Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
  YAZDIR  
Gönderen Konu: 9lar hakkındaki düşünülenler  (Okunma Sayısı 1237 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #100 : 12 Mayıs 2008, 17:08:24 »
Nimbus
O bir Efedralı

ѕη вşωя σηℓαяıη яυнυ яєηgαяєηк ∂єιℓ ѕη υç göηℓη¢є

Açtığı Konular: 11

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

ei tmm ya ....
kendisi olamayanlar başkası olurlar işte o zaman kendilerini ele werirler HİÇ BİR ŞEY olarak ......

......... hayat kısa kuralları yık kolay affet yavaşça öp kalpden sev kahkalara boğul ve yüzünü güldürmeyi başaran heç bir şeye sırtını dönme ............

........ insan ölümüne aldırış etmezse onun için yaşamında bi değeri olmasss ........

............tebeşirle çizilmiş seksek oyunu kadar ucucu bi çizgisi war hayatın farkında olmadan basıyosun çizgiye kızıyorlar anında '' yandın '' die atılıyorsun oyun dışına çizginin öbür yani intihardır ; öyleyse yaşamak , intiharn kıyısında kenarında belkide tam eşiğinde zıplayıp durup , zmn zmn ayaklarını  boşluğa sarkıtmak pahasına oynamak , oynamak ....heç yanmıcakmış gibi oynamaktır .................

« YANITLA #101 : 12 Mayıs 2008, 22:07:52 »
Turin Turambar
O bir Efedralı

Dg Go-Kart a gelsin ! ;D

Açtığı Konular: 25

Rep Puanı: 29
Ruh Halim

sohbeti keselim
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden
Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize.
Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden
İtler bile gülecek kimsesizliğimize

Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

This is not a defeat.We'll Return !!!
Armee Du Nord
« YANITLA #102 : 13 Mayıs 2008, 22:35:16 »
Gökbörü
Efedra Genci

qLoriaaaaaa

Açtığı Konular: 12

Rep Puanı: 43
Ruh Halim

bnde 9c den ayse  evt bn pek öle  dalga geçildiyini ne gördüm nede duydum sadece ilk gün  biri çömesler sınıfa die baırdı ondan snrada hiç dalga geçen olmadı bnde şaşırdım valla...  bu arada konuyla alakası yok ama olsun gökbörü  snn ismin ne?? sadece siyasi düşünceni çok fazla dışa yansıtmış olman dikkatimi çekti o yüzden soruyorum...

evet bencede konuyla hiç alakası yok Cık cık ben sadettin profildede yazıyor.Bana diyosun ama bu şekilde sende bana siyasi görüşünü yansıtmış oldun %99.9 ne olduğunu tahmin edebiliyorum arkadaşım.İnsan düşünen bir varlık olduğuna göre görüşlerini her zaman her yerde dile getirebilmeli. gozkirp 
« YANITLA #103 : 13 Mayıs 2008, 22:43:25 »
daRk_nesS
Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D

Açtığı Konular: 221

Rep Puanı: 51
Ruh Halim

bnde 9c den ayse  evt bn pek öle  dalga geçildiyini ne gördüm nede duydum sadece ilk gün  biri çömesler sınıfa die baırdı ondan snrada hiç dalga geçen olmadı bnde şaşırdım valla...  bu arada konuyla alakası yok ama olsun gökbörü  snn ismin ne?? sadece siyasi düşünceni çok fazla dışa yansıtmış olman dikkatimi çekti o yüzden soruyorum...

evet bencede konuyla hiç alakası yok Cık cık ben sadettin profildede yazıyor.Bana diyosun ama bu şekilde sende bana siyasi görüşünü yansıtmış oldun %99.9 ne olduğunu tahmin edebiliyorum arkadaşım.İnsan düşünen bir varlık olduğuna göre görüşlerini her zaman her yerde dile getirebilmeli. gozkirp 

katıldım doğru demişin

« YANITLA #104 : 14 Mayıs 2008, 16:12:53 »
!DuMaN!
Efedra Genci

herşey yalan herkes sahtekar...

Açtığı Konular: 15

Rep Puanı: 25
Ruh Halim

katıldım doğru demişin
bnde katılıyorum + rep
*Doğum, insanları eşitler. Ölüm seçkinleri ortaya çıkarır.
*Hayat denen sonsuzluk karşısında bir çocuğuz düşekalka büyürken kalkamayız birçoğumuz.
*Savursam kendimi rüzgara Sihirli düşlerden geçsem Bulur muyum yine kendimi.

Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
« YANITLA #105 : 15 Mayıs 2008, 16:17:24 »
AySe
Efedra Genci
*

Açtığı Konular: 1

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

BN ZATEN SANA görüşlerini belli etme demedim bn sadece bu kadar belliş eden kim onu merake ttim profiline de bakmadım  evt tahmin ettiyin görüşteyim  zor olan taraftayım büyük sorumluluklar isteyen taraftayımm evt bn zor tarafı seçmiş zor  görüşü benimsemiş bi kızım...
vurulduk ey halkım unutma bizi....
« YANITLA #106 : 15 Mayıs 2008, 16:23:09 »
!DuMaN!
Efedra Genci

Ruh Halim

bu konuları burda fazla tartışıp konuyu amacından cıkarmayalım bence
*Hayat denen sonsuzluk karşısında bir çocuğuz düşekalka büyürken kalkamayız birçoğumuz.

« YANITLA #107 : 15 Mayıs 2008, 16:45:14 »
Turin Turambar
O bir Efedralı

Dg Go-Kart a gelsin ! ;D

Ruh Halim

arkadaşlar böyle şeyleri konuşmak için demokrasi meydanı bölümümüz var.Burda tartışmayın isterseniz.Bünyamin bu konuyla ilgili msjları silebilirmisin.
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2008, 16:46:57 Gönderen: Turambar » Logged

Armee Du Nord
« YANITLA #108 : 15 Mayıs 2008, 19:21:28 »
Gökbörü
Efedra Genci

qLoriaaaaaa

Açtığı Konular: 12

Rep Puanı: 43
Ruh Halim

BN ZATEN SANA görüşlerini belli etme demedim bn sadece bu kadar belliş eden kim onu merake ttim profiline de bakmadım  evt tahmin ettiyin görüşteyim  zor olan taraftayım büyük sorumluluklar isteyen taraftayımm evt bn zor tarafı seçmiş zor  görüşü benimsemiş bi kızım...

bak arkadaşım burası zor olan taraftayım vs.. falan diye duygu sömürüsü ya da eziklik yapma yeri değil her zaman açılan konularla alakasız alakasız  yorumlar yazıyosun. ne düşünüyosan düşün beni ilgilendirmez herkesin görüşü kendinedir.Ayrıca benim görüşlerimi nasıl dile getirdiğim seni ilgilendirmez ve buna hiiç kimse karışamaz...
buraya 9 lar hakkında ne düşünüyosan onu yazcaksın anladınmı hımm?
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2008, 19:33:23 Gönderen: Gökbörü » Logged
« YANITLA #109 : 15 Mayıs 2008, 19:42:23 »
daRk_nesS
Moderator

Ruh Halim

arkadaşlar tabiki adı üstünde forum, tartışma alanıdır. ancak tartışmayı başlığında yaparsak daha iyi olur. Daha sonra konu kayıyor, başlatılan konudan verim alınamıyor. Dikkatinize arkadaşlar.  Saygılar

« YANITLA #110 : 15 Mayıs 2008, 20:17:16 »
!DuMaN!
Efedra Genci

Ruh Halim

bazı 9 lar var üstünüze alınmayın kendilerine ortam yapmak için ellerinden geleni yapıyolar heryere katılıyolar ama sonucunu düsünmeden hareket ediolar en sonunda olan onlara olacak  Cık cık  gozkirp

« YANITLA #111 : 15 Mayıs 2008, 20:21:52 »
daRk_nesS
Moderator

Ruh Halim

zaten 9 sınıftayken ortam yapma isteği çok fazla oluo insanda... sonra yvş yvş kayboluyor

« YANITLA #112 : 15 Mayıs 2008, 20:44:39 »
Turin Turambar
O bir Efedralı

Dg Go-Kart a gelsin ! ;D

Ruh Halim

çok temiz insanlar var aralarında biraz daha büyük olsalar kankam deyip dolaştırırım yani kahkaha

Armee Du Nord
« YANITLA #113 : 23 Haziran 2008, 22:47:09 »
rosechina
O bir Efedralı

..........

Açtığı Konular: 48

Rep Puanı: 26
Ruh Halim

yeni 9 LAr geLsinde bende onLar hakkında yorum yapmak istiorumm artıkk  sirit sirit
« YANITLA #114 : 23 Haziran 2008, 23:09:38 »
daRk_nesS
Moderator

Ruh Halim

yeni 9 LAr geLsinde bende onLar hakkında yorum yapmak istiorumm artıkk  sirit sirit

9 olmaktan kurtulmak nasıl bir duygu

« YANITLA #115 : 23 Haziran 2008, 23:38:53 »
esas kız mrv
Efedra Genci

..bi uyusam bi daa uyanmasam!

Açtığı Konular: 29

Rep Puanı: 18
Ruh Halim

sen hiç yaşamadın sanki soruyo bide pehh sirit
.susuyorum avazım çıktığı kadar.
« YANITLA #116 : 23 Haziran 2008, 23:49:17 »
daRk_nesS
Moderator

Ruh Halim

bizim hiç büyüklerimiz olmadığı için değişmedi sayılır

« YANITLA #117 : 24 Haziran 2008, 00:12:32 »
grudge
O bir Efedralı

If you need to be happy,I will be your smile..

Rep Puanı: 8
Ruh Halim

ÇOKKK güsel bişi......... sirit BEN DE 9 DEİLİM yaşasın..... alkış alkış Heyoo
-Faturalarını ödeyebiliyorsa, bir işim var demektir.

- Pantolonun biraz sıkıyorsa, aç kalmıyorsun demektir.

- Gölgen seni izliyorsa, güneş ışığını görebiliyorsun demektir.

- Otobüsten indiğin yerden iş yerime kadar yolu uzun buluyorsan, yürüyebiliyorsun demektir.

-Doğalgaz faturan yüklü geliyorsa, ısınabiliyorsun demektir.

- Yığınla ütülenecek ve yıkanacak çamaşırın varsa, yığınla giyeceğin var demektir.

Ve tüm bunların farkındaysan mutlusun demektir....!'
« YANITLA #118 : 24 Haziran 2008, 11:15:15 »
rosechina
O bir Efedralı

..........

Açtığı Konular: 48

Rep Puanı: 26
Ruh Halim

asLnda bn 9 oLmak memnundum vaLLa 9 oLmayı doyasıya yaşadık 9-b oLarak ynii dierLerini biLemem.. ama unutuLmıycak bi 9 sıNıf yaşadık  hepimiz gozkirp gozkirp
« YANITLA #119 : 05 Temmuz 2008, 13:00:55 »
][ArZu][
O bir Efedralı

>Kanatsız Melek;Kuyruksuz Şeytan..<

Açtığı Konular: 1

Rep Puanı: 16
Ruh Halim

bizim okulumuzda 9 olmak çok güzel sirit  mustafa kaynakta ilk gün kolonya şişesine  zeytin yağı koyup hoşgeldiniz demişler, başka bi okulda balonlara  inek resmi çizmişler vs vs  kahkaha  bizim okulumuzda hiç böle şeyler olmadı  gulumse  bundan sonrada olmaz inş   gozkirp
Hayatı bildiğin gibi yaşa;
     Kimseyi takma,kalbinin sesini dinle;
     Aklına gelen ilk şeyi yap,bir daha bulamazsın;
     İnanma,güvenme;
     Sev, bağlanma;
     Gizli tut,ağlama;
     İhanet etme, ettirme;
     Tutacağın eli bırakma, bırakacağın eli de tutma  !!

« YANITLA #120 : 06 Temmuz 2008, 12:33:23 »
Nimbus
O bir Efedralı

ѕη вşωя σηℓαяıη яυнυ яєηgαяєηк ∂єιℓ ѕη υç göηℓη¢є

Açtığı Konular: 11

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

ÇOKKK güsel bişi......... sirit BEN DE 9 DEİLİM yaşasın..... alkış alkış Heyoo
sana katılıorum ama bnce 9 olmakda çok gzl bi duyguydu yani ne bi eziyet gördük ne de başka bişi büyük sınıflarla hep arkadaş gibiyiz saolsunlar bizi pek sahiplendiler ..........hem sınıfçak nası eğlendik neler yaptık .... gulumse....inş. gelcek seneki sınıfımda öle olur .................. gulumse gulumse gulumse
kendisi olamayanlar başkası olurlar işte o zaman kendilerini ele werirler HİÇ BİR ŞEY olarak ......

......... hayat kısa kuralları yık kolay affet yavaşça öp kalpden sev kahkalara boğul ve yüzünü güldürmeyi başaran heç bir şeye sırtını dönme ............

........ insan ölümüne aldırış etmezse onun için yaşamında bi değeri olmasss ........

............tebeşirle çizilmiş seksek oyunu kadar ucucu bi çizgisi war hayatın farkında olmadan basıyosun çizgiye kızıyorlar anında '' yandın '' die atılıyorsun oyun dışına çizginin öbür yani intihardır ; öyleyse yaşamak , intiharn kıyısında kenarında belkide tam eşiğinde zıplayıp durup , zmn zmn ayaklarını  boşluğa sarkıtmak pahasına oynamak , oynamak ....heç yanmıcakmış gibi oynamaktır .................

Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
  YAZDIR  

Gitmek istediğiniz yer: