| 04 Haziran 2007, 00:42:11 | #25 |
witHguitar
Efedra Genci
Açtığı Konular: 2
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
ben gelemedim çok üzgünüm ama eminim iyi vakit geçirmişsinizdir.başarılarının devamı inşallah..
|
|
|
|
|
|
Hiçbir kere hayat bayram olmadı ya da her nefes alışımız bayramdı
|
|
|
| 04 Haziran 2007, 12:00:35 | #26 |
___!!!!___
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
konser cok güzeldi millet cok güzel coşmuştu ama erkenden bitirmeleri kötü oldu....kadran grubuda uzun zamandır bu konsere hazırlanıyodu erkenden bitmesi onlar içinde cok kötü oldu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Haziran 2007, 22:14:25 | #27 |
gizzeemm
Efedra Genci
Açtığı Konular: 3
Ruh Halim
|
okul gecesı warmıs...... orda da kadran cıksa super olarrrr aslında ole bı ıhtımal war mı acaba bunu bılen bırısı war mı?  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Haziran 2007, 22:19:41 | #28 |
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! VoKaL...
Açtığı Konular: 265
Rep Puanı: 116
Ruh Halim
|
okul gecesi mi varmıs  sahsen benim haberim yok... ancak olsa bile okul gecesi KadraN ın cıkma ihtimalini düşük görüyorum... 1 dk okul gecesi dediğin sey...11 Haziran da olacak olan Türk Halk Müziği Yarısması mı?? eger oysa kesinlikle olmas ... Cünkü ses yarısması ve sürede az 17 yarısmacı var ...bunlardan biri ben bir de halk oyunları ekibi cıkacak...
|
|
|
|
|
|
 Nedir bu dünya'nın ipn.liği Niye herkes üzerime yürüyor.. Niye herkes adi ?!! Kenny mi olmak gerekli bu dünyayı yaşamak için...? Fakir ve gurursuz !! Küfürbazın teki ! Evet.. Evet..Mantıklı geliyor.. Çünkü bu dünya da kazananlar daima ŞEREFSİZLER oluyor...
Saygılar Kenny..Teşekkürler gerçekleri söylediğin için..
|
|
|
| 05 Haziran 2007, 01:27:42 | #29 |
Dowanç
Efedra Genci

çoraplarım peynirli doritos gibi kokuo
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
eğer ööle bi okul gecesi olur biz çıkarız problem deil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Haziran 2007, 12:22:10 | #30 |
gizzeemm
Efedra Genci
Açtığı Konular: 3
Ruh Halim
|
keske cıksanız ya cok gusel olurr!!!! ayrıca onur bılmıorum o dedıgın ses yarısması mı deıl mı dıe?? bıze sadece war mıs dedıler we bılet almak ıster mısınız dedıler!!! ben de ondan sordum ole bı ıhtımal warsa eger bılet alcazzz yıne eglenmek ıstıozzz!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Haziran 2007, 21:21:11 | #31 |
Dowanç
Efedra Genci

çoraplarım peynirli doritos gibi kokuo
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
arkadaşlar yeni resimlerimiz gelio onur en kısa zamanda bu bölüme koycak resimleri;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Haziran 2007, 21:50:56 | #32 |
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! VoKaL...
Ruh Halim
|
evet büyük ihtimal yarın burada su an oldukca mesgulum o yüsden yarın sizlerle paylasacagız
|
|
|
|
|
|
 Nedir bu dünya'nın ipn.liği Niye herkes üzerime yürüyor.. Niye herkes adi ?!! Kenny mi olmak gerekli bu dünyayı yaşamak için...? Fakir ve gurursuz !! Küfürbazın teki ! Evet.. Evet..Mantıklı geliyor.. Çünkü bu dünya da kazananlar daima ŞEREFSİZLER oluyor...
|
|
|
| 07 Haziran 2007, 11:36:44 | #33 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 6
Ruh Halim
|
hadi bekliyoruss ama cok yafasssınıs
|
|
|
|
|
|
Sen uzaklarda bir nefes Ben kavgalarda eskiyen Sen umudun resmi Ben affedilmeyen..
Sana Uzaktan Bakıyor Artık Gözlerim...
|
|
|
| 07 Haziran 2007, 13:32:14 | #34 |
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! VoKaL...
Ruh Halim
|
arkadaslar üzgünüm fotograf işi ertelendi..fotograflar dijital kamera ile cekildiği için boyutları oldukca büyük onları küçültüp koyacagız o da baya uzun bir süre de olacak onun için... üzgünüz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Haziran 2007, 11:17:35 | #35 |
tunc_sonakort
Efedra Genci

böyle kahpedir dünya
Açtığı Konular: 4
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
bn grubun rithm gitarcısıım konserin tek güzel yanı seyircilerdi bence böyle bir seyirci kitlesi çok zor bulunur derim keşke biraz daha sizleri eğlendirebilseydik ama elden ne gelirki konser ertelenmeseydi o gün akşama kadar sürebilirdi ama hafta içi olduğundan milli eğitim 8'e kadar süre tanıyo olsun genede güzeldi.
azda olsa seyirccilere çok teşşekkürler gerçekten çoşmayı biliyosunuz...
saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Haziran 2007, 14:54:26 | #36 |
|
|
|
| 28 Haziran 2007, 18:26:59 | #37 |
|
|
|
| 02 Temmuz 2007, 19:40:35 | #38 |
-_=-_ Ł A d ̉,r Ă n _-=_-:
Efedra Genci

sağlam baget bulun yahuu!!!!!.....
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
bu onur kendini övüp duruyo ya kuduruyom yaa.
|
|
|
|
|
|
SAĞLAM BAGET BULUN YAHUUUUUU!!!!!!!!!!!!
|
|
|
| 02 Temmuz 2007, 23:07:39 | #39 |
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! VoKaL...
Ruh Halim
|
genelde ben sizi övdüm kuzene bak lenn o kadar sey yaptım yırttım biyerlerimi bu mudur yanii..nankör herif neyse niyo sana güzel haberlerim var  sevinecegin tarzdan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Temmuz 2007, 23:44:17 | #40 |
tunc_sonakort
Efedra Genci

böyle kahpedir dünya
Ruh Halim
|
grup olarak bizmi yoksa niyazimi sevincek ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Temmuz 2007, 00:02:08 | #41 |
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! VoKaL...
Ruh Halim
|
valla Tunç sizin de tanıdıgınız bi kişi hakkında...sanırım tanıosunuz...seni bilmiyorum ama doğan niyazi ve özgür ün gıcık kaptıgı bi insan hakkında...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Temmuz 2007, 00:26:24 | #42 |
|
|
|
| 19 Temmuz 2007, 10:24:48 | #43 |
mmeelltteemm
Efedra Genci
Ruh Halim
|
bencede grup iyiydi. kızların salyalarını görmedinizmi. geneli rezildi. ama bos heves
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Temmuz 2007, 17:53:40 | #44 |
tunc_sonakort
Efedra Genci

böyle kahpedir dünya
Ruh Halim
|
hiç önemli değil di benm için. yok kızmış erkekmiş benim için seyirci önemli ve her zaman ki gibi müziğimi yapar çıkarım benim için önemli olan seyircilerin mutlu olması... aman bnm hatun duymasın :G oyar valla beni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Temmuz 2007, 13:40:31 | #45 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Ruh Halim
|
onur harbi yırrttın kendinii ha 
|
|
|
|
|
|
Sen uzaklarda bir nefes Ben kavgalarda eskiyen Sen umudun resmi Ben affedilmeyen..
|
|
|
| 24 Temmuz 2007, 14:04:49 | #46 |
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! VoKaL...
Ruh Halim
|
yırtcam tabi ki.. onlar adına büyük konustum bi sorumluluk vardı bende..ve o sorumluluğu elimden geldikçe yerine getirmeye calıstım okulda arkadas cevreme ve onların arkadas cevresine kulaktan kulağa yaymaya calıstık..iyi gibi de oldu... bu arada türkü olmasaydı falan demişlerde kesinlikle yanlıs buluyorum...türküler bizim kültürümüzü yansıtıyorlar arkadaslar o sarkıları hor görmemek gerek..onlarla da eglenmeyi bilmeli ..ben sahsen bütün türkülere eşlik ettim zaten orda türkü söyleyenler yarısmadan arkadaslarımdı...cok güzel oldu ses sisteminde türkü açısından bi bozukluk vardı o KaDRaN a kadar giderildi ama yine de eglenmeyi bildim ben kendi açımdan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Temmuz 2007, 17:21:25 | #47 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Ruh Halim
|
onurcum haklıısn canım türkülerde güseldi hem sadece zaman problemi vardı kadran için aman neyse gecti gitti güsel bi konser oldu işte..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Temmuz 2007, 23:41:01 | #48 |
tunc_sonakort
Efedra Genci

böyle kahpedir dünya
Ruh Halim
|
onur görmedinmi olm beni bn paso oynuodum hatta annemle oynadık durduk.. hehe hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Temmuz 2007, 14:03:59 | #49 |
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! VoKaL...
Ruh Halim
|
tabi kardeşim sen ve Kadran müthişti Türkülerde tabi KaDRaN fan ı da unutmayalım Türkülerde costular  benim sözüm zaten türküler söylenmese de olur diyenlereydi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|