Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
03 Aralık 2008, 10:08:15

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: İsTeNeN...BeKLeNeN oLuYoR<<KKL BuRaYaa<<<  (Okunma Sayısı 648 defa)
02 Kasım 2007, 13:12:31 #0
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

Arkadaslar sanırım bunu kimse beklemezdi Kazım Kaynak Lisesinden..Ama değerli Müzik Öğretmenimiz Osman Akçınar bunu gerceklestirtecek sanımm gulumse

Kazım Kaynak Lisesi okula ses sistemi ve stüdyo yaptıracakmıs ve bu yüzden okul öğrencilerinden para toplayacakmıs...

Kazım Kaynak Lisesi özel günlerde okulda müzikal ve kültürel etkinlikler yapıyor bilidiği üzere..ve gecen sene KKL mezun öğrencilerinden kurulmus olan Kadran müzik grubu cımıs öğrenciler tarafından büyük bir begeni kazanmıslardı...
ancak ses sisteminin cok iyi olmaması bazı problemler cıkartmıstı ama yine de güzelliklere kötü birşey cok fazla yansıtmadı...

4/4lük konserler, öğrencilerin daha cok eglenebilmes için okul idaresi öğrencilerinden bir miktar para toplayıp okula davul alnıp, ses sistemi ve stüdyo yapılacakmıs...

artık daha fazla müzik daha fazla eglence ve Kadran grubu ile mükemmel bir müzik ziyafeti...inşallah olur...Ve olursa da Osman hoca mızın ellerini öpmemiz gerekecek..Büyüksün Osman Hocam siz yaparsınızz...

daha fazla bilgisi olan üyelerimiz varsa bu konu hakkında buradan paylasabilirler ...tesekkürler... nice Kadranlı günlere.... gulumse
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
03 Kasım 2007, 03:05:35 #1
oscure
Efedra Genci
*

küresel ısınma! Sabrımızı taşırma!

Açtığı Konular: 1

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

osman hoca bizede bahsetti bu durumdan.gercekten eglenmek istiyosanız biz yada bizden daha iyi grupları dinlemek izlemek istiyosanız biraz fedakarlık yapmanız gerekir.biz size konser verebilmek için bile belli miktarda para harcıyoruz.karsılıgında hiçbişey bekleden hiçbişey kazanmadan yalnız sizin alkıslaınızı almak için çalısıp oraya çkmak istiyoruz.biraz sağduyu istiyoruz kadran grubu olarak.kazım kaynak lisesi çogu şeyin öncüsü olmustur bunuda öncüsü olcagını umuyoruz.biz elimizden gelen desteği veriyoruz sizinde verceğinizi biliyoruz..bizi izlemek için bunun olması şart arkadaslar.. gozkirp
03 Kasım 2007, 11:57:52 #2
-_=-_ Ł A d ̉,r Ă n _-=_-:
Efedra Genci
*

sağlam baget bulun yahuu!!!!!.....

Açtığı Konular: 0

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

biz kadran olarak osman hocanın arkasındayız.yag çekmek olarak algılanmasın:D gercekten bunu kendimiz için değil sizin için istiyoruz.biz yada baska biri çıkmıs önemli olan bu deil.kucucuk bir eğlence için çok çaba gerekiyo.ama osman hocanın dediği gerçekleşirse denizlide herkesin kıskandıgı bi okul haline gelceksiniz bu yüzden.biz osman hocanın arkasındayız ve destekliyoruz.eğer sizde bizim arkamızdaysanız sizde destekleyin.
SAĞLAM BAGET BULUN YAHUUUUUU!!!!!!!!!!!!
03 Kasım 2007, 16:46:05 #3
Efedrin
Administrator

Açtığı Konular: 166

Rep Puanı: 54
Ruh Halim

Osman hocamın önerisiyle site olarak bu konuda neler yapabiliriz diye düşünürken hocam vakit kaybetmemiş girişimde bulunmuş, eğitimciliği derse girip çıkmaktan ibaret saymayan çok değerli öğretmenler var KKL de  :loyloy  Onların çabalarını sonuçlandırmak için biz de elimizden geleni yapmaya hazırız konuyla ilgili önerilerinizi bekliyoruz gulumse
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Mesajlara resim ekleyin

Mesajlara video ekleyin

Forum kuralları için tıklayınız:)

Yeni msn adresinizi hala almadınız mı? örnek: isminiz@denizligenclik.com

04 Kasım 2007, 12:53:52 #4
Dovanç
Efedra Genci
*

ÇORAPLARIM PEYNİRLİ DORİTOS GİBİ KOKUYO

Rep Puanı: 6
Ruh Halim

hadi arkadaşlar bu konuyada biraz duyarlı olalım!!!
06 Kasım 2007, 18:27:44 #5
osmnak
Eğitimci

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

onur...
yanlış anlamışsın...
okul idaresi hiç bir zaman öğrencilerden bu gibi şeyler için para toplamaz ve teklif etmez
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2007, 11:47:52 Gönderen: BamBooCha_10---uR>>ZuZu** » Logged
07 Kasım 2007, 11:51:17 #6
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Ruh Halim

valla hocam beni net olarak sizden bir bilgi alışım olmadı.Bazı arkadaslar söylediler bana ben onların söyledikleri üzerine actım bu konuyu.Siz bu konu da bilgi verirseniz buradan iyi olur..saygılar gulumse

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Hani kırmıştın ya..

__ MéRy  aşk 10uR __
07 Kasım 2007, 14:25:46 #7
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Ruh Halim

arkadaslar durum şöyleymiş..yaa ben yanlıs anladım ya da bana söyleyenler yanlıs anladılar ve bana aktardılar bilmiyorm...ama ortada bir yanlıs anlama var ve ben bu konuyu actıgım içn bunu ben düzeltmek zorundayım...

kazım kaynak lisesi idaresi böyle birsey içn okulun öğrencilerinden bir para tahsil edemezmiş haklı bir gerekçeylee... ancak bunu biz bu site aracılığı ile yapabiliriz sanırımm..çünkü üye sayımızın genelini kazım kaynak öğrencileri, mezunları olusturuyr... kazım kayak lisesi denizli de bir ilki gerceklestiip okulda ses sistemi ve stüdyo olusturmak istiyor müzik öğretmenimiz osman akçınar sayesinde... bizlerde efedra olarak bu konu da yardımı olabilirsek maddi manevi herseyee...iyi olur gercekten..ben elimden gelen maddi manevi imkanları kullanacagıma dair söz veriyorum ve herkesinde bu konuda duyarlı olmasını istiyorumm... adminimiz mehmet hoca (Efedrin) in b konu da bilgisi var ve elimizden gelen herseyi yapmalıyız arkadaslar nolur duyarsız kalmayalım...

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Hani kırmıştın ya..

__ MéRy  aşk 10uR __
01 Ocak 2008, 17:28:04 #8
tunc_sonakort
Efedra Genci

böyle kahpedir dünya

Açtığı Konular: 4

Rep Puanı: 4
Ruh Halim

VALLA BEN STÜDYO MALZEMESİNİ UCUZA GETİREREK VE STÜDYOYU İŞÇİ TUTMAKSIZIN KENDİM VE GRUBUM YAPARIZ

SAYGILAR...

03 Ocak 2008, 14:08:44 #9
tehlikelii
Efedra Genci
**

Açtığı Konular: 6

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

arkadaşlarr ben bu konuyu osman hocayla konuştum kendisi okulda bi stüdyo açmak istiyo bununda olması için maddi destek gerekiomuşş  buraya uzun zmanadır girmedini söledi yakın zamanda girip sizlere bilgi vercekmiş..gozkirpgozkirpgozkirp
gözler hangi renk olursa olsun gözyaşları hep aynıdır
03 Ocak 2008, 14:37:10 #10
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Ruh Halim

maddi ve manevi olarak elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım ben...
biraz ilerleme kaydedilse...
sessiz kalmayalım arkadaslar...lütfen..

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Hani kırmıştın ya..

__ MéRy  aşk 10uR __
07 Ocak 2008, 13:12:40 #11
By_Pit
Administrator

Açtığı Konular: 60

Rep Puanı: 20
Ruh Halim

hmm güzel fikirde yapılcak olan işlerden birisi okulda diğer okullar bizden daha kapsamlı şekilde yapıyorlar bu eğlenceleri...destek verilmeli bu konuya..
Yarın her şey için çok geç olabilir!
Bugün,
Zamanı durdurun!
Farkına vararak hayatın,
yaşamınızdaki en uzun cümlelerini kurun !

+++++++....Ya KeNDiNi BıRaK BaNa YaDa BeNi BaNa BıRaKta YaşıYaYım .Ya BeNim ol HERSEYINLE  yada uNut HERSEYIMLE.....++++++

Hayat Dediqin Buysa Üstü Sende Kalsın Be Usta.!

öbür msn acmıyorum artık yeni msn outlaww20@hotmail.com eklicekler bunu eklesin..
20 Ocak 2008, 20:12:50 #12
bozukdawulcu
Efedra Genci
*

Rep Puanı: 4
Ruh Halim

kazım kaynak tuwalettemızlıcek adamı zor buluyo parasını çekıne çekıne werıyo sız para toplayıp studyo ıcın gerekenı yapsanız bıle okul ıdarecılerı pıntılıkten sınıf wermez bence ama osman hoca yaparım dıosa yapar sirit sarkısı bıle wardı okulun herhalde bızım zamanımızda neydı o dur kazım kaynak lısesı tek bılek tek yuregız uygarlıgın yolunda sönmeyen meşaleyız mı ne boyle bırseydı galıba hahaha sirit sirit guseldı guseldı hehehe neyse konuya dıneyım eger ogrencıler we sız aranızda para toplarsanız yuzde 25 okul öyle bişi yapılır ama osman hoca ıse gırer se %90 acılı haha hep destek tam destek kafa gıttı ya ne dıcektım ben of neyse öle işte uzgun uzgun dilcikar
sessiz bir rtim eşliğinde sonsuzluğa doğru yürüyorum
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: