldum allah korusun bidaha olmayayım zaten oldummu gidiyorbenim kafa ucuyorum toparlanamıyorum hoşlanmakta güsel walla doru ışık hızında hoşlantı benimki aynı anda 3 kişi muhaa wayy bee 3 kişi.. brawo walla sana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Kasım 2006, 14:25:29 | #59 |
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...
Ruh Halim
|
wayy bee 3 kişi.. brawo walla sana  [/quote]dalga geciyom yaaa ölesine 3kişiye bakıyom zaten birine söz verdim erkeklerle uğraşmıycam die ama bi tanesi hayatım boyunca unutamayacağım bir aşkın sonu yane beni gene unuttum derken sormaya başlamış benimde kafam iyice karıştı anlıycan =ç
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Kasım 2006, 13:19:24 | #60 |
burcu
Efedra Genci

sebiyom seni aşkomm :)
Açtığı Konular: 9
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
açılamak çok zor na belki bakışlarım bu içimdeki leri ona hissettirio ama gidip ona bunu söliemem
|
|
|
|
|
|
aşk insanı mutlu ediyo bea allah herkese nasip etsin  allah bizleri abazaların şerrinden korusun !!!! aradım seni bu şehirde hadi kork düştüm peşine bulursam seni biyerde nanananananana  :D
|
|
|
| 03 Kasım 2006, 13:20:01 | #61 |
burcu
Efedra Genci

Ruh Halim
|
duman gözlüm yaktın beni
|
|
|
|
|
|
aşk insanı mutlu ediyo bea allah herkese nasip etsin  allah bizleri abazaların şerrinden korusun !!!! aradım seni bu şehirde hadi kork düştüm peşine bulursam seni biyerde nanananananana  :D
|
|
|
| 06 Kasım 2006, 22:10:18 | #62 |
|
BamBooCha10uR
|
ben acıldım hatta boğulcam zumuhaha ule ımsıkaa:D:Dişin saka tarafı buyduu ama gercekten acıldım su anda tanısma faslındaız... ısallah olu amın el fatıha...
|
|
|
|
|
|
Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Kır hadi boynumu da.. Yüreğimi kırdığın gibi.. Yılamam bu uğraştan.. Yine elimde mikrofon.. Yüreğim söyleyecek o şarkıları.. Hani kırmıştın ya.. Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan ..BamBooCha..
|
|
|
| 08 Kasım 2006, 20:56:01 | #63 |
mor_düğme_17
Efedra Genci

ellerim olsun istedim ama sana dokunamadımki hiç..
Ruh Halim
|
aslında uff fayda öle yannından bakark geçiorum birz kötü oluo ama olsun oan ki hecen gücel oyuyo vallah tavsie ederim emme artık adam gibi biri lazım şöle sevdimi seven meseela 
|
|
|
|
|
|
her defasına yara almak aşktan kaçmak çokmu zorr?? !taİnDet LOve!
|
|
|
| 09 Kasım 2006, 18:20:05 | #64 |
|
BamBooCha10uR
|
valla bnm de vardı yaklasık 1 aydan beri öle bakıp duruodum sadece ama gectigimiz hafta duygularımı dile getirdim artık hayrılısı 1 haftadır görüşüoruzz inşallaah olur yaa ben meltem i çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sewiorum yaaaaaa..
|
|
|
|
|
|
Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Kır hadi boynumu da.. Yüreğimi kırdığın gibi.. Yılamam bu uğraştan.. Yine elimde mikrofon.. Yüreğim söyleyecek o şarkıları.. Hani kırmıştın ya.. Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan ..BamBooCha..
|
|
|
| 13 Kasım 2006, 21:17:35 | #65 |
...gamze...
Moderator

Açtığı Konular: 167
Rep Puanı: 34
Ruh Halim
|
BENDE BİRİNİ SEVİYOM SEDA AMA SÖYLEYEMİYORUM.ZATEN İSMİNİ DE Bİ BİZİM KIZLAR VE SEN BİLİYON BİDE UYKUCU_666 BİLİYO...SENİ SEVİYORUM B.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Kasım 2006, 21:19:01 | #66 |
...gamze...
Moderator

Açtığı Konular: 167
Rep Puanı: 34
Ruh Halim
|
SALAK SEN MAMETİ SEVDİİNİ NİYE SÖYLEDİN...HANİ UNUTMUŞTUN YALANCIIIIIIIIIIIIIIII?ÖPTÜM BYBYBY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Kasım 2006, 15:00:43 | #67 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 6
Ruh Halim
|
ben sevmiorumkii diemicemm aslındaa hala bişeler var içimdee ama bilmiıomm yaff görmek kötüü oluoo sen hala unutamadınmıı oo b....... nuu
|
|
|
|
|
|
Sen uzaklarda bir nefes Ben kavgalarda eskiyen Sen umudun resmi Ben affedilmeyen..
Sana Uzaktan Bakıyor Artık Gözlerim...
|
|
|
| 16 Kasım 2006, 17:33:22 | #68 |
|
BamBooCha10uR
|
arkadaslar ya isim verin öle sey yapmayınn yaa ne olcak ki bakın ben werdm sonuctaa biz bi aileyiz:P:D:D:Dzuahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Kasım 2006, 18:15:35 | #69 |
nakrugt
O bir Efedralı

off for the bloody exam... c u later...
Açtığı Konular: 114
Rep Puanı: 70
Ruh Halim
|
arkadaslar ya isim verin öle sey yapmayınn yaa ne olcak ki bakın ben werdm sonuctaa biz bi aileyiz:P:D:D:Dzuahaha
yakında kız istemelere de gidilecek galiba... "Allah'ın izni, peygamberin bilmemnesi ve efedra'nın şusu adına" diye... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Kasım 2006, 18:50:25 | #70 |
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....
Açtığı Konular: 219
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
ehuehu  süper olur walla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Kasım 2006, 21:03:17 | #71 |
|
BamBooCha10uR
|
yakında kız istemelere de gidilecek galiba... "Allah'ın izni, peygamberin bilmemnesi ve efedra'nın şusu adına" diye...  hehe cok güsel yaaa ama bnm bildiim erkek tarafı ister kzıı burda kzıımız yakmıs abayıı:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Kasım 2006, 21:55:41 | #72 |
burcu
Efedra Genci

Ruh Halim
|
valla okuldan olduğu için insan isim veremiyo ters tepki alcaandan korkuyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Kasım 2006, 23:06:17 | #73 |
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...
Ruh Halim
|
walla busefer manyagh aşık odlum sonum hayır olsun prensim benim yaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Kasım 2006, 23:39:36 | #74 |
|
| |