Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 13:28:33

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: Soyunma tarzınız karakterinizi ele veriyor...  (Okunma Sayısı 302 defa)
31 Mayıs 2007, 00:11:55 #0
...gamze...
Moderator

Açtığı Konular: 167

Rep Puanı: 34
Ruh Halim

Gelişigüzel soyunanlar: Eğer soyunurken çıkardıklarınızı rastgele evinizin herhangi bir tarafına fırlatanlardansanız, arkadaş canlısı birisiniz. Hayatı bir parti gibi görüyorsunuz. Düşüncelerinizde rahat ve açık fikirlisiniz. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü ise hiç umurunuzda değil. (Zaten muhtemelen ardınızdan bunları toplayacak biri vardır. Yoksa sıkar biraz bu kadar dağınıklık. Bu tip insanların beraberlik ya da evlilik hayatlarında mutlaka çorap kavgası olur.)

Titiz soyunanlar: Eğer çıkardıklarınızı düzgün bir şekilde bir yere
koyuyorsanız ciddi birisiniz ve sakin yaşamayı tercih ediyorsunuz. Rutinliği seviyorsunuz. Hayattaki problemlerin üstesinden gelmenin en iyi yolunun onlardan uzak olmak gerektiğine inanıyorsunuz. (Bunlar kirlileri ayırdıktan sonra ceketleri hemen havalandırmaya götürür, asılacak bir şey varsa da asarlar. Zaten çoğu şeyi de kirliye atarlar. Aman ütülendikten sonra bir şeyi yanlış yere koymayın, kıyamet kopar.)

İlk ayakkabı ve çorapları çıkaranlar: Mükemmeliyetçi, utangaç ve yoğun birisiniz. Bir karar vermeden önce iyice düşünürsünüz. Güvenilir birisiniz. Nelere ne kadar dikkat edilmesi gerektiğini iyi biliyorsunuz. Üzerinize düşenleri methodik bir biçimde büyük konsantrasyonla çözümlüyorsunuz.

Yavaş soyunanlar: Eğer tişörtünüzü çıkardıktan sonra pantolonunuzu on dakika sonra çıkaranlardansanız, Mesit Yılmaz gibisiniz demektir. Kendine güvenen, entelektüel, derin düşünen ve fazla zorluk çıkartılmasını istemeyen birisiniz. Ayrıca kendinize fazla zaman ayırmayı ve dolayısı ile yalnızlığı seviyorsunuz. (Hayatınızdaki kişi böyle biri ise çamaşır makinesini kurmak için asla onu beklememelisiniz. Ayrıca soyunduğu gibi giyiniyorsa yorum yok!)

Hızlı soyunanlar: Eğer kıyafetlerinizi olabildiğince çabuk çıkaranlardansanız başkalarına önem veren birisiniz. Diğer insanların sizden beklentileri çok önemli. Kendi ihtiyaçlarınız açısından da endişelisiniz. Çoğunlukla işi gücü bol olan ve aile düşkünü birisiniz. (En idealler... Şipşak soyunur ve rahatlarlar.)

İlk mücevherler çıkıyorsa : Eğer ilk olarak mücevherlerinizi,
aksesuarlarınızı ve hatta saatinizi çıkarıyorsanız sıcak, düşünceli,
duygusal, hassas ve romantik birisiniz. (Saatinizi çıkartarak evde zaman mevhumunuzun olmadığını göstererek karşınızdakini çok mutlu ediyorsunuz bir kere. Ama lütfen alyansınızı orada burada bırakmayın. Başkasının evinde soyunmaya da hiç kalkmayın.)

Her seferinde farklı iseniz : Şüpheci ve ilginç biri olduğunuzu
söyleyebiliriz. Risk almayı ve macerayı seversiniz. O günkü tutumunuza göre ne yapacağınız değişir. (Ayrıca bunu bir sisteme oturtun artık. Ne o öyle her seferinde sizi takip etmek zorunda mıyız. Sonra "en sevdiğim bilmemnem nerdeeeee?" diye bağırmayı biliyorsunuz. Ne bilelim nerede...)

Bir de eve girip soyunmadan , bütün gün dolaştığı o kıyafetle ortada dolanan tipler vardır ki işte onlardan uzak durun. Okuldan gelmiş çocuğunuza soyunmayı öğretmek gibi ona da bunun önemini ve yararını gerekir. Hatta banyoya sokup yıkamanız da söz konusu olabilir. Neyse ki tuvaletlerini kendileri yapabilir...
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

31 Mayıs 2007, 00:14:23 #1
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

ben her seferinde farklı sekilde soyunurm...mesela dusa girecegim zaman..ilk önce küpelerimi ve bilekliklerimi çıkarırım...uykudan yeni uyandıysam yavas...bir bekleyen varsa ben bir yere gideceksem dehızlı soyunurum... sirit sirit bosuna ikizler değilim yane...değişik sirit

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
31 Mayıs 2007, 21:58:01 #2
dream.girl
Efedra Genci

Açtığı Konular: 67

Rep Puanı: 25
Ruh Halim

söyleyebiliriz. Risk almayı ve macerayı seversiniz. O günkü tutumunuza göre ne yapacağınız değişir. (Ayrıca bunu bir sisteme oturtun artık. Ne o öyle her seferinde sizi takip etmek zorunda mıyız. Sonra "en sevdiğim bilmemnem nerdeeeee?" diye bağırmayı biliyorsunuz. Ne bilelim nerede...)

kahkaha saoll ya süpermişş...
iLk defa ayağıma kadar geldin
daha önce ağlarken görmemiştim seni
başucumda durdun...
özlediğini söyledin cevap veremedim.
bıraktığın gülleri koklayamadım
ve sen giderken ayağa kalkıp yolcu edemedim...
kusura bakma...
dün gece ÖLMÜŞTÜM....
01 Haziran 2007, 13:43:54 #3
rock_me
O bir Efedralı

Wake me up

Açtığı Konular: 256

Rep Puanı: 60
Ruh Halim

İlk mücevherler çıkıyorsa : Eğer ilk olarak mücevherlerinizi,
aksesuarlarınızı ve hatta saatinizi çıkarıyorsanız sıcak, düşünceli,
duygusal, hassas ve romantik birisiniz. (Saatinizi çıkartarak evde zaman mevhumunuzun olmadığını göstererek karşınızdakini çok mutlu ediyorsunuz bir kere. Ama lütfen alyansınızı orada burada bırakmayın. Başkasının evinde soyunmaya da hiç kalkmayın.)

It's not fair!
This world!

www.whitestripes.net

www.evanescence.com

www.korn-turkey.net[/url
09 Haziran 2007, 15:41:47 #4
uygar1907
Efedra Genci
**

deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz

Açtığı Konular: 9

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

allahallah bilmiyom ama bana uygun olanı bulamadım ::::sirit
kendimi aştım heyecanı hissediyorum kalbimdeki ateş o kadar  sıcak ki ..................       fredoom love.........
12 Haziran 2007, 15:20:31 #5
_KeLePÇe_
O bir Efedralı

K@YBoLDuM.....

Açtığı Konular: 219

Rep Puanı: 35
Ruh Halim

İkizler olmak kolay değil...: sirit sirit

22 Haziran 2007, 12:06:04 #6
masum kısss
Efedra Genci

Açtığı Konular: 17

Rep Puanı: 7
Ruh Halim

doğru yaa tşk.ler canım
<<<<<<sÖnMüYoR aTeŞiMiZ aMa AlEw AlEwDe YaNmIyOr aYrIlIk ZoR aMa bErAbErKeNdE oLmUyOr yAzIlMıŞsA BiRkEz İlAhİ kAlEmLe KaDeRiMiZ HiÇbİr KaLeM kAdErİ sİlİp bAşTaN yAzMıYoR!!!!!...>>>>>
22 Mart 2008, 19:19:22 #7
haTefuL.
Efedra Genci

Açtığı Konular: 6

Rep Puanı: 14
Ruh Halim

Süpermiş yhaa sirit  Paylaşm için SAoll
Jeder Mensch Hat Seine Macken !! sirit

25 Ağustos 2008, 20:50:23 #8
rosechina
O bir Efedralı

zerofour04<3

Açtığı Konular: 74

Rep Puanı: 40
Ruh Halim

birazı dğru oLabiLir saoL pyLAşım için   gozkirp
I wiLL find another you ((04))

BeLki güneş bi gün ikimiz için doğar
30 Ağustos 2008, 10:07:07 #9
ismihannn
Efedra Genci
**

&&& _anı yaşa_ &&&

Açtığı Konular: 1

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

doru bunlar yha  sirit
paylaşım için saol
28 Kasım 2008, 23:10:50 #10
Nimbus
O bir Efedralı

нєя ѕαвαн υƒυкℓαя∂αη мανι şαякıℓαя gєℓιя ....

Açtığı Konular: 15

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

.........
paylaşım için teşekürler ..........  gulumse gulumse
Bezen gülmek bile ağlatır insanı
Sadece susmak istersin
Sadece ağlamak istersin,
Hıçkıra hıçkıra rahatlayana kadar.
Kunuşmak istesende kunuşamıyorsun
Boğazın düğümleniyor
Yutkunamıyorsun işte o an
Susuyorsun ve ağlıyorsun

03 Aralık 2008, 20:02:52 #11
crazy_17
Efedra Genci
*

ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol

Açtığı Konular: 0

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

bn hiç birine girmiyom ya
AtLadım bi köprüden yaLnızLığa..
KoLLarını açmış beni bekLiyordu son teseLLim.     UsuLca gittim yanına.
O an koLLarının arasındayken,                             Ona iLk defa ne kadar çok yakın oLduğumu söyLedim..
OnuçoközLediğimi.                                                     "Bende seni" dedi öLüm!..
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: