| 14 Ocak 2007, 00:41:46 | #25 |
Dowanç
Efedra Genci

çoraplarım peynirli doritos gibi kokuo
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
millet aklıma geldi grup ismide arıorz demiştik eğer aklınızda güzel kulağa hoş gelen isimler varsa yazın buraya şimdiden teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Ocak 2007, 13:08:44 | #26 |
tHe tİgErİsH
Efedra Genci

gerek yok
Açtığı Konular: 11
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
DUMAN! BEBEK , HERŞEYİ YAK , OJE , YANLIZLIK PAYLAŞILMAZ vs..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Ocak 2007, 22:12:40 | #27 |
|
mary j blige
|
ya bence anemi nin tak şarkısını çalın duyunca erol hocanın suratını çok merek ediyom 
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
| 18 Ocak 2007, 19:05:21 | #28 |
pink_cat_18
Efedra Genci
Açtığı Konular: 3
Ruh Halim
|
duman-rüyanda görsen inanma emre aydın-sen anlarsın dorin-zor- hayko cepkin-fırtınam
|
|
|
|
|
|
deniz işte:)))
|
|
|
| 18 Ocak 2007, 19:30:40 | #29 |
Li Lian Jie 13
O bir Efedralı

FUCK YOUR OPINION
Açtığı Konular: 483
Rep Puanı: 107
Ruh Halim
|
haberin yok ben ölüyorum!!
gel gör beni!!!
|
|
|
|
|
|
Kimseye Kukla Olma! Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin! Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin! Tutmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin! Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Seyredersin!_ŞEBNEM FERAHYALNIZIM ÇÜNKÜ RAZIYIM!!!
|
|
|
| 20 Ocak 2007, 19:48:04 | #30 |
|
BamBooCha10uR
|
ben hiç bişi demiorum abi doğan ve özgür e ...sonucta ben kendi basıma hareket edio gibi olarka burada gözüksemde ben niyaziyle sürekli görüş alısverişinde oluorum ve onun dediklerini yasıorum buraya kendi basıma bi iş yapmadım emin olmadığım konularda bence bunu böle algılamanız özellikle de sormadan böle bi davranıs sergilemeniz kırıcı oldu...nese ........  :ıh :MMM :X
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Ocak 2007, 12:16:16 | #31 |
|''gkc''|
Efedra Genci

..............
Açtığı Konular: 34
Rep Puanı: 17
Ruh Halim
|
arkadaşlar bnce hangi şarkılar olsun deilde nasıl şarkılar olsun dsek dha ii olur bnce ağır parçalar çalınmasın çünkü dans mı etcez orda bol bol coşup kendimizden geçeceğimiz şarkılar çalınsın bnce bu bnm düşüncem ble dha ii olur die düşünüorum bu arada grup adıda düşünüyorum güzel bşy bulursam yazarım
|
|
|
|
|
|
JİMOMEMİKU <3 MOARİRİNKATO
|
|
|
| 28 Ocak 2007, 17:21:57 | #32 |
witHguitar
Efedra Genci
Açtığı Konular: 2
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
mrb arkadaşlar ben grubun ritim gitaristyim daha yeni haberim oldu burdan neseee.size birazını söleyim konser repartuarını.çünkü şu saatten sonra gizledik kimsenin çalcamız şarkılar hakkında bi fikri olmucak tamamen deiştiriyoruz.1 erkek grup daha çıkıyo okul gecesinde ve onlar bizim en yakın arkadasşlarımız bu yüzden küçük bi rekabet oldu aramızda gizli tutuyoruz.şu kadarını söleyeyim hem dans etceksiniz hemde kafa sallıcaksınız zıplıcaksınız.geniş tuttuk repartuarı bize güvenin.kafanıza takmayın en güzel gece sizin geceniz hepinizi bekliyoruz oraya doldurursunuz inş:)
|
|
|
|
|
|
Hiçbir kere hayat bayram olmadı ya da her nefes alışımız bayramdı
|
|
|
| 28 Ocak 2007, 17:41:00 | #33 |
-_=-_ Ł A d ̉,r Ă n _-=_-:
Efedra Genci

sağlam baget bulun yahuu!!!!!.....
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
onur abi bu konuda polemiğe gerek yoq uzatmanın manası yoq.heralde kız grubuyla cıkcakmıssın tamam eyvallah sorun yoq bizim icin bundan sonra bız ılgılencez demekkı sana tesekkur olanlar ıcınde kusra bakma oK. bı oncekı msjda sulonun dedıgı dogru bundan sonra repertuarı acıklamayı dusunmuyoruz.studyolardan bıle kımsenın haberı olmucak en ıyılerını yapmaya calısıyoruz bunu bılın yeter.hepınızı beklıyoruz orayı agzına kadar dolu görmek istiyoruz oK.
|
|
|
|
|
|
SAĞLAM BAGET BULUN YAHUUUUUU!!!!!!!!!!!!
|
|
|
| 28 Ocak 2007, 19:34:03 | #34 |
caatlaks
Efedra Genci

sEEdDa
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 6
Ruh Halim
|
ya posuna mehmet secmişki sarkıları süper saten sarkılar
|
|
|
|
|
|
Sen uzaklarda bir nefes Ben kavgalarda eskiyen Sen umudun resmi Ben affedilmeyen..
Sana Uzaktan Bakıyor Artık Gözlerim...
|
|
|
| 29 Ocak 2007, 17:13:31 | #35 |
Efedra Genci

Ruh Halim
|
ya posuna mehmet secmişki sarkıları süper saten sarkılar
anlayamadım ne demek istediğini biraz daha açarsan sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Ocak 2007, 17:18:31 | #36 |
Efedra Genci

Ruh Halim
|
bizim daha önce belirlediğimiz repartuardan bazı şarkılar var kesin çalcaklarımız bunları söleyebilirim. duman_-_ en güzel günüm gecem-hatun-ah kurban_-_yalan-yine-sarı çizmeli mehmet ağa-namus belası bu iki grubun bu şarkılarını biz seçtik osman hoca onay verirse bunları kesin çalmayı düşünüyoruz şimdilik yeni şarkıları konserde öğrenceksiniz şimdilik bu iki grubun bu şarkılarını bilin yeter ben bundan fazla söleyemem malu aldıgımız karardan.unutmayın sizleri orda görmek istiyoruz biz sizin için orda olcaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Ocak 2007, 22:19:45 | #37 |
|
BamBooCha10uR
|
niyo seda mehmet in okul gecesinde rap konseri verecegini düşünüo sen ne dersin ...ben olmas derim osamn hoca hayatta izin vermes mehmet sizi keklemiş....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Şubat 2007, 14:55:52 | #38 |
küpelihoca
Efedra Genci

yooooqqq
Açtığı Konular: 8
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
size bişe diyim mi o gruptan bişe olmaz ama neyse artık biz şenlendirecez o alanı aynı 2 sene önceki okul gecesi gibi olsunn hemde ne o rock fln ben sevmiyom benim gibide bi sürü arkadaşım var neyse saten bu sene de bişe yapamayacaklar sayemizde :dans
|
|
|
|
|
|
herkes internete baglanırkan ben psikopata baglanan biriyim işte...
|
|
|
| 01 Şubat 2007, 14:59:09 | #39 |
küpelihoca
Efedra Genci

yooooqqq
Ruh Halim
|
oh oh yazın yazın ama sonradan sakın hayal kırıklıgına ugramayın ha yazık olur sizee :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Şubat 2007, 15:32:21 | #40 |
|
BamBooCha10uR
|
rock ı ben gibi okulda sewen cok insan var smog bii eglendirecektir yeterince cosacaz arkadasr...stüdyo calısmalarında bulunuorum daima....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Şubat 2007, 14:16:31 | #41 |
küpelihoca
Efedra Genci

yooooqqq
Ruh Halim
|
yaw neden hep benim yaptıgım yorumlar siliniyoo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Şubat 2007, 20:14:08 | #42 |
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....
Açtığı Konular: 219
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
size bişe diyim mi o gruptan bişe olmaz ama neyse artık biz şenlendirecez o alanı aynı 2 sene önceki okul gecesi gibi olsunn hemde ne o rock fln ben sevmiyom benim gibide bi sürü arkadaşım var neyse saten bu sene de bişe yapamayacaklar sayemizde :dans
neden yapamasınlarr kii siz ne yapabilceksiniz nasıl şenlendirmeyii düşünüyonuzz ?ayrıca mesajlarını üst üste attığın için silinmiş olablir üst üste mesaj atma.. okk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Şubat 2007, 18:26:30 | #43 |
küpelihoca
Efedra Genci

yooooqqq
Ruh Halim
|
bu kadar emege karsılık bi iyilik yapabiliriz aslında çok çalısıyonuz ama Allah sonunuzu hayır etsin ne diyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Şubat 2007, 13:25:07 | #44 |
|
BamBooCha10uR
|
tamam yine siz şenlendirin o okul bahçesini nasıl şenlendircekseniz.ama sanki size bağlıymıs gibi bizim insanları eglendirmemiz.biz size baglı deiliz dinlemek isteyen dinler bizi 3-5 kişi rock sevmiyo diye o okul konserinden vazgeçcek deiliz.tekrar sölüyorum biz o gece için çok çalısıyoruz zaten okul gecesindede herkes görcek bunu.hiç kimseyle polemiğe girmiyorum yanlıs anlasılmasın.biz bu konuyu hangi şarkılar çalınsın diye açtık rock seven var mı diye sormak için açmadık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Şubat 2007, 13:36:40 | #45 |
Efedra Genci

Ruh Halim
|
bamboocha haklı biz bu konuyu kim rock seviyo kim okul gecesini şenlendircek diye açmadık.biz okul eğlensin diye çalısıyoruz sadece sen eglen diye çalısmıyoruz.bu yüzden polemiklere girmeye gerek yok.bu arada grubumuzdan bişey olup olmucanı dinlemeden bilemezsin bunu okul gecesindeki konser sonunda söleyebilirsin ancak.bizi dinlemediğin için yaptıgın yorumu dogru bulmuyorum. :sapka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Şubat 2007, 15:51:22 | #46 |
küpelihoca
Efedra Genci

yooooqqq
Ruh Halim
|
tmm görecegiz baakalım marifetlerinizi bana da öle artist artist konuşmayınn... tmm mı okul gecesinde sizi dinlicem hemde can kulagıyla bakalım neler olacak o gecede
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Şubat 2007, 22:08:44 | #47 |
Efedra Genci

Ruh Halim
|
ben hayatımda kimseye artistlik yapmadım sanada yapmıyorum.sen dinle herkes dinlesin eger begenmezsenız ıstedıgınız yorumu yapın.çok çalısıyoruz bu konser ıcın cunku bızde o okuldan mezunuz okul ıcın bıseyler yapmak bıze mutluluk verıyo.ınsallah okul gecesı olurda bızı dınlesınız.bu arada okula sahıp cıkın pek ıyı seyler solemıyolar okul ıcın bız sıze emanet ettık sahıp cıkın.hepınızı beklıyoruz konsere soledıklerım yanlıs anlasılmasın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Şubat 2007, 23:48:21 | #48 |
|
BamBooCha10uR
|
ok arkadaslar hakan ve kuzen uzatmayalım daha fazla lütfen ...konser olsun da sağsalim hakan begenmezsen o zaman sölersin abi yani dinlemedne böle demen yanlıss bence...dinlersin begenmessen ok umarım fazla uzamazz bu muhabbet...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Şubat 2007, 14:47:08 | #49 |
hakan840
Efedra Genci
Açtığı Konular: 2
Ruh Halim
|
abi bence duman,mor ve ötesi,mfö calsınlar ama düzgün calabılceklerse calsınlar yoksa bı anlamı kalmıyo yaa:D
|
|
| | |