Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
20 Kasım 2008, 09:42:19

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: Beklenen Konser...KadraN!!!  (Okunma Sayısı 1813 defa)
01 Haziran 2007, 22:08:47 #0
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 276

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

BUNLAR KONSERDEKİ ÇEKİMLER....
SOLİST DOĞAN VE ELEKTRO GİTARİS ÖZGÜR.... KONSERDEN SONRA YEMEK YEMEYE GİTTİK SELAHATTİN USTA'NIN YERİ NAMI DEGER SOLİST DOĞAN'IN DEĞİMİYLE SOĞANCI sirit

ARKADASLAR EĞLENCE HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ ALALIM???

BENCE MÜTHİŞ!!!!!!!!!AMA İDARECİLERİMİZ SAĞOLSUNLAR...YARI DA KESTİLER....COSKUNUN ORTASINDA... çak dostum :X :X :G :XS mor :rou
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

..BamBooCha..
01 Haziran 2007, 22:16:53 #1
...gamze...
Moderator

Açtığı Konular: 167

Rep Puanı: 34
Ruh Halim

ya evet çok güzeldi de  biraz daha devam etseydi keşke. genede teşekürler çok eğlenceliydi gulumse
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

01 Haziran 2007, 22:18:22 #2
Dowanç
Efedra Genci
*

çoraplarım peynirli doritos gibi kokuo

Açtığı Konular: 0

Rep Puanı: 2
Ruh Halim

valla onur harbi haklısın daha 4 şarkımız vardı hepside birbirinden güzel gaz parçalardı ama olmadı  :'( bidahaki sefere artık yinede bizi orda yalnız bırakmayan eşlik eden herkese sonsuz teşekkürler çok sağolun  gozkirp gozkirp
01 Haziran 2007, 22:24:54 #3
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Ruh Halim

grup arkadaslarım konsere baslamak için kendilerine ayrılan bölüme yerlestikten sonra...zaten millet ön saflara yerleşmiş durumdaydı...kendimi sanki ünlü birinin konserinde hissettim... sirit yapılan reklam hazırlanan afişler oldukça işe yaradı ve kendilerine yakısır bir konser verdiler...zaten herkes costu...yakında konserin video paylasımını da yapacagım elime gecerse...Bu arada KADRAN pazar günü Birey dershanesinin düzenlediği konserde sahneye cıkacak ama gitmek isteyenlere kötü bir haber... uzgun konsere Birey dershanesi öğrencisi olmayan gelemiyor... uzgun

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Hani kırmıştın ya..

..BamBooCha..
01 Haziran 2007, 22:51:33 #4
Dowanç
Efedra Genci
*

Ruh Halim

onurcum orası kesin deil yarın konuşucaz biz eğer gelebiliolarsa ben fiyatı yeri ve saati yarın yazarım gelmek isteyen herkese haber vermiş oluruz ama net bişey sölemek istemiorm daha yarın akşamüzeri bu başlığa yazarım bu arada resimler hoşuma gitti bi yerde benim boxer meydana çıkmış sirit:D:D
02 Haziran 2007, 11:49:51 #5
gizzeemm
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 3

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

ewet gercekten de cok guzel sarkılar vardı we grup da cok ıyıydı ama ıdarecler hemem bıtırdılaer yaaa daha eglencektık bızzz...... ama keske kız grubu yerıne de ke-adran cıksaydı kusura bakmasınlar ama kızlar pek de ıyı degıllerdı sankı  rock grubu daha guzeldı gercekten hepsını tebrık edıorummm teskurlerr...... cok eglendık yawww
02 Haziran 2007, 11:55:46 #6
rock_me
O bir Efedralı

Wake me up

Açtığı Konular: 256

Rep Puanı: 60
Ruh Halim

baştaki türkülere daha çok zaman ayrıldı.zaten geç çıktılar 8de daha hava bile kararmamıştı ama 5-6 şarkıyal bile bizi çoşturmayı başardılar
HELAL OLSUN sirit

It's not fair!
This world!

www.whitestripes.net

www.evanescence.com

www.korn-turkey.net[/url
02 Haziran 2007, 12:56:30 #7
-_=-_ Ł A d ̉,r Ă n _-=_-:
Efedra Genci
*

sağlam baget bulun yahuu!!!!!.....

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

hepinize teşekkürler.ewet ya halk müziğine çok yer ayrıldı .20 şarkı kadar çaldılar biz 7 tane çalabilidik.bide en iyi şarkıları sona saklamıstık.sizi eğlendirdiysek ne mutlu bize.gelenlere çok teşekkür ederiz kadran grubu olarak. :WW O0 ^-^
SAĞLAM BAGET BULUN YAHUUUUUU!!!!!!!!!!!!
02 Haziran 2007, 14:07:45 #8
oscure
Efedra Genci
*

küresel ısınma! Sabrımızı taşırma!

Açtığı Konular: 1

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

sizinle beraber bizde coştuk gelenlere çok teşekkürler kısada olsa güzel geçti gulumse :OK gozkirp
02 Haziran 2007, 17:57:16 #9
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Ruh Halim

ön yargılı yaklasan hatta sacma diyen arkadaslar birazcık olsun eglendiyse ne mutlu gruptaki arkadaslarıma...ama gercekten müthiştii.... erol hoca ve seyhan hoca sağolsunlar yarı da kestiler ama...ne yapalım zaten parası verilmişti 4 YTL bunun içinse helal olsun yılda bir kere zevkimiz var onun da içine ettiler...  :rou çak dostum :hıhmıh :X :X :X

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Hani kırmıştın ya..

..BamBooCha..
02 Haziran 2007, 18:31:12 #10
Dowanç
Efedra Genci
*

Ruh Halim

bizde çok isterdik saatlerce sürmesini ama olmadı kusura bakmayın başka zaman okul isterse ses sistemini ayarlarsa biz herzaman çıkmaya hazırız O0 gelenlere çok teşekkürler :WW :WW O0
02 Haziran 2007, 19:29:55 #11
heart_shaped_box
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 177

Rep Puanı: 55
Ruh Halim

eevt ya gerçekten superdi çoook teşekkürler gulumse

I'd give anything now
To hear those words from you
Each time I say something I regret
I cry 'I don't want to lose you.'
But somehow I know u will never leavem
02 Haziran 2007, 19:44:47 #12
-_=-_ Ł A d ̉,r Ă n _-=_-:
Efedra Genci
*

sağlam baget bulun yahuu!!!!!.....

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

okulun böyle etkinliklerde devamlı bulunması lazım.biz yada balka birileri çıksın önemli değil ama öğrencileri eğlendirmeleride lazım sadece eğitim yeterli olmuyo.inşallah daha sık böle organizasyonlar olur.ayrıca kavga falan cıkmamasıda guzel oldu..
SAĞLAM BAGET BULUN YAHUUUUUU!!!!!!!!!!!!
02 Haziran 2007, 19:47:44 #13
heart_shaped_box
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 177

Rep Puanı: 55
Ruh Halim

evet 2 snee önce çıkmıkştı kavga ama o zman 11 e kadar fln sürmüştü dünkü de en azından 10 a kadar sürebilirdi ya nse artık başka zamana gulumse

I'd give anything now
To hear those words from you
Each time I say something I regret
I cry 'I don't want to lose you.'
But somehow I know u will never leavem
02 Haziran 2007, 20:16:27 #14
gizzeemm
Efedra Genci
*

Ruh Halim

ben yemek yenmesıne sacma dedmıstım grubun cıkıp sarkı solemesıne deıl!!!!!!!!!!!!!!!!!!
02 Haziran 2007, 20:58:40 #15
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Ruh Halim

pilav günü oldugunda zaten biz de pilav yiyecegiz diye bu kadar ilgi göstermedik...herkes yiyebilir evinde ya da baska bir yerde.....pilav günü deyince akla gelen eglencedir canlı müzik...bunu bilmiyorum demeyin lütfen...eger bilmiyorsanız da lütfen arastırın ve ondan sonra ne dicekseniz deyin!!!

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Hani kırmıştın ya..

..BamBooCha..
02 Haziran 2007, 21:05:50 #16
masum kısss
Efedra Genci

Açtığı Konular: 17

Rep Puanı: 7
Ruh Halim

ewt gerçekten çok güseldiiii ama kısa sürmeseydi keşkeeee kizgin ama bu kadarıda yettiiiii gozkirp
<<<<<<sÖnMüYoR aTeŞiMiZ aMa AlEw AlEwDe YaNmIyOr aYrIlIk ZoR aMa bErAbErKeNdE oLmUyOr yAzIlMıŞsA BiRkEz İlAhİ kAlEmLe KaDeRiMiZ HiÇbİr KaLeM kAdErİ sİlİp bAşTaN yAzMıYoR!!!!!...>>>>>
02 Haziran 2007, 23:42:14 #17
Dowanç
Efedra Genci
*

Ruh Halim

20 türkü yerine 10 tane türkü çalınsa belki bize daha fazla zaman kalırdı belkide unutulmıcak bi gün yaşatırdık bizimde tüm planlar suya düştü çok üzgünüz hala o konserin yarım kalması içimize oturdu bu konseri en çok isteyen bizdik ama orda en az çalanda bizdik türkülere 20 parça bizden önceki gruba 8 parça verildi ama biz toputopu 7 parçayla yetindik böle olmamalıydı ama yinede sizleri coşturup güzel bi gün geçirmenizi sağlayabildiksek ne mutlu bize başka aktivitelerde olursa biz çıkmaya hazırız...  gozkirp O0
03 Haziran 2007, 01:25:05 #18
gizzeemm
Efedra Genci
*

Ruh Halim

orda kımse demek ıstemıyorum ama cogu kısı turku calınmasını ıstemıodu gercekten 7 parca  20 ye gore cok az bu bı haksızlık oldu sankı ama olsun bız yıne de eglendık teskur ederızz>>
03 Haziran 2007, 10:56:45 #19
osimo
Efedra Genci

patent.anatolianrock.com

Açtığı Konular: 33

Rep Puanı: 18
Ruh Halim

kadrandan önce çıkan grubun solo gitarı bendim
bizim de güzel şarkılarmız wardı sonda
ama saolsun hocaların sayesinde biz de çalamadık
ya aslında böle etkinlikler okulun ilk günleride falan yapılabilir
ama sanmıorum okul idaresinin böle etkinliklere yardımcı olacağına...
ama yine de güzledi ya
JİMOMEMİKU  <3  MOARİRİNKATO
03 Haziran 2007, 12:43:01 #20
freee
Efedra Genci
**

Açtığı Konular: 2

Ruh Halim

harbiden çok güzeldi inş bida olur gerçekten az sürdü ama napalım  o kadarı bile  çoşturdu bizi  bu arada çok başarılıydınız tebrik ederim.
aslında sizin 20 şarkı söylemeniz gerekiyodu türkü olmasada olurdu...
neyse oldu bi kere bidahaki sefere inş daha uzun sürer....
...........hımmhımmhımm...........
03 Haziran 2007, 16:38:41 #21
caatlaks
Efedra Genci
**

sEEdDa

Açtığı Konular: 15

Rep Puanı: 6
Ruh Halim

ayy nasıl cosmusum anlatamam ya zıplamaktan ayaklarım kasılmıs sirit cok beğendim  ben ya hele biri vardıki o grupta zort öldüm saclarını oynamak için kadran artık takip etcem sisi sirit bise cok güsel bir gün armağan ettinis cok saolun hepinis..
Sen uzaklarda bir nefes
Ben kavgalarda eskiyen
Sen umudun resmi
Ben affedilmeyen
..

Sana Uzaktan Bakıyor Artık Gözlerim...
03 Haziran 2007, 18:14:38 #22
Dowanç
Efedra Genci
*

Ruh Halim

o okulda tekrar çıkmayi çok isteriz grup olarak oturduk konuştuk herkeste aynı tepki bi daha olsa bidaha çıkarım dendi eğer ööle bi etkinlik olursa tekrar okul gecesi filan biz hazırız...
03 Haziran 2007, 18:19:33 #23
Dowanç
Efedra Genci
*

Ruh Halim

okulda yetkili olan öğrenci arkadaşlara veya öğretmenlere bildirilir gozkirp gozkirp
03 Haziran 2007, 22:07:49 #24
gizzeemm