Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Aralık 2008, 14:50:50

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: ::::EFEDRA dan ATA miza Arz Etmek Uzere Bir Ani Defteri Acilmistir:::::  (Okunma Sayısı 451 defa)
10 Kasım 2006, 00:43:28 #0
Çıralı
Özel Üye

Asıl Sanat İNSAN Olabilmektir.

Açtığı Konular: 309

Rep Puanı: 67
Ruh Halim

Arkadaslar atamiza itafen bir ani defteri acilmistir..
lutfen dolduralim Anitkabir deki gibi........
10 Kasım 2006, 22:22:13 #1
halloween
O bir Efedralı

WORDS LIKE VIOLENCE

Açtığı Konular: 146

Rep Puanı: 22
Ruh Halim

bir örnek verebilirmisin yani şahsen ben hiç anıtkabirde anı defteri doldurmadım sirit nası bişii yazmamız gerekiyor konusunda bi örnek gösterirsen sevinirim..

10 Kasım 2006, 23:18:13 #2
BamBooCha10uR
Efedra Yönetim

Yüzün Göğsüme Yaslansın..

Açtığı Konular: 277

Rep Puanı: 126
Ruh Halim

ben vereyim bende yazmadım ama okulda kompozisyon dersinde yazdıımız gibi yazcas işte öle bişi yazcaz ama öle 3 paragraf fln olmasına gereq yok kısaca duygularını dile getireceksinn işte..

ATAM!,
Senin bize bıraktığın cumhuriyet rejimini,senin evlatların olarak bir TÜRK olarak ilelebet koruyacağımız ve savunacağımız bilerekten bize güvendiğin için ve bize bu güsel ülkeyi armağan ettiğin ve bizim topraklarımıza garezi olan düşmanları bu topraklardan attığın için sana minnettarız... iyiki varsın sen şu anda tatlı bi uykuda da olsan bu evlatlar senin düşüncenle bu yoldan sapmayacaklar ...Senin yarattığın bu ülkenin bayrağı göklerde oldukça marşımız dillerde olana kadar biz hep buradayız hep Türkiye Cumhuriyetini ve Atatürkçü düşünceleri savunan millet olacagız..KALBİMİZDESİN DÜNYAYA BOYUN EĞDİREN BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2006, 04:14:49 Gönderen: aL_Lan_gois » Logged
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Kır hadi boynumu da..
Yüreğimi kırdığın gibi..
Yılamam bu uğraştan..
Yine elimde mikrofon..
Yüreğim söyleyecek o şarkıları..
Hani kırmıştın ya..
Kırdığından düşen parçalar cıkacak dudaklarımdan

__ MéRy  aşk 10uR __
10 Kasım 2006, 23:45:23 #3
halloween
O bir Efedralı

WORDS LIKE VIOLENCE

Açtığı Konular: 146

Rep Puanı: 22
Ruh Halim

Büyük Önder ATA'ya;

Senin ve diğer cephe arkadaşlarının büyük çabalarla aldığınız bu toprakları parça parça satmaları karşısında yalnızca izliyoruz!.. Sizin bağımsızlık adına yaptığınız şeyleri ve döktüğünüz kanları verdiğiniz büyük çabaları şimdi başka ülkelerde veriyor ancak biz yine izliyoruz.. Borçlarımızın olması dışında herşey iyi sayılır miras bıraktığınız topraklar emanetiniz bize ancak işler artık değişti sizin gibi devletine askerlik yapıp koruyanlar geçmiyor başa... bir 15 sene daha yaşasaydın çok büyük şeyler değişirdi eminimki...

böle bişii mi oluo böle deneme yazısı gibin ??

29 Mart 2007, 22:27:11 #4
müşo
O bir Efedralı

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "

Açtığı Konular: 312

Rep Puanı: 63
Ruh Halim

Pazartesi Ataturkle ilgili bi video izledik milli guvenlik dersinde....kısa ama ayrıntılara girilerek anlatılmıstı Atatürk ün hayatı...

genelde ne olur?? onunla ilgili olan tum goruntuler fotograf karelerinin birleşmesinden olusan goruntulerden ibarettir....az da olsa hareketli goruntuleri yer alır bu videolarda....pazartesi gunu izlerken ben şunu farkettim...Atamızın o hareketli, yurudugu,konustugu goruntuleri gorunce o zamana kadar hissetmedigim seyler hissettim...ama ne hissettigimi ben de bilmiyorum tam olarak....hani derler ya "tuglerim diken diken oldu" diye...oyle oldu işte bana da...ve tarif dahi edemedigim pek cok sey hissettim....

alısmısız bi kere donuk fotograf karelerinden gormeyi seni....biz seni ne cok sevmişiz Atam....nasıl yerlestirmişiz seni yuregimizin en dibine?? nasıl birisin ki yıllar gectikce unutsak da herseyi,herkesi...birtek seni unutmuyoruz ?? birtek sana ATAM diyoruz...biz seni hiç gormemiş olsak da ÇOK SEVİYORUZ...

Saygılarımla.....

Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

29 Mart 2007, 22:38:29 #5
greenknight
Efedra Genci

pamuktan prenses olmaz, prenses taş gibi olur.

Açtığı Konular: 49

Rep Puanı: 35
Ruh Halim

Atam;
 Cumhuriyeti emanet ettiğin Türk gençliği, mukaddes emanetine sahip çıkmak için gözünü bile kırpmadan yüreğinde şehidlerimizin kanlarıyla sulanmış kutsal vatan sevgisi ile seve seve ölüme gitmeye hazır. Dahilimizde ve haricimizde cumhuriyetimizi yok etmek isteyen bedbahtlara karşı tek bir vücut tek bir fikir ve tek bir arzu ile kutsal emanetinin ilelebet koruyucusuyuz. Sen rahat uyu ATAM, emanet ettiğin cumhuriyet her zmankinde daha güçlü ve iradeli olarak gelecek güzel günlere bir güneş gibi doğacaktır. Varlığım TÜRK varlığına armağan olsun. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.

VATAN TOPRAĞI KADERİNE BIRAKILAMAYACAK KADAR KUTSALDIR.........
03 Haziran 2007, 19:40:38 #6
Gökbörü
Efedra Genci

yolların sonu...

Açtığı Konular: 12

Rep Puanı: 43
Ruh Halim

Atam;
 Bir gün senin önderliğinde kavuşmus olduğumuz  cumhuriyetimize,her parçası şehitlerimizin aziz kanlarıyla sulanmıs kutsal topraklarımıza ve vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı bir tehlike gördüğümüzde son nefer,son nefes ve son damla kana kadar savaşacagımızdan en ufak bir şüphen olmasın... İlkokul çağlarımdan 17 yaşıma kadar varlığım TÜRK varlığına armağan olsun.
BİR KALEMDE ANLATSAM
İKİLEMDE KALIR ÇÖZEMEZSİN
BİR BAKIŞTA GÖRÜR OLSAN
İÇİMDE DERİN İZLER VAR
NE İÇİN GELDİK DÜNYAYA?
SENDE BİR FARKINA VARSAN
YAPTIĞIN BÜTÜN HATALARI
HEP BAŞKASINDA ARARSAN
BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR
YIKILMAZ NE YAPSAN
GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA
KATİL OLUR İNSAN!
HER DENİLENE ALDANSAM
İNANÇSIZ KALIR, KÖRELİRDİM
İLK BAKIŞTA ANLAR OLSAM
İÇİNİZDE SAHTE YÜZLER VAR
EN SONUNDA ANLADIM, ZARARI KENDİME
VE NİHAYET DEĞİŞTİM
SİVRİLTTİM KENDİMİ
BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR
YIKILMAZ NE YAPSAN
GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA
KATİL OLUR İNSAN!
DÖKÜLSÜN BİRER BİRER
İÇİMDEKİ SESLER
KURTULAYIM LANETTEN
DÖN VE BAK KENDİ HALİNE
NEDEN BU KİN, BU NEFRET?
GAREZ VARSA BEYNİNDE, BEŞ PARA ETMEZ
LANETLER DİNMEZ
İNANÇSIZ KALDIĞINDA
14 Mart 2008, 20:03:20 #7
[Anıl]Gaiden
Efedra Genci

İhtiyar Heyeti Üyesi

Açtığı Konular: 14

Rep Puanı: 13
Ruh Halim

Arkadaslar Atamız kadar ileri görüşlü bir insan şu an yaşıyor olsaydı ülkemiz cok farklı yerlerde olurdu.Atamızın emanetini ayaklar altına alanlar utansınlar.Ne Mutlu Türküm Diyene...

Bu Isık Sönmeyecek..
Uğruna ÖLmekse Eğer Seni Yaşatmak , Bin Defa ÖLürüm de Adına Leke Sürdürmem .
Gururdur , Namustur Bayrak Ve Sancak , Aksa da Kanım Korkma ; Haini GüLdürmem !

--------------------------------------------------------------------
         The Simpsons Fun Clup

26 Mart 2008, 04:44:24 #8
kurtbeg
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 1

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

ATAM seni çok özledik ve senin gibi Alperenleri mangal yüreklileri ne varki artık o asil kan gitgide çürümekte herkes kendi aleminde top tüfek savaşını kazandık ama kültür savaşını kaybediyoruz atam kimi tiki midir nedir kimi esrarda bir köşede kimi karı kız peşinde delik deşik orası burası Atam senin adını ağzıma almaya utanır hale geldik ne olur bir yol göster birsürü aydın geçinen "Amerikanın elinde fener olan" dengesiz sana dinsiz demekte yediğin bir avuç leblebiyi anlatmakta halbuki yok hiçbir kitapta Conkbayırında bağırdığın "Yarabbi yetiş Ümmeti Muhammet esir düşmekte"  Ruhun şad olsun rahat uyu diyeceğim ama biliyorum uyuyamazsın Atam
28 Mart 2008, 17:27:35 #9
So
Efedra Genci

y0kk!!!

Açtığı Konular: 20

Rep Puanı: 17
Ruh Halim

Atam izindeyiz.
Ne mutlu Türküm diyene!!

wwWhy not...hımm
07 Nisan 2008, 08:15:47 #10
HRN_CURSED
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 1

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

SENİN BIRAKTIĞIN YOLUN İZİNDE,SENİN BİZE GÖSTERDİĞİN DEVRİMLERİN IŞIĞINDA;BU YOLDA YILMADAN, USANMADAN, KORKMADAN, YÜRÜYECEĞİME YEMİN EDERİM!!!!!  GÖZÜN ARKADA KALMASIN!!!
10 Ağustos 2008, 00:01:14 #11
bLoOd__LiNe
O bir Efedralı

150 kişiden biri :D

Açtığı Konular: 67

Rep Puanı: 29
Ruh Halim

Rahat uyu ATAM türk gençleri gözünü arkada bırakmayacak!!!!!!!!

Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: