Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
20 Kasım 2008, 10:20:39

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: arkadaşlar yeni müdür nasıl sizce???  (Okunma Sayısı 635 defa)
07 Mart 2008, 15:52:28 #0
sessizce!!
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 3

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

bencee çok otoriter ve çok başarılı biri. sanırım  okul için bir sürü aktivite hazırlıyo gerçekten çok aktif biri ayrıca şekerde..gulumsegulumse

ben çok sevdim kendisiniii ayrıcaa burayıda ziyaret ettiğini sölediiii yorumlara dikkat..gulumsegulumsegulumsegulumse       

gozkirp gozkirp gozkirp gozkirp gozkirp
yalnıs...!!!!
07 Mart 2008, 16:58:59 #1
mary j blige
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 12

Rep Puanı: 33
Ruh Halim

ya benim de gördüğüm kadarıyla  öğrencilerle çok ilgili.... kimsenin ağzından hakkında kötü bişiy duymadım..  neyse okulumuza hayırlı olsun bakalım  gulumse
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler."
(Montaigne)
                Suskunluğum Asaletimdir
Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
07 Mart 2008, 23:22:58 #2
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 276

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

eski okulumun yeni müdürüyle tanısmadım zaten ben o okula gittim müdür yoktuu mezun oldum yine müdür yoktuu...
seyhan hocamız vardı müdür vekili o müdürlük yapıodu..gecen gün okulu ziyaret ettiğimde görmüştüm müdürü iyi birisine benziyooo... hayırlı olurr KKL ye inş.....
« Son Düzenleme: 07 Mart 2008, 23:25:36 Gönderen: BamBooCha10uR » Logged
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

..BamBooCha..
08 Mart 2008, 16:46:01 #3
sessizce!!
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 3

Ruh Halim

yaa aSlındaa buda tam müdür değil seyhan hocanın yerine geçti yani yeni müdür vekilii olsun cnm o okulda en yetkili kişi şu andaa ben kendisini çok sevdimm özellikle aktif olmasını artık korkuyodum mezun olup gidicem az kaldı okulda bişi yok diye ama bu hocaa başladıı ilk işi kitap kampanyası olduu ve okuldan özellikle hocalardan baya istekliler var bencee bu yıll ve gelecek yıll süper olcak bu dönem az kaldı gerçi ama olsun en çok şu hoşuma gitti okul pilav gününün ve mezuniyet töreninin olması bide mezuniyet töreninde kep  töreni düzenlicekmiş o günleri iple çekiorumm merak ediorumm...hımm?

müdürün deyimiyle;"sizi aktivite bombardımına uğratıcam" bunu dedii bencee süper biri..gulumsegulumsegulumse
yalnıs...!!!!
11 Mart 2008, 20:14:19 #4
caatlaks
Efedra Genci
**

sEEdDa

Açtığı Konular: 15

Rep Puanı: 6
Ruh Halim

bencede ya çok seker biri hem bizim için uğrasıyo..okula geldiği günden beri disiplin oranı arttı telefonlarımız artıq sınıfta kapalı oluyo önceden öyle olmuyordu..okulumuz için çok hayırlı oldu bence..
Sen uzaklarda bir nefes
Ben kavgalarda eskiyen
Sen umudun resmi
Ben affedilmeyen
..

Sana Uzaktan Bakıyor Artık Gözlerim...
21 Mart 2008, 14:29:12 #5
...gamze...
Moderator

Açtığı Konular: 167

Rep Puanı: 34
Ruh Halim

bencede iyi biri yeni müdür.yani herşeyi kabalık yapmadan konuşarak halletmeye çalışıyo.ayrıca konuşmaya çıktığında falan elinde hep not alınmış bi kağıt oluyo buda karşısındakine (öğrencilere)ne kadar saygılı olduğunu gösteriyo bence...okula baya katkısı olacak gibi görünüyo gulumse

12 Nisan 2008, 14:08:53 #6
Lovrie
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 0

Ruh Halim

yeni müdür okulla ve öğrencilerle çok ilgili
01 Mayıs 2008, 22:14:02 #7
buk@
O bir Efedralı

@rTık $evMe$enDe 0Lur....

Açtığı Konular: 104

Rep Puanı: 49
Ruh Halim

iyi hoş biri..şeker bi amcaya benziyo gozkirp okulu eğlenceli yapmaya başladı..ama tek sorun sanırım ek iş olarak kuyumculukta yapıyor..durmadan altın dağıtıyo:)..bizim sınıfta bi kaç zeka sorusu sordu..hepsinde ''altın'' başrol oyuncusu sorunun sirit..ha bide akp ile bağlantısının olduğunu düşünüyorum
« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2008, 20:03:21 Gönderen: buk@ » Logged
..haksızlıklara karşı susanlar haklarıyla birlikte onurlarından da olurlar..

kimbilir?belki ....
24 Mayıs 2008, 20:02:49 #8
ScH!ZoPhReN
Efedra Genci
*

Ölümlerle Eğlenen Tunç Yürekli Türkleriz ! !

Açtığı Konular: 0

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

cok iyi bi hoca gelmesi iyi oldu bence gozkirp

Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: