| 03 Ocak 2006, 20:42:27 | #0 |
abyysinian
Efedra Genci
Açtığı Konular: 1
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
ben heavy,gothic,black,death,dark metal dinlerim. ya siz... 
|
|
|
|
|
|
I'm going where the cold wind blows Where the sun don't ever shine
|
|
|
| 03 Ocak 2006, 20:48:42 | #1 |
wawqt
Efedra Genci

belki cash flow belki zahriyan .............
Açtığı Konular: 0
Ruh Halim
|
bende hip hop rap ve tabiki undergrand
|
|
|
|
|
|
ne imzası yaw
|
|
|
| 03 Ocak 2006, 21:46:00 | #2 |
---->! h E R @!<----
Efedra Genci

------->Big Girl's Don't Cry<---------
Açtığı Konular: 6
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
metal,rock,rap,hip-hop,tecno,klasik walla bende sınır yok adam gibi olsunda hangi tarz olursa olsun ama daha çok en başta saydıklarımm O0
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2006, 23:19:25 Gönderen: pıNar »
|
|
|
|
|
| 03 Ocak 2006, 22:06:42 | #3 |
JaYZ
Efedra Genci
Açtığı Konular: 3
Ruh Halim
|
ben daha cok rock dinlerim mümkünse LP,Evenascence,Korn ve bide Eminem,sagopa Kajmer ,fuat,duman,nev,mor ve ötesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Ocak 2006, 23:07:23 | #4 |
elif_
Efedra Genci
Ruh Halim
|
rock dinlerim ama değişir ya ;)ogün sanlısoy (off off:)),teoman,nev,şebnem ferah,pentagram falan işte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Ocak 2006, 23:58:18 | #5 |
sweet_girl
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Ruh Halim
|
bn waLa metaL ve rack dinLerim en süper bunLar O0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Ocak 2006, 16:03:51 | #6 |
ebru_ebru
Efedra Genci

ThE moSt LoNeLieSt DaY oF mY LifE
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
türkçe rap ve ybancı pop dinlerim genelde....
|
|
|
|
|
|
seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum buldugumu zannettigimde kendimden ayri düstüm bu garip bir veda olacak cünkü aslinda hep icimdesin ne kadar uzaga gitsem de gittigim her yerde benimlesin söylenecek söz yok gidiyorum ben
|
|
|
| 24 Ocak 2006, 19:50:17 | #7 |
|
is_z
Ziyaretçi
|
Türkçe Rock, Pop, Rap dinlerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Ocak 2006, 17:39:37 | #8 |
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...
Açtığı Konular: 24
Ruh Halim
|
BENDEDE SINIR YOK AMA NUMETAL MANYAĞIYIM TEK KELİME MANGA, KORN,EVANESCENCE,DUMAN,PINK FLODY,84 ..........GİBİ NUMETAL OLSUN BENİM OLSUN YAWW
|
|
|
|
|
|
HaZaL-... Ben bir maNgadır tutturmuşum Saatim her zaman maNgaya beş var Ya da maNgayı beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan maNga geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden maNgadayız Günlerden maNgaertesidir Ona uğramayan gemiler batsın Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansın onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun İki kere iki dört elde var maNga Bundan böyle dünyada Müziğin adı maNga olsun... (ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN'A SAYGILAR)
ATAMIZA SAYGI SYSTEM OF A DOWN A HAYIR! TÜRKÇENE SAHİP ÇIK TÜRKÇe YOZLAŞMASINA HAYI
|
|
|
| 30 Ocak 2006, 16:25:00 | #9 |
ebru_ebru
Efedra Genci

ThE moSt LoNeLieSt DaY oF mY LifE
Ruh Halim
|
waw numetal güzeldir...bend eseverim...
|
|
|
|
|
|
seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum buldugumu zannettigimde kendimden ayri düstüm bu garip bir veda olacak cünkü aslinda hep icimdesin ne kadar uzaga gitsem de gittigim her yerde benimlesin söylenecek söz yok gidiyorum ben
|
|
|
| 01 Şubat 2006, 10:15:54 | #10 |
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...
Ruh Halim
|
YA ARTIK ABARTIYA KAÇTILAR ORTADA ROCK NAMINA BİŞEY KALMADI BELLİ GRUPLARA TAKILIOSUN NERDE O ESKİ PİNK FLODY LERİN TARZI ÖNÜNE GELEN ROCK ALBÜMÜ ÇIKARIO BEN ANLAMADIM ALBÜMÜNÜ DİNLİOSUN YENİ ÇIKANLARIN AMA O ESKİ TAT YOK ANLATABİLDİM Mİ ARKADAŞLAR BU ARADA CEM KARACA İÇİN ÇIKAN ALBÜMÜ TAVSİYE EDERİM GÜZEL BİŞEYLER ÇIKMIŞ CEM ABİM İÇİN 
|
|
|
|
|
|
HaZaL-... Ben bir maNgadır tutturmuşum Saatim her zaman maNgaya beş var Ya da maNgayı beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan maNga geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden maNgadayız Günlerden maNgaertesidir Ona uğramayan gemiler batsın Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansın onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun İki kere iki dört elde var maNga Bundan böyle dünyada Müziğin adı maNga olsun... (ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN'A SAYGILAR)
ATAMIZA SAYGI SYSTEM OF A DOWN A HAYIR! TÜRKÇENE SAHİP ÇIK TÜRKÇe YOZLAŞMASINA HAYI
|
|
|
| 01 Şubat 2006, 10:17:53 | #11 |
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...
Ruh Halim
|
EBRU SENİNLE ANLAŞIRIZ BİZ MÜZİK KONUSUNDA BENİMLE ANLAŞIRSAN HER KONUDA ANLAŞIRIZ MUHAAAA 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Mayıs 2006, 19:10:10 | #12 |
stefanov
Efedra Genci
Açtığı Konular: 5
Ruh Halim
|
çogunluk metal ve rock dio sanırım tabi ya en iisi şu kahpe dünyaya bi Metallica bi opeth bi nightwish kaç kere gelir zati bu pNr senin gibi yazdım kusura baqma artıq O0 
|
|
|
|
|
|
EveRtHinG İnvAdED...[TR+]team Meşaleci
|
|
|
| 13 Mayıs 2006, 18:45:25 | #13 |
uygar1907
Efedra Genci

deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz
Açtığı Konular: 9
Ruh Halim
|
jazz ve rock.................metallica-baterry
|
|
|
|
|
|
kendimi aştım heyecanı hissediyorum kalbimdeki ateş o kadar sıcak ki .................. fredoom love.........
|
|
|
| 10 Haziran 2006, 17:48:22 | #14 |
essra
Efedra Genci

wake up!!!!!!!!!!!!!!
Açtığı Konular: 1
Ruh Halim
|
bende rock dinnerim arada metallica da tabi
|
|
|
|
|
|
hayatıma asma bir kat yaptım yeni bir aşk birde çekyat kattım tam mutlu olurum burda derken 3.1e bile dayanamadı tepeme yıkıldı
|
|
|
| 10 Haziran 2006, 23:20:09 | #15 |
|
hendrix
Ziyaretçi
|
rock nu metal altenatif rock.... nerde o kurt cobainin nirvanası...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Haziran 2006, 00:35:30 | #16 |
|
nirvana_bilge
Ziyaretçi
|
rock nu metal altenatif rock.... nerde o kurt cobainin nirvanası...
dimi yaa ah ah aynen:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Haziran 2006, 20:56:20 | #17 |
tolgahan220
Efedra Genci

DÖN BANA...!!!
Açtığı Konular: 46
Ruh Halim
|
tabiki rock ...
|
|
|
|
|
|
bu ara ihtiyacım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma.! gün varıncaya kadar sabaha sakın hiçbir yere kalkma fazla birşey istemem sadece dur burda!!!!
YALNIZLIKKK....!!!!!
|
|
|
| 21 Haziran 2006, 08:29:28 | #18 |
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...
Ruh Halim
|
abi ne güzel sitemiz genel olarak rock dinliyo :OK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Haziran 2006, 18:10:40 | #19 |
|
nirvana_bilge
Ziyaretçi
|
eet ya bbu çok güseell ama nirvana kurt abimizi dinleyen yok mu yaaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Haziran 2006, 18:15:16 | #20 |
|
hendrix
Ziyaretçi
|
ayıpsın yaa bilgeciğim ben varım yaa yetmez mi??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Haziran 2006, 18:18:02 | #21 |
|
nirvana_bilge
Ziyaretçi
|
aaa sen yeter de artarsın bile görkemcim.ama yane başka yok mu yaaa nerde bu gençlik of of...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Haziran 2006, 18:35:12 | #22 |
Thatz_RocK
Efedra Genci

"assymetry"
Açtığı Konular: 16
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
Ben de walla tarzlardan pek annamam ama Coal Chamber , RATM , SoilWork , Godsmack ,KoЯn , Nirvana, Apocalytica, Anathema, Duman , Athena (son albümü), BUZ, Offspring, Red Hot Chili Pappers, Muse(süper yaa), Green Day ,Kurban, Direc-T, Pentagram ,bde Çilekeş DinLiorm
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2007, 18:41:39 Gönderen: Thatz_RocK »
|
|
|
|
|
| 23 Haziran 2006, 16:30:07 | #23 |
|
nirvana_bilge
Ziyaretçi
|
Ben de walla tarzlardan pek annamam ama KoЯn , Nirvana, LP, Limp Bizkit, Apocalytica, Anathema, Duman , Athena (son albümü), BUZ, 6. cadde, Offspring, Red Hot Chili Pappers, Muse(süper yaa), Green Day , maNga ,Kurban, Direc-T, Pentagram ,110 ,bde Çilekeş DinLiorm
oley be bi NİRVANA dinleyen daha çıktııı.burak nerlerdeydin abicim sen yaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Haziran 2006, 11:04:54 | #24 |
Thatz_RocK
Efedra Genci

"assymetry"
Açtığı Konular: 16
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
Ya ne bLiiim işte bende buLamadm sendn başka nirvanacı.En iii şarkıları bence rape me we Smells Like Teen Spirit...Ama dierLerinide sewerim biz bu arada YİNE  karşılıklı konuşmaya geçioss dkaat et.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|