| 23 Aralık 2006, 18:49:47 | #0 |
|
BamBooCha10uR
|
Arkadaslar biliosunuz ki okul gecesinde ve okulumuzun geleneksel pilav gününde çeşitli müzik grupları cıkıo...bunlardan biri de s__M--o__G..... O0 bu grup oklumuzdan gecen sene mezun olan arkadaslarımız tarafından kuruldu ...hangi sarkıları calmalarını istersinizz???mümkünse yerli rock sarkılar olsun ..cünkü müzik öğretmeni ve okul idaresi yabancı müzik yapılmasına izin vermedi!!!eet gelecegin en ii rock müzik grubu !!!s__M--o__G!!!!onları dinliorum hem de canlııı :XX grup üyelerii bateri--Niyazi solo elektro gitar-Özgür ritm elektro gitar-Süleyman Bass gitar-Serhan vokal-Doğan Back vokal-ben(I'm)BamBooCha konserde inşallah...  :OK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Aralık 2006, 19:07:13 | #1 |
|
hendrix
Ziyaretçi
|
abi geçen seneki erkeklerden oluşan o gruba benzemesinde...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Aralık 2006, 23:04:38 | #2 |
PoWeR
Efedra Genci

TürküM
Açtığı Konular: 32
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
kiZlar cikmasinda abi KUSURA BAKMASNLAR ama iyi calmioLar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Aralık 2006, 15:55:40 | #3 |
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....
Açtığı Konular: 219
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
dumandan çilekşten dorian falan işte bunlardann olsun yeterr .. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Aralık 2006, 17:19:43 | #4 |
rock_me
O bir Efedralı

Wake me up
Açtığı Konular: 256
Rep Puanı: 60
Ruh Halim
|
kiZlar cikmasinda abi KUSURA BAKMASNLAR ama iyi calmioLar
üzgünüm ama sana sonuna kadar katılıyorum  bence, mvö, duman, hayko dan çalsınlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Aralık 2006, 22:52:15 | #5 |
|
BamBooCha10uR
|
arkadaslar bizim çalmayı düşündüğümüz repertuvar şöle.. duman -ah duman-yürekten duman en güzel günüm gecem kurban- sarı çizmeli mehmet ağa kurban - yine mor ve ötesi - şirket koridor-senin o gözlerin var ya ama sizin eklememizi istediğiniz varsa repertuvara ekleyebiliriz...görüşlerinizi bekliyoruzz..bu arada gecen sene ve ondan önceki sene cıkan kız grubu sanırım adları LARVA..her neyse.. enstruman ses ve akorları tam oturmamıs ve bu yüzden vokalistin sesi bu pek duyulmuo...bir de vokalistleri hem calıo he sölüo yani elektrovokal...böle de zor yanee...sahsen ben kendim cosmaya geldim hep konserlere ama costuracak bi davranıs ve sarkı sergilemediler... 2 seneden beri aynı repertuvarla cıkıolar...hiç dinlemediğim şarkıları onlar söleye söleye ezberledim valla...merak etmeyin bu sene hakedilen coskuyu biz vericezz bundan kimsenin şüphesi olmasın...ver coskuyu s__M--o__G ver coskuyu......  :D :OK O0 :XX
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Aralık 2006, 16:05:21 | #6 |
pink_cat_18
Efedra Genci
Açtığı Konular: 3
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
vega dorion hayko cepkin emre aydın duman koray candemir grup koridor kurban çilekeş teoman-gemiler haluk levent gibi ...
|
|
|
|
|
|
deniz işte:)))
|
|
|
| 26 Aralık 2006, 18:57:18 | #7 |
-_=-_ Ł A d ̉,r Ă n _-=_-:
Efedra Genci

sağlam baget bulun yahuu!!!!!.....
Açtığı Konular: 0
Ruh Halim
|
arkadaslar ben grubun baterıstıyım.sızden bı rıcam olcak.lutfen ıstedıgınız sarkı varsa sarkıyı soyleyen kısı yada grup adı ve sarkının adını yazarak soleyın.bız yazdıgınız grupların hepsınden çalıyoruz zaten.amacımız sızı eglendırmek.vega sebnem ferah çalamayız kadın solıst yoq.hemen hemen dumanın butun sarkılarını çalıyoruz dıger gruplardan da ole.sız ıstedıgınız sarkının ısmını yazın yeter sımdıden saolun
|
|
|
|
|
|
SAĞLAM BAGET BULUN YAHUUUUUU!!!!!!!!!!!!
|
|
|
| 26 Aralık 2006, 19:32:03 | #8 |
|
BamBooCha10uR
|
aynı zamanda bateristimiz bnm kuzenim olur valla kırmadığı baget patlatmadığı bass davulu kalmadıı ritmleri ile sizi costuracak olan kişi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Aralık 2006, 20:52:27 | #9 |
|
|
|
| 29 Aralık 2006, 17:43:23 | #10 |
|
BamBooCha10uR
|
arkadaslar yalvarıorum yaa lütfen grup adı ile bilikte sarkısını da söleyinn ne istiosanızz sonucta yani biz cilekein kendisini calamıoruz sadece sarkılarını calabiliris...  :D nese lütfen tekrr sölüorum şarkıcı ile birlikte sarkını ismini de yazarsanız sewiniriss...sonucta kendimiz için diil sizin için uğrasıoruzz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Aralık 2006, 18:29:29 | #11 |
|
mary j blige
|
kurban---yosma
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
| 29 Aralık 2006, 21:23:50 | #12 |
|
|
|
| 29 Aralık 2006, 21:32:19 | #13 |
!_DrEaM 's_!
O bir Efedralı

çok mutlu :)))
Açtığı Konular: 16
Ruh Halim
|
çilekeş __>gözaltı emre aydın__> bu ara ihtiyacm var sana aklıma gelrse sonra eklerim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 30 Aralık 2006, 20:42:23 | #14 |
|
|
|
| 31 Aralık 2006, 09:53:41 | #15 |
|
|
|
| 31 Aralık 2006, 13:12:30 | #16 |
funnygirl
Efedra Genci
Açtığı Konular: 6
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
duman: özgürlüğün ülkesii;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Ocak 2007, 19:24:21 | #17 |
burcu
Efedra Genci

sebiyom seni aşkomm :)
Açtığı Konular: 9
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
duman aman aman
|
|
|
|
|
|
aşk insanı mutlu ediyo bea allah herkese nasip etsin  allah bizleri abazaların şerrinden korusun !!!! aradım seni bu şehirde hadi kork düştüm peşine bulursam seni biyerde nanananananana  :D
|
|
|
| 10 Ocak 2007, 20:03:19 | #18 |
|
hendrix
Ziyaretçi
|
BamBooCha_10---uR; abi içinizden ne geçiyosa onu çalın..gözaltını çilekeş bile fuat olmadan söyliyemiyo konserlerde çok zorlanıyo... siz kendiniz belirleyin şarkıları..siz zevk alarak yaparsanız karşınızdakide zevk alıyo sonuçta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Ocak 2007, 18:46:00 | #19 |
|
BamBooCha10uR
|
abi orası öle ama yine de görüşleri alalım dedik bizz.. yane zaten gneelde herkes aynı tarz istioo çilekeş duman emre aydın ve kurban coğunluk ...bizde bunları calıoruz ama hangi şarkıyı cıaracagımızdan emin deildik böle bişi yapalım dedik...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Ocak 2007, 10:33:45 | #20 |
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...
Açtığı Konular: 24
Ruh Halim
|
duman en güzel günüm gecem kesinlikle calın süper olur ya.......
|
|
|
|
|
|
HaZaL-... Ben bir maNgadır tutturmuşum Saatim her zaman maNgaya beş var Ya da maNgayı beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan maNga geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden maNgadayız Günlerden maNgaertesidir Ona uğramayan gemiler batsın Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansın onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun İki kere iki dört elde var maNga Bundan böyle dünyada Müziğin adı maNga olsun... (ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN'A SAYGILAR)
ATAMIZA SAYGI SYSTEM OF A DOWN A HAYIR! TÜRKÇENE SAHİP ÇIK TÜRKÇe YOZLAŞMASINA HAYI
|
|
|
| 13 Ocak 2007, 17:17:08 | #21 |
smog_gitar
Efedra Genci
Ruh Halim
|
ben grubun gitaristyim.abi bamboocha 10--ur. kendi başına grup olmussun ya.biraz bize sorupta yazsan iyi olmazmı.konser olcak olursa sarkılarda bize yardımcı ol demiştik sen gruba girmişsin gibi gözüküyo.yine gruptan sayılırsın vokal yapcan ama tek başına haraket etme bana kalırsa.
|
|
|
|
|
|
insan yiyen kokmuş çorap
|
|
|
| 13 Ocak 2007, 17:22:28 | #22 |
Dowanç
Efedra Genci

çoraplarım peynirli doritos gibi kokuo
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
yyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyttttttt ben geldim  bence özgür son derece haklı olm sen bana vokal yapcan ama full konser boyuınca deil bi kaç parçada sana ihtiyacımız olcak bence kaptırma kendini konserin olcaa bile kesin deil menajerimiz gibi davranıosun şu an kaptırma kendini ok? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Ocak 2007, 17:24:28 | #23 |
Dowanç
Efedra Genci

çoraplarım peynirli doritos gibi kokuo
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
bu arada grup adı deişti elimizde olmayan sebeplerden dolayı smog ismini kullanamıcaz grubun ismini daha koymadık isim arıoz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Ocak 2007, 21:28:38 | #24 |
|
| |