Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 06:22:30

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: KKL EN COK HANGI HOCAYI SEWIYOR?***  (Okunma Sayısı 4175 defa)
09 Haziran 2007, 15:41:49 #25
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

onur sana katılmıyorum raci hoca öğrencilere gayet ii ayak uydurabilio çok tatlı bi hoca en sevdiim hocalardan biri gerçi ben dersime giren hocaların hepsini severimde...ayrıca nursen hoca kim ya ben neden bilmiom onu...veeeee erkan hoca süper favorimdir kendileri burdan ona sevgilerimi iletiom...ve ve ve ve kadriye hocaya geçen yıldan bi nefretim var onuda sölemeden edemicem
gecen sene bizim dersimize de giriyordu raci akyol...eger öğrenci ile iyi anlasıyor derken öğrencinin kafasına anahtarlık ve cakı v.s seyler atarak anlasıyor dediysen evet o konuda üzerine yok...
allahtan ben onlardan birine mahsur kalmadım ama bir cok arkadasım hem tokat yedi hemde anahtarlık lazer ve cakı...
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
09 Haziran 2007, 21:13:53 #26
heart_shaped_box
O bir Efedralı

Açtığı Konular: 177

Rep Puanı: 55
Ruh Halim

onur sana katılmıyorum raci hoca öğrencilere gayet ii ayak uydurabilio çok tatlı bi hoca en sevdiim hocalardan biri gerçi ben dersime giren hocaların hepsini severimde...ayrıca nursen hoca kim ya ben neden bilmiom onu...veeeee erkan hoca süper favorimdir kendileri burdan ona sevgilerimi iletiom...ve ve ve ve kadriye hocaya geçen yıldan bi nefretim var onuda sölemeden edemicem
gecen sene bizim dersimize de giriyordu raci akyol...eger öğrenci ile iyi anlasıyor derken öğrencinin kafasına anahtarlık ve cakı v.s seyler atarak anlasıyor dediysen evet o konuda üzerine yok...
allahtan ben onlardan birine mahsur kalmadım ama bir cok arkadasım hem tokat yedi hemde anahtarlık lazer ve cakı...

:loyloy
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

I'd give anything now
To hear those words from you
Each time I say something I regret
I cry 'I don't want to lose you.'
But somehow I know u will never leavem
09 Haziran 2007, 21:24:55 #27
gizzeemm
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 3

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

yha bu nasıl bırısı kı ben hıc bılmıorumm!!
10 Haziran 2007, 14:17:59 #28
eMbeR_
Efedra Genci

Açtığı Konular: 29

Rep Puanı: 44
Ruh Halim

Figen Kurt
Meral Çetiner

10 Haziran 2007, 21:33:26 #29
tinto
Ziyaretçi

bos muabbet bunlar be hocalar konussun en ıı ogrencı kım dıeee aylardır bizi cektırıyorlar yalan deıl buuuu daha once bısı yazmıstım ama sılmıslerrrr.her neseeee ( haaaa ayrıca ıstısnalar kaıdeyı bozmaz derler ya işte memet hıcada ole benım ıcın neydı o gunler be hey gıdı hey gelıp gectııı) hocam anladınız sız onu
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2007, 21:35:33 Gönderen: tinto » Logged
12 Haziran 2007, 15:35:00 #30
rorkut
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 0

Ruh Halim

okuldaki kral hoca fizikçi hüdai akay ve ageocu murat hazar başka tanımam başkada var ama bu adam lar kral adam
16 Haziran 2007, 17:06:39 #31
drowningpool
Efedra Genci
*

Ruh Halim

bence en tatlı ve güler yüzlü hoca en iyi matematkçi bayram hoca onu çok seviyorum eğer okursa yaptığı her şey için teşekkür ediyorum benim ve arkadaşlarımın üzerinde çok emeği var seni çok seviyorum bayram hocam....... o şimdi asker..gulumse
20 Haziran 2007, 13:53:03 #32
devil_corpse
Efedra Genci
**

Açtığı Konular: 41

Rep Puanı: 2
Ruh Halim

Alemin kralı Şeref hoca  O0 Figen de iyidir
07 Temmuz 2007, 03:07:47 #33
-FiReFLy-
Efedra Genci

-- FLoRA --

Ruh Halim

drowninpoolcuğum gulumse evet bencede bayram hoca gibisi yok..canım hocam benm hersey için cok tskler gozkirp (o takoz olayını unutmadım hala ama neyse sirit)

13 Temmuz 2007, 12:58:30 #34
baha
Efedra Genci
*

Ruh Halim

bilmiyom unuttunuz mu ama benim faworim biraz eski o bitane öğretmenlik yaptığı kadar arkadaşlıkta yaptı bana EYÜP KAYMAKÇI .....ayrıca raci hocanın öğrenci ye ayak uyduramadığına katılmıyorum otoritesine hayranım hatta sınıftaki otorite konusunda idol bile denebilir....                                                                         
13 Temmuz 2007, 14:05:48 #35
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...

Açtığı Konular: 24

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

kesinlikle gülnur hoca ve eyüp hocalar süperdi..figen hoca şule hocamız murat hocamız ki bence süperdiler felsefeyi sevdiren seval hocamız ve ilker hocamızıda unutmamak gerekir..salih hocamızda var tabiki..bu böle gider ama nefret ettiğim cok fazla var oknuya girmesek ii olur sirit
HaZaL-... 
Ben bir maNgadır tutturmuşum
Saatim her zaman maNgaya beş var Ya da maNgayı beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan maNga geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden maNgadayız Günlerden maNgaertesidir
Ona uğramayan gemiler batsın
Ondan geçmeyen trenler devrilsin
Onu sevmeyen yürek taş kesilsin
Kapansın onu görmeyen gözler
Onu övmeyen diller kurusun
İki kere iki dört elde var maNga
Bundan böyle dünyada
Müziğin adı maNga olsun...
(ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN'A SAYGILAR)

ATAMIZA SAYGI
SYSTEM OF A DOWN A HAYIR!
TÜRKÇENE SAHİP ÇIK
TÜRKÇe YOZLAŞMASINA HAYI
19 Temmuz 2007, 09:16:53 #36
mmeelltteemm
Efedra Genci
*

Ruh Halim

bence ismet baybasa, nursen, mehmet. şeref hoca..... ve dersime giren diger butun hocalar iyi beee.
19 Temmuz 2007, 18:17:58 #37
eMbeR_
Efedra Genci

Rep Puanı: 44
Ruh Halim

Milli güvenlikçi Ercan hoca !!! harika bi insan + öğretmen
hayranım kendisinee

22 Temmuz 2007, 03:34:33 #38
-FiReFLy-
Efedra Genci

-- FLoRA --

Ruh Halim

baha ya katılıyorum ahh eyüp hocam benim özlemisim ya gulumse
Siz Raci hocayı mı beğenmiosunuz?? Ayıp etmissiniz:) okuldaki en iyi hocalardan biridir ve öğrencinin hailnden o kadar iyi anlar ki...

06 Eylül 2007, 23:12:04 #39
BurrN
Efedra Genci

Açtığı Konular: 121

Rep Puanı: 11
Ruh Halim

Hudai Akay Yıldır Terzi Erol Yazıcı Turgay Bayan ve Sule hoca
18 Ekim 2007, 23:57:43 #40
KeMaL__20
Efedra Genci
*

Ruh Halim

okuldaki kral hoca fizikçi hüdai akay ve ageocu murat hazar başka tanımam başkada var ama bu adam lar kral adam
   kardeşim emin ol sene sonunda böle düşünmiceksin okuldaki en gıcık oldugum iki hocaydı onlar benim;)
12 Aralık 2007, 19:04:31 #41
topsecret
Efedra Genci
*

Ruh Halim

Ah ah şu yeni yetmeler yokmu. Gıcık oluyorum. Bilenler anlamıştır ne demek istediğimi. Ama çoğu hocamız iyi haklarını yememek lazım. Erol hoca enlerden...
12 Aralık 2007, 22:08:28 #42
tehlikelii
Efedra Genci
**

Açtığı Konular: 6

Ruh Halim

murat hazar adam hem tatlı hemde çok güzel ders anlatıoo funda yılmaz ali galip bunlarında haklarını yimemek lazım haaa bide felsefeci ilker hoca hepsi çok iiler yaaa ayrım yok bide hasan hoca...gulumsegulumsegulumsegulumse
gözler hangi renk olursa olsun gözyaşları hep aynıdır
13 Aralık 2007, 16:33:39 #43
!_DrEaM 's_!
O bir Efedralı

çok mutlu :)))

Açtığı Konular: 16

Ruh Halim

eyüp hocayla bizim sınıfımzn diyaloğu cok farklıydı... cok güzeldi...gittiğinde cok üzülmüştük... :WW   
 bide murat hazar cok matraktı... O0  nursen üzülenide gerckten cok severm...cok ii biri...ama hepsi geride kaldııı... :uzgun
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2007, 16:35:30 Gönderen: !_DrEaM 's_! » Logged
29 Aralık 2007, 12:27:57 #44
cezaxgkhn
Efedra Genci
*

Ruh Halim

bence en iyi hoca hudai hoca çok iyi anlaşıyoruz  gozkirp
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2007, 12:32:07 Gönderen: cezaxgkhn » Logged
11 Ocak 2008, 22:40:34 #45
zlatansimsek
Efedra Genci
*

Ruh Halim

namık hoca:D 
15 Ocak 2008, 19:50:27 #46
tehlikelii
Efedra Genci
**

Açtığı Konular: 6

Ruh Halim

murat hazal hem iyi hemde geo-mat gerçekten çok iyi ayrıcaa şule hocada çok tatlıı aslındaa hepsiiyide arada çıkıo iştee daha iyileri..gulumsegulumse
gözler hangi renk olursa olsun gözyaşları hep aynıdır
06 Mart 2008, 08:51:06 #47
didx
Efedra Genci
*

Ruh Halim

Bütün hocalar iyi ama rehber öğretmen ömer bülent hocayla coğrafya öğretmeni neşe hocanın ayrı bir yeri var. 
12 Nisan 2008, 14:12:25 #48
Lovrie
Efedra Genci
*

Ruh Halim

Feyzi hoca da çok iyi psikolojici yani. dersleri çok güzel geçiyor.
süperrr gulumse
14 Nisan 2008, 12:08:03 #49
Scolfield
Administrator

Açtığı Konular: 184

Rep Puanı: 59
Ruh Halim

bilmiyorum şuan halen kkldemi ama benim en sewdiğim hoca
İSMET BAYBASA VE TAKIMDA OLDUĞUM İÇİN ZAFER HOCAYDI
Tek linkten sinema filmleri, yabancı dizilerin güncel bölümleri ve daha fazlası..

Şifreler mesajlara eklenmiştir, unutulanlar varsa Linkler görüntülenemiyor.
buraya tıklayarak
isteyiniz aynı gün içerisinde gönderilecektir.

michaelscolfield@denizligenclik.com film,dizi,oyun hakkında görüşleriniz ve sorunlarınız için bana ulaşabilirsiniz
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
YAZDIR