| 01 Haziran 2007, 22:08:47 | #0 |
|
BamBooCha10uR
|
BUNLAR KONSERDEKİ ÇEKİMLER.... SOLİST DOĞAN VE ELEKTRO GİTARİS ÖZGÜR.... KONSERDEN SONRA YEMEK YEMEYE GİTTİK SELAHATTİN USTA'NIN YERİ NAMI DEGER SOLİST DOĞAN'IN DEĞİMİYLE SOĞANCI ARKADASLAR EĞLENCE HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ ALALIM???BENCE MÜTHİŞ!!!!!!!!!AMA İDARECİLERİMİZ SAĞOLSUNLAR...YARI DA KESTİLER....COSKUNUN ORTASINDA...  :X :X :G :XS  :rou
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Haziran 2007, 22:16:53 | #1 |
...gamze...
Moderator

Açtığı Konular: 167
Rep Puanı: 34
Ruh Halim
|
ya evet çok güzeldi de biraz daha devam etseydi keşke. genede teşekürler çok eğlenceliydi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Haziran 2007, 22:18:22 | #2 |
Dowanç
Efedra Genci

çoraplarım peynirli doritos gibi kokuo
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
valla onur harbi haklısın daha 4 şarkımız vardı hepside birbirinden güzel gaz parçalardı ama olmadı :'( bidahaki sefere artık yinede bizi orda yalnız bırakmayan eşlik eden herkese sonsuz teşekkürler çok sağolun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Haziran 2007, 22:24:54 | #3 |
|
BamBooCha10uR
|
grup arkadaslarım konsere baslamak için kendilerine ayrılan bölüme yerlestikten sonra...zaten millet ön saflara yerleşmiş durumdaydı...kendimi sanki ünlü birinin konserinde hissettim...  yapılan reklam hazırlanan afişler oldukça işe yaradı ve kendilerine yakısır bir konser verdiler...zaten herkes costu...yakında konserin video paylasımını da yapacagım elime gecerse...Bu arada KADRAN pazar günü Birey dershanesinin düzenlediği konserde sahneye cıkacak ama gitmek isteyenlere kötü bir haber...  konsere Birey dershanesi öğrencisi olmayan gelemiyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Haziran 2007, 22:51:33 | #4 |
Dowanç
Efedra Genci

Ruh Halim
|
onurcum orası kesin deil yarın konuşucaz biz eğer gelebiliolarsa ben fiyatı yeri ve saati yarın yazarım gelmek isteyen herkese haber vermiş oluruz ama net bişey sölemek istemiorm daha yarın akşamüzeri bu başlığa yazarım bu arada resimler hoşuma gitti bi yerde benim boxer meydana çıkmış  :D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Haziran 2007, 11:49:51 | #5 |
gizzeemm
Efedra Genci
Açtığı Konular: 3
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
ewet gercekten de cok guzel sarkılar vardı we grup da cok ıyıydı ama ıdarecler hemem bıtırdılaer yaaa daha eglencektık bızzz...... ama keske kız grubu yerıne de ke-adran cıksaydı kusura bakmasınlar ama kızlar pek de ıyı degıllerdı sankı rock grubu daha guzeldı gercekten hepsını tebrık edıorummm teskurlerr...... cok eglendık yawww
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Haziran 2007, 11:55:46 | #6 |
rock_me
O bir Efedralı

Wake me up
Açtığı Konular: 256
Rep Puanı: 60
Ruh Halim
|
baştaki türkülere daha çok zaman ayrıldı.zaten geç çıktılar 8de daha hava bile kararmamıştı ama 5-6 şarkıyal bile bizi çoşturmayı başardılar HELAL OLSUN 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Haziran 2007, 12:56:30 | #7 |
-_=-_ Ł A d ̉,r Ă n _-=_-:
Efedra Genci

sağlam baget bulun yahuu!!!!!.....
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
hepinize teşekkürler.ewet ya halk müziğine çok yer ayrıldı .20 şarkı kadar çaldılar biz 7 tane çalabilidik.bide en iyi şarkıları sona saklamıstık.sizi eğlendirdiysek ne mutlu bize.gelenlere çok teşekkür ederiz kadran grubu olarak. :WW O0 ^-^
|
|
|
|
|
|
SAĞLAM BAGET BULUN YAHUUUUUU!!!!!!!!!!!!
|
|
|
| 02 Haziran 2007, 14:07:45 | #8 |
oscure
Efedra Genci

küresel ısınma! Sabrımızı taşırma!
Açtığı Konular: 1
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
sizinle beraber bizde coştuk gelenlere çok teşekkürler kısada olsa güzel geçti  :OK 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Haziran 2007, 17:57:16 | #9 |
|
BamBooCha10uR
|
ön yargılı yaklasan hatta sacma diyen arkadaslar birazcık olsun eglendiyse ne mutlu gruptaki arkadaslarıma...ama gercekten müthiştii.... erol hoca ve seyhan hoca sağolsunlar yarı da kestiler ama...ne yapalım zaten parası verilmişti 4 YTL bunun içinse helal olsun yılda bir kere zevkimiz var onun da içine ettiler... :rou  :hıhmıh :X :X :X
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Haziran 2007, 18:31:12 | #10 |
Dowanç
Efedra Genci

Ruh Halim
|
bizde çok isterdik saatlerce sürmesini ama olmadı kusura bakmayın başka zaman okul isterse ses sistemini ayarlarsa biz herzaman çıkmaya hazırız O0 gelenlere çok teşekkürler :WW :WW O0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Haziran 2007, 19:29:55 | #11 |
|
|
|
| 02 Haziran 2007, 19:44:47 | #12 |
-_=-_ Ł A d ̉,r Ă n _-=_-:
Efedra Genci

sağlam baget bulun yahuu!!!!!.....
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
okulun böyle etkinliklerde devamlı bulunması lazım.biz yada balka birileri çıksın önemli değil ama öğrencileri eğlendirmeleride lazım sadece eğitim yeterli olmuyo.inşallah daha sık böle organizasyonlar olur.ayrıca kavga falan cıkmamasıda guzel oldu..
|
|
|
|
|
|
SAĞLAM BAGET BULUN YAHUUUUUU!!!!!!!!!!!!
|
|
|
| 02 Haziran 2007, 19:47:44 | #13 |
|
heart_shaped_box
|
evet 2 snee önce çıkmıkştı kavga ama o zman 11 e kadar fln sürmüştü dünkü de en azından 10 a kadar sürebilirdi ya nse artık başka zamana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Haziran 2007, 20:16:27 | #14 |
gizzeemm
Efedra Genci
Ruh Halim
|
ben yemek yenmesıne sacma dedmıstım grubun cıkıp sarkı solemesıne deıl!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Haziran 2007, 20:58:40 | #15 |
|
BamBooCha10uR
|
pilav günü oldugunda zaten biz de pilav yiyecegiz diye bu kadar ilgi göstermedik...herkes yiyebilir evinde ya da baska bir yerde.....pilav günü deyince akla gelen eglencedir canlı müzik...bunu bilmiyorum demeyin lütfen...eger bilmiyorsanız da lütfen arastırın ve ondan sonra ne dicekseniz deyin!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Haziran 2007, 21:05:50 | #16 |
masum kısss
Efedra Genci

Açtığı Konular: 17
Rep Puanı: 7
Ruh Halim
|
ewt gerçekten çok güseldiiii ama kısa sürmeseydi keşkeeee  ama bu kadarıda yettiiiii 
|
|
|
|
|
|
<<<<<<sÖnMüYoR aTeŞiMiZ aMa AlEw AlEwDe YaNmIyOr aYrIlIk ZoR aMa bErAbErKeNdE oLmUyOr yAzIlMıŞsA BiRkEz İlAhİ kAlEmLe KaDeRiMiZ HiÇbİr KaLeM kAdErİ sİlİp bAşTaN yAzMıYoR!!!!!...>>>>>
|
|
|
| 02 Haziran 2007, 23:42:14 | #17 |
Dowanç
Efedra Genci

Ruh Halim
|
20 türkü yerine 10 tane türkü çalınsa belki bize daha fazla zaman kalırdı belkide unutulmıcak bi gün yaşatırdık bizimde tüm planlar suya düştü çok üzgünüz hala o konserin yarım kalması içimize oturdu bu konseri en çok isteyen bizdik ama orda en az çalanda bizdik türkülere 20 parça bizden önceki gruba 8 parça verildi ama biz toputopu 7 parçayla yetindik böle olmamalıydı ama yinede sizleri coşturup güzel bi gün geçirmenizi sağlayabildiksek ne mutlu bize başka aktivitelerde olursa biz çıkmaya hazırız...  O0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Haziran 2007, 01:25:05 | #18 |
gizzeemm
Efedra Genci
Ruh Halim
|
orda kımse demek ıstemıyorum ama cogu kısı turku calınmasını ıstemıodu gercekten 7 parca 20 ye gore cok az bu bı haksızlık oldu sankı ama olsun bız yıne de eglendık teskur ederızz>>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Haziran 2007, 10:56:45 | #19 |
osimo
Efedra Genci

patent.anatolianrock.com
Açtığı Konular: 33
Rep Puanı: 18
Ruh Halim
|
kadrandan önce çıkan grubun solo gitarı bendim bizim de güzel şarkılarmız wardı sonda ama saolsun hocaların sayesinde biz de çalamadık ya aslında böle etkinlikler okulun ilk günleride falan yapılabilir ama sanmıorum okul idaresinin böle etkinliklere yardımcı olacağına... ama yine de güzledi ya
|
|
|
|
|
|
JİMOMEMİKU <3 MOARİRİNKATO 
|
|
|
| 03 Haziran 2007, 12:43:01 | #20 |
freee
Efedra Genci

Açtığı Konular: 2
Ruh Halim
|
harbiden çok güzeldi inş bida olur gerçekten az sürdü ama napalım o kadarı bile çoşturdu bizi bu arada çok başarılıydınız tebrik ederim. aslında sizin 20 şarkı söylemeniz gerekiyodu türkü olmasada olurdu... neyse oldu bi kere bidahaki sefere inş daha uzun sürer....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Haziran 2007, 16:38:41 | #21 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 6
Ruh Halim
|
ayy nasıl cosmusum anlatamam ya zıplamaktan ayaklarım kasılmıs cok beğendim ben ya hele biri vardıki o grupta öldüm saclarını oynamak için kadran artık takip etcem sisi bise cok güsel bir gün armağan ettinis cok saolun hepinis..
|
|
|
|
|
|
Sen uzaklarda bir nefes Ben kavgalarda eskiyen Sen umudun resmi Ben affedilmeyen..
Sana Uzaktan Bakıyor Artık Gözlerim...
|
|
|
| 03 Haziran 2007, 18:14:38 | #22 |
Dowanç
Efedra Genci

Ruh Halim
|
o okulda tekrar çıkmayi çok isteriz grup olarak oturduk konuştuk herkeste aynı tepki bi daha olsa bidaha çıkarım dendi eğer ööle bi etkinlik olursa tekrar okul gecesi filan biz hazırız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Haziran 2007, 18:19:33 | #23 |
Dowanç
Efedra Genci

Ruh Halim
|
okulda yetkili olan öğrenci arkadaşlara veya öğretmenlere bildirilir ![]() | | |