| 16 Mart 2008, 13:13:13 | #25 |
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Açtığı Konular: 224
Rep Puanı: 61
Ruh Halim
|
Artık alışsınlar canım okula baya bi zmn geçti okulun açılmasından beri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Mart 2008, 15:29:57 | #26 |
|
|
|
| 16 Mart 2008, 16:19:17 | #27 |
havvane
Efedra Genci

yol uzun ömür kısaa
Açtığı Konular: 7
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
9ları sewmk için ilk yaplması gerekenn şu çöm kelimesnden wazgçmek snr bozucu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Mart 2008, 16:21:11 | #28 |
|
|
|
| 16 Mart 2008, 16:22:00 | #29 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
ben pek kullanmamaya çalışıyorum ama bazen kaçıyor ağzımdan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Mart 2008, 16:22:50 | #30 |
havvane
Efedra Genci

yol uzun ömür kısaa
Ruh Halim
|
sıkı tutsnız ii olur bnce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Mart 2008, 16:26:18 | #31 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
 bence bu konuyu uzatmaya gerek yok artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Mart 2008, 16:26:59 | #32 |
havvane
Efedra Genci

yol uzun ömür kısaa
Ruh Halim
|
sölenmezse uzamaz olur biter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Mart 2008, 16:43:37 | #33 |
|
|
|
| 16 Mart 2008, 16:45:27 | #34 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
dursun bakalım olmazsa kaldırırız konuyu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Mart 2008, 16:49:02 | #35 |
|
|
|
| 16 Mart 2008, 17:45:58 | #36 |
Gökbörü
Efedra Genci

yolların sonu...
Açtığı Konular: 12
Rep Puanı: 43
Ruh Halim
|
9ları sewmk için ilk yaplması gerekenn şu çöm kelimesnden wazgçmek snr bozucu
bu kadar iyi niyetli olmamıza rağmen hala tartışma çıkartıyorsun  biz sizleri arkadaş olarak görüyoruz şu çömlük kompleksinden kurtulmanız lazım başta evet bence de sevelim 
|
|
|
|
|
|
BİR KALEMDE ANLATSAM İKİLEMDE KALIR ÇÖZEMEZSİN BİR BAKIŞTA GÖRÜR OLSAN İÇİMDE DERİN İZLER VAR NE İÇİN GELDİK DÜNYAYA? SENDE BİR FARKINA VARSAN YAPTIĞIN BÜTÜN HATALARI HEP BAŞKASINDA ARARSAN BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! HER DENİLENE ALDANSAM İNANÇSIZ KALIR, KÖRELİRDİM İLK BAKIŞTA ANLAR OLSAM İÇİNİZDE SAHTE YÜZLER VAR EN SONUNDA ANLADIM, ZARARI KENDİME VE NİHAYET DEĞİŞTİM SİVRİLTTİM KENDİMİ BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! DÖKÜLSÜN BİRER BİRER İÇİMDEKİ SESLER KURTULAYIM LANETTEN DÖN VE BAK KENDİ HALİNE NEDEN BU KİN, BU NEFRET? GAREZ VARSA BEYNİNDE, BEŞ PARA ETMEZ LANETLER DİNMEZ İNANÇSIZ KALDIĞINDA
|
|
|
| 16 Mart 2008, 21:49:01 | #37 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

My B......e :)
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 30
Ruh Halim
|
Koruyalım onları(sanki tema wakfıyız-ağaçları koruyalım gibi-)
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 16 Mart 2008, 21:50:44 | #38 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
DKSF-Dokuzları Koruma ve Sevme Vakfı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Mart 2008, 21:54:37 | #39 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
tmm bn ilk üyeyim sende kurucusun 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 16 Mart 2008, 21:55:50 | #40 |
Gökbörü
Efedra Genci

yolların sonu...
Ruh Halim
|
DKSF-Dokuzları Koruma ve Sevme Vakfı
olum alıştık iyice bişeyler kurmaya bizim ruhumuzda var  ihtiyar heyeti bünyesinde olabilir 
|
|
|
|
|
|
BİR KALEMDE ANLATSAM İKİLEMDE KALIR ÇÖZEMEZSİN BİR BAKIŞTA GÖRÜR OLSAN İÇİMDE DERİN İZLER VAR NE İÇİN GELDİK DÜNYAYA? SENDE BİR FARKINA VARSAN YAPTIĞIN BÜTÜN HATALARI HEP BAŞKASINDA ARARSAN BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! HER DENİLENE ALDANSAM İNANÇSIZ KALIR, KÖRELİRDİM İLK BAKIŞTA ANLAR OLSAM İÇİNİZDE SAHTE YÜZLER VAR EN SONUNDA ANLADIM, ZARARI KENDİME VE NİHAYET DEĞİŞTİM SİVRİLTTİM KENDİMİ BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! DÖKÜLSÜN BİRER BİRER İÇİMDEKİ SESLER KURTULAYIM LANETTEN DÖN VE BAK KENDİ HALİNE NEDEN BU KİN, BU NEFRET? GAREZ VARSA BEYNİNDE, BEŞ PARA ETMEZ LANETLER DİNMEZ İNANÇSIZ KALDIĞINDA
|
|
|
| 16 Mart 2008, 21:59:45 | #41 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
bence çok güzel olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Mart 2008, 22:19:26 | #42 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
tmm kurduk o zaman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Mart 2008, 22:32:03 | #43 |
Gökbörü
Efedra Genci

yolların sonu...
Ruh Halim
|
tüzük hazırlama işi gene bana düştü o zaman bişeler hazırlayayım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Mart 2008, 22:55:08 | #44 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
hadi kolay gelsin 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. | | |