| 10 Haziran 2008, 11:56:24 | #0 |
grudge
O bir Efedralı

If you need to be happy,I will be your smile..
Açtığı Konular: 17
Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
 |
|
|
Çöldesiniz ve yanınızda aşağıdaki hayvanlar var: Aslan, İnek, At, Koyun ve Maymun Çölden kurtulabilmek için hayvanlardan birini bırakmanız gerekiyor.Hangisini bırakırsınız? (İstediğiniz mantığı kullanabilirsiniz ama hangi hayvanı ne zaman bıraktığınızı bir yere not edin) Geriye 4 hayvan kaldı. Çöl ateş gibi yakıyor! Kilometrelerce uzanıyor. Her yerde kum var. Bir başka hayvanı daha bırakmanız gerekiyor. Hangisini bırakırsınız? Geriye 3 hayvan kaldı. Yürüdünüz, yürüdünüz, yürüdünüz. Sıcak, sıcak, sıcak. Felaket! Aradığınız vaha kurumuş! Bir hayvan daha bırakmaktan başka çareniz yok. Geride 2 hayvan kaldı. Uzun sıcak bir yürüyüşten sonra ilerde çölün bittiğini görebiliyorsunuz. Fakat ne yazık ki çölden sadece bir hayvan ile çıkabilirsiniz. Hangisini bırakıp hangisini yanınıza alacaksınız?
SONUÇ: Çöl zorlukları simgeler. Hayvanlar ise. . . Aslan = Gurur Maymun = Çocuklarınız Koyun = Arkadaşlar İnek = Temel ihtiyaçlar At = Hırslarınız. Kısaca, yaşamda zorluklarla karşılaştıkça bunlardan birini feda ederiz. Son hayvan, diğer her şeyi kaybetme pahasına tutunduğunuz varlığı simgeler
|
|
|
|
|
|
SENİ BULMAKTAN ÖNCE ARAMAK İSTERİM...!!! SENİ SEVMEKTEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM ...!!! SENİ BİR YAŞAM BOYU BİTİRMEKDEĞİL DE SANA HEP HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM...!!! 
|
|
|
| 10 Haziran 2008, 12:00:32 | #1 |
YuNuZz
O bir Efedralı

- - - Asi - Ruh - - -
Açtığı Konular: 66
Rep Puanı: 47
Ruh Halim
|
Tesekkürler güzel paylasım
hakikaten hırsımı hic bir zaman kaybetmek istemem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Haziran 2008, 12:01:32 | #2 |
metinahmet
O bir Efedralı

4ever DENİZLİ GENÇLİK :D
Açtığı Konular: 48
Rep Puanı: 17
Ruh Halim
|
güzel paylaşım teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Haziran 2008, 12:04:33 | #3 |
PESSİMİST
Efedra Genci

kayıplarda yaşıyor
Açtığı Konular: 39
Rep Puanı: 16
Ruh Halim
|
bence çok saçma bende farklı bi mantık yürütmüştüm mesela , aslan : savunma hayvanım at :ulaşım için inek süt için (su veya sıvı ihiyacım için ) koyun :eğer çok acıkırsam yemek için (etinden) maymun: hisleri çok kuvvetli ve haberci olabilir eğitime cevap vermelri çok yüksekmiş
ister katılın ister katılmayın ben böyle düşünmüştüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Haziran 2008, 12:07:45 | #4 |
grudge
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
zaten istediginiz mantıgı yürütebilirsiniz ddiyo..... 
|
|
|
|
|
|
SENİ BULMAKTAN ÖNCE ARAMAK İSTERİM...!!! SENİ SEVMEKTEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM ...!!! SENİ BİR YAŞAM BOYU BİTİRMEKDEĞİL DE SANA HEP HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM...!!! 
|
|
|
| 10 Haziran 2008, 12:10:50 | #5 |
PESSİMİST
Efedra Genci

kayıplarda yaşıyor
Ruh Halim
|
İstediğiniz mantığı kullanabilirsiniz ama hangi hayvanı ne zaman bıraktığınızı bir yere not edin) doğru dikkatimden kaçmış o hayvanlara verdiğin Aslan = Gurur gibi senin düşüncen mi yoksa aldığın yerde ki mantık mı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Haziran 2008, 12:12:05 | #6 |
][ArZu][
O bir Efedralı

'' KaLbİm KıRıK Ama HaLA ' SeNdE' ''
Açtığı Konular: 1
Ruh Halim
|
en son arkadaşlarım kalmıştı ondan öncede gurur ama ilk çocuklarımdan vazgeçermişim
|
|
|
|
|
|
Hayatı bildiğin gibi yaşa; Kimseyi takma,kalbinin sesini dinle; Aklına gelen ilk şeyi yap,bir daha bulamazsın; İnanma,güvenme; Sev, bağlanma; Gizli tut,ağlama; İhanet etme, ettirme; Tutacağın eli bırakma, bırakacağın eli de tutma !! Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 10 Haziran 2008, 12:33:22 | #7 |
|
CiLeCaSH
|
grudge paylaşım için teşekkürler... pessimist senin mantığına da hak veriyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Haziran 2008, 12:39:06 | #8 |
PESSİMİST
Efedra Genci

kayıplarda yaşıyor
Ruh Halim
|
teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Haziran 2008, 13:56:55 | #9 |
grudge
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
İstediğiniz mantığı kullanabilirsiniz ama hangi hayvanı ne zaman bıraktığınızı bir yere not edin) doğru dikkatimden kaçmış o hayvanlara verdiğin Aslan = Gurur gibi senin düşüncen mi yoksa aldığın yerde ki mantık mı
aldıgım yerdeki bi mantıktı....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Haziran 2008, 14:08:08 | #10 |
PESSİMİST
Efedra Genci

kayıplarda yaşıyor
Ruh Halim
|
saol cevabın için teşekkür ederim paylaşım için çok teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Haziran 2008, 19:29:04 | #11 |
plnar
Efedra Genci

FAST FOOD ÇOCUUU
Açtığı Konular: 2
Rep Puanı: 5
Ruh Halim
|
oha bnde çocuklar arkadaşlar gurur sökmüyo ne hırslıymışım be ;Den son at dedim hırsımfeda etmeyeceim çıktı  bnde at çölde bni götürür die mantık kurdum 
|
|
|
|
|
|
FAST FOOD ÇOCUuU TRİPANAZOMİGAMBİYETSİZ minik astronom
YOKLUĞUN BİLE BENİ TERKEDİYOR FARKETMİYOR BİLMEK YETMİYOR!!! BÖYLE KAHPEDİR DÜNYAAA!
|
|
|
|