Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
14 Ekim 2008, 18:51:21

Sayfa: [1]   Aşağı git
  YAZDIR  
Gönderen Konu: Saç dökülmesi için..  (Okunma Sayısı 257 defa)
17 Ağustos 2007, 21:14:04 #0
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....

Açtığı Konular: 219

Rep Puanı: 35
Ruh Halim

Eğer saçlarınız günde 80-90 telden daha fazla dökülüyorsa bu saç dökülmesi sorununuz var demektir. Saç dökülmesini önlemek ve saçlarınıza doğal bakım yaparak daha çabuk uzamasını sağlamak istiyorsanız bir şişe veya kavonozun içine 9-10 kaşık tatlı badem yağı, 9-10 kaşık hindistan yağını 10 dakika iyice çalkalayın.Yatmadan saçlarınızın diplerine masaj yaparak sürün ve saçlarınızızı bir tülbent veya havlu ile sarın. Sabah katranlı sabun ve ılık su ile yıkayın.

Bir şişe veya kavonozun içine 2 çorba kaşığı karbonat, 2 çorba kaşığı Arap sabunu koyun. Üzerine 2 bardak sıcak su ilave edip iyice çalkalayın. 24 saat beklettikten sonra üstte biriken kısmı alıp saçlarınıza sürün ve 6 saat sonra bol su ile yıkayın.

Saçlarınızın dökülmesini önlemek için 4 litre kaynar suya 1 kaşık incecik kıyılmış ısırganotu koyup yarım saat bekletin. Sonra bir tülbentten sünüp yatmadan önce saç diplerini bu su ile ovarak yıkayın.

Estetik ve plastik cerrahideki son gelişmeler sayesinde artık saç dökülmesine karşı saç ekimi yapılıyor. Bu teknik sayesinde doğal yollardan yani enseden alınan saçlı derinin saç dökülmesi olan yere teker teker nakledilmesiyle yeni saçların çıkması sağlanıyor.

Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

17 Ağustos 2007, 23:48:08 #1
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! VoKaL...

Açtığı Konular: 268

Rep Puanı: 120
Ruh Halim

ya benim dökülüyor gercekten... saymadım ama 80-90 dan fazla gidiyordur sirit sirit
ama ben sac diplerime ulasamıyorum ki.. nasıl sürcem sonra tülbent havlu ile kapatcam... sirit sirit

Herkes dostun gibi..
Mutluluk gösterileri,"Kardeşim" hitabeleri..
İki kadeh attıktan sonra heşey belli olur..
Suratına bakmazsın..Kusarsın bir anda kinini..
Hani bir laf vardı ya..
Dostluklar kardanadam gibidir...
Eriyecekleri bilindiği halde inşa edilir..
Bizler mazoşistiz..
Acı çekmeyi seviyoruz..
Her yönüyle ,günde ÜÇ öğün..

18 Ağustos 2007, 14:44:08 #2
...gamze...
Moderator

Açtığı Konular: 167

Rep Puanı: 34
Ruh Halim

onur komiksin yaa sirit
tşk.ler kelepçe gulumse

06 Ekim 2007, 22:50:10 #3
Hatice
Andaç Üyesi

Açtığı Konular: 2

Rep Puanı: 5
Ruh Halim

Benim de çok saçım dökülüyor da 2 çorba kaşığı 4 litreyle falan uğraşamam yok mu başka çaresi var mı bir bilen :gulumse
07 Ekim 2007, 00:30:50 #4
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! VoKaL...

Açtığı Konular: 268

Rep Puanı: 120
Ruh Halim

Valla yok yaa olmuyoo eczaneden bi ilaç aldık yine bi işe yaramadıı..ama gercekten cok dökülüyoo ama ben buldum dökülmemesi için yapmama gerekeni.. sadece 2 şey var...İlk olarak bir t-shirt bastırcam önünde de şu yazıcak.."Allah Vergisi...Beğendiysen Maşallah De..!"...Daha sonra da ,arkadaslarım sacımı asılıyorlar sürekli...Seviyoruz diyorlar ama onların sevmelerini ben...Onlrın ellerini baglasam sanırım saclarım artık dökülmez...

Herkes dostun gibi..
Mutluluk gösterileri,"Kardeşim" hitabeleri..
İki kadeh attıktan sonra heşey belli olur..
Suratına bakmazsın..Kusarsın bir anda kinini..
Hani bir laf vardı ya..
Dostluklar kardanadam gibidir...
Eriyecekleri bilindiği halde inşa edilir..
Bizler mazoşistiz..
Acı çekmeyi seviyoruz..
Her yönüyle ,günde ÜÇ öğün..

07 Ekim 2007, 22:50:26 #5
Hatice
Andaç Üyesi

Açtığı Konular: 2

Rep Puanı: 5
Ruh Halim

Seninki nazardanmış peki ya benim ki  :MMM
Mutlaka bir formul bulmalı yoksa gidişat iyi değil sirit Diplerden gelenler varken henüz önlem almak gerek de nasıl :bil
Sayfa: [1]   Yukarı git
  YAZDIR  

Gitmek istediğiniz yer: