| 15 Mart 2008, 15:04:33 | #0 |
havvane
Efedra Genci

yol uzun ömür kısaa
Açtığı Konular: 7
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
bn 9adan havane bi 9.sınıf olarak bu konuyu açmak istedim 9lar nie hep dışlanır yada dışlanır gbi olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 15:07:30 | #1 |
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Açtığı Konular: 224
Rep Puanı: 61
Ruh Halim
|
daha çok şey öğrenmeye ihtiyacı olduğundan  ama buna dışlanmak diyemeyiz ki. hem bizim okulumuz bu konuda çok iyi bi okul. diğer okullarda ne şakalar yapıyolar 9 lara bir bilseniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 15:10:33 | #2 |
havvane
Efedra Genci

yol uzun ömür kısaa
Ruh Halim
|
biliom duyuom nede olsa 9luk zor oluo nerde olnursa olunsun bizim okul şaka yapmıo belki ama olumlulukda yok kie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 15:14:43 | #3 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
nasıl yok. olumsuz birşey söylesene merak ettim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 16:11:04 | #4 |
maşux
Efedra Genci

Açtığı Konular: 52
Rep Puanı: 7
Ruh Halim
|
bncede diğer okullarda neler neler yapıolar çömlere dua edin halinize=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 16:33:24 | #5 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
siz okula geldiğinizde hiç yanınıza gelipte balon patlatıp, civciv diyen oldumu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 17:17:44 | #6 |
ismihannn
Efedra Genci

&&& _anı yaşa_ &&&
Açtığı Konular: 1
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
walla geçen sene bende çömdüm ama üst sınıflardan hiç kimse beni dışlamadı aksine çok ii arkilerim oldu bence bizim okulda çömlere hiç kötü muamele yapılmıo sorunu kendinde aramalısın bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 18:22:00 | #7 |
havvane
Efedra Genci

yol uzun ömür kısaa
Ruh Halim
|
10lar 11ler arklar işte anlatmnak istediğim bu herkes birbirini tanıo 9lar için bunun olması 1sene alıcaktr belki ondandr bilmiom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 18:44:11 | #8 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
9lar aktif değil hiç ondan böle çok sessiz kalıyorlar... kendilerini nedense ezik hissediyorlar. ama aslında onlara hiç kötü davranan yok. bence biraz daha konuşkan olmalılar daha aktif olmalılar. çekinmeye gerrek yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 18:53:40 | #9 |
havvane
Efedra Genci

yol uzun ömür kısaa
Ruh Halim
|
sölemek kolay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 18:58:11 | #10 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
uygulamasıda kolay bence 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 18:58:49 | #11 |
havvane
Efedra Genci

yol uzun ömür kısaa
Ruh Halim
|
göreceli bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 20:45:04 | #12 |
[Anıl]Gaiden
Efedra Genci

İhtiyar Heyeti Üyesi
Açtığı Konular: 14
Rep Puanı: 13
Ruh Halim
|
Ne Saka Yapmaması ya Benı 3 kez Uzattılar Zaten ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 20:52:45 | #13 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
Ne Saka Yapmaması ya Benı 3 kez Uzattılar Zaten ....
kim uzattı seni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 21:07:49 | #14 |
|
|
|
| 15 Mart 2008, 21:22:21 | #15 |
|
|
|
| 15 Mart 2008, 22:34:34 | #16 |
Gökbörü
Efedra Genci

yolların sonu...
Açtığı Konular: 12
Rep Puanı: 43
Ruh Halim
|
arkadaşlar bizi ezen olmadı çömez diye bizimde bize yakışanı yapmamız yeni gelen arkadaşlarımızı ezmememiz lazım ..
|
|
|
|
|
|
BİR KALEMDE ANLATSAM İKİLEMDE KALIR ÇÖZEMEZSİN BİR BAKIŞTA GÖRÜR OLSAN İÇİMDE DERİN İZLER VAR NE İÇİN GELDİK DÜNYAYA? SENDE BİR FARKINA VARSAN YAPTIĞIN BÜTÜN HATALARI HEP BAŞKASINDA ARARSAN BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! HER DENİLENE ALDANSAM İNANÇSIZ KALIR, KÖRELİRDİM İLK BAKIŞTA ANLAR OLSAM İÇİNİZDE SAHTE YÜZLER VAR EN SONUNDA ANLADIM, ZARARI KENDİME VE NİHAYET DEĞİŞTİM SİVRİLTTİM KENDİMİ BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! DÖKÜLSÜN BİRER BİRER İÇİMDEKİ SESLER KURTULAYIM LANETTEN DÖN VE BAK KENDİ HALİNE NEDEN BU KİN, BU NEFRET? GAREZ VARSA BEYNİNDE, BEŞ PARA ETMEZ LANETLER DİNMEZ İNANÇSIZ KALDIĞINDA
|
|
|
| 15 Mart 2008, 23:24:02 | #17 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

My B......e :)
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 30
Ruh Halim
|
ben hiç ezmedim ama kişisine göre değişiyo bence bi 9.sınıf var artist adamı deli ediyo diğeri gayet akıllı saygılı ben daha çok anlattığım ilk tipleri görüyorum
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 15 Mart 2008, 23:28:35 | #18 |
Gökbörü
Efedra Genci

yolların sonu...
Ruh Halim
|
ben hiç ezmedim ama kişisine göre değişiyo bence bi 9.sınıf var artist adamı deli ediyo diğeri gayet akıllı saygılı ben daha çok anlattığım ilk tipleri görüyorum
orası öyle artistler için çömez,eski,yeni farketmez onları ezmek bizim için büyük bir zevk zaten 
|
|
|
|
|
|
BİR KALEMDE ANLATSAM İKİLEMDE KALIR ÇÖZEMEZSİN BİR BAKIŞTA GÖRÜR OLSAN İÇİMDE DERİN İZLER VAR NE İÇİN GELDİK DÜNYAYA? SENDE BİR FARKINA VARSAN YAPTIĞIN BÜTÜN HATALARI HEP BAŞKASINDA ARARSAN BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! HER DENİLENE ALDANSAM İNANÇSIZ KALIR, KÖRELİRDİM İLK BAKIŞTA ANLAR OLSAM İÇİNİZDE SAHTE YÜZLER VAR EN SONUNDA ANLADIM, ZARARI KENDİME VE NİHAYET DEĞİŞTİM SİVRİLTTİM KENDİMİ BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! DÖKÜLSÜN BİRER BİRER İÇİMDEKİ SESLER KURTULAYIM LANETTEN DÖN VE BAK KENDİ HALİNE NEDEN BU KİN, BU NEFRET? GAREZ VARSA BEYNİNDE, BEŞ PARA ETMEZ LANETLER DİNMEZ İNANÇSIZ KALDIĞINDA
|
|
|
| 15 Mart 2008, 23:31:54 | #19 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
ewt ya bişi sanıolar kendilerini bide  sözüm meclisten dışarı 1.tipten bahsediorum 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 15 Mart 2008, 23:54:54 | #20 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
bence bizim 9 lar çok saygılı elemanlar. ama dediğiniz gibi aralarından çürük elmalarda var. istisnalar kaideyi bozmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 23:57:21 | #21 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
bence bizim 9 lar çok saygılı elemanlar. ama dediğiniz gibi aralarından çürük elmalarda var. istisnalar kaideyi bozmaz  tabi canım hakkikaten sağlam adamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 23:59:48 | #22 |
Gökbörü
Efedra Genci

yolların sonu...
Ruh Halim
|
evet bende dikkat ediyorum efendi hepsi...tabı birkaç tane var aralarında onlarda düzelir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Mart 2008, 00:23:20 | #23 |
|
| |