| 09 Haziran 2008, 18:29:18 | #325 |
Nimbus
O bir Efedralı

нєя ѕαвαн υƒυкℓαя∂αη мανι şαякıℓαя gєℓιя ....
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
harika bi gündü sınıfta çoook az kişi wadı çook eğlendik ama yrn daha çook eğleniceğim arkilerle çarşıya çıkcaz gezcez tozcaz işte ...........
|
|
|
|
|
|
Bezen gülmek bile ağlatır insanı Sadece susmak istersin Sadece ağlamak istersin, Hıçkıra hıçkıra rahatlayana kadar. Kunuşmak istesende kunuşamıyorsun Boğazın düğümleniyor Yutkunamıyorsun işte o an Susuyorsun ve ağlıyorsun 
|
|
|
| 09 Haziran 2008, 18:46:46 | #326 |
|
mary j blige
|
geç bi vakitte uyandım tatil başka şey tabi öğleden sonra komşudaydık akşamüstü melti geldi çınarı yine yavaf ettik güzeldi yafff 
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
| 09 Haziran 2008, 21:16:10 | #327 |
grudge
O bir Efedralı

If you need to be happy,I will be your smile..
Açtığı Konular: 17
Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
okula oktay hoca yüzünden gittim bişi yaptırmadı puufff!!sözde dersd işlicekti safff saff dolaştık bütün gün....
|
|
|
|
|
|
SENİ BULMAKTAN ÖNCE ARAMAK İSTERİM...!!! SENİ SEVMEKTEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM ...!!! SENİ BİR YAŞAM BOYU BİTİRMEKDEĞİL DE SANA HEP HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM...!!!  NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.... Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!
|
|
|
| 09 Haziran 2008, 21:24:59 | #328 |
|
BamBooCha10uR
|
dün cok yoruldumm... sabaha kadar uyumadımm her tarafımm agrıdıı... sarhostumm hatırlamıyorumm xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Haziran 2008, 22:06:37 | #329 |
- υαsפєcмєм -
O bir Efedralı

-[Selpak satan bitli kiZ ]-
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 16
Ruh Halim
|
üfff cok sikici bir gün, bugün ... biraz is yapim dedim, sarma sardim... ... sport yaptim.... off halen canim sikiliyor... 
|
|
|
|
|
|
- υαsפєcмєм - kelebek gibi uc, ari gibi sok Duydunuz mu? Omo Reklamindaki kiza tecavüz edmisler... EEE.. nede olsa Kirlenmek güzeldir... oOWWW yaK beNiii, yiK beNiii iCIMDEKI CANAVARRRR кαρıℓмα яüzgαяıмα ηєzℓє σℓυяѕυη υαsפєcмєм
|
|
|
| 09 Haziran 2008, 22:56:33 | #330 |
eL!f
Efedra Genci

ouuvv!!! Bi KeDi göRDüüMü SaNDıMM :P
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 5
Ruh Halim
|
tüm gün evdeydm çok sıkıldm yaa  yrn okula gtcem  gelin ya canım sıkılır bnm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Haziran 2008, 07:38:10 | #331 |
|
|
|
| 10 Haziran 2008, 09:21:46 | #332 |
|
][ArZu][
|
okula gittim ela gelmemişti telefonumuda evde unuttuğum için arayıp soramadım nie gelmediğini:( geri eve geldim ela aradı sen nerdesin ben okuldayım diye servisleri bozulmuş başka bi arabayla gelmişler boşuna eve gelmiş oldum patlıcam sıkıntıdan  herşey üst üste geldi bugün  ne berbat başlayan bi gün 
|
|
|
|
|
|
Hayatı bildiğin gibi yaşa; Kimseyi takma,kalbinin sesini dinle; Aklına gelen ilk şeyi yap,bir daha bulamazsın; İnanma,güvenme; Sev, bağlanma; Gizli tut,ağlama; İhanet etme, ettirme; Tutacağın eli bırakma, bırakacağın eli de tutma !! Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 10 Haziran 2008, 13:54:30 | #333 |
- υαsפєcмєм -
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
owwww imtihani gectim, hemde lakir lakir, sak sak herseyin cevaplarini verdim..  dersden sonra bide koptumm mathematik profesörünü de cildirtdik.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2008, 15:16:23 Gönderen: - υαsפєcмєм - »
|
|
- υαsפєcмєм - kelebek gibi uc, ari gibi sok Duydunuz mu? Omo Reklamindaki kiza tecavüz edmisler... EEE.. nede olsa Kirlenmek güzeldir... oOWWW yaK beNiii, yiK beNiii iCIMDEKI CANAVARRRR кαρıℓмα яüzgαяıмα ηєzℓє σℓυяѕυη υαsפєcмєм
|
|
|
| 10 Haziran 2008, 18:02:42 | #334 |
G!zEm
Efedra Genci
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
çok güzeldi okuldan kaçıp foruma dıkınmaya gittik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Haziran 2008, 18:41:28 | #335 |
|
|
|
| 11 Haziran 2008, 16:17:31 | #336 |
Nimbus
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
sıkıcı bi gün ya yapcak heç bişim yok tabi şu anlık akşam belki arkilere giderim ................
|
|
|
|
|
|
Bezen gülmek bile ağlatır insanı Sadece susmak istersin Sadece ağlamak istersin, Hıçkıra hıçkıra rahatlayana kadar. Kunuşmak istesende kunuşamıyorsun Boğazın düğümleniyor Yutkunamıyorsun işte o an Susuyorsun ve ağlıyorsun 
|
|
|
| 11 Haziran 2008, 16:51:03 | #337 |
|
][ArZu][
|
okula gittim ama öğleye doğru herkes gittiği için okulda çok canımız sıkıldı bizde yenişehire arkdaşın evine gittik gezdik  süper bi gündü
|
|
|
|
|
|
Hayatı bildiğin gibi yaşa; Kimseyi takma,kalbinin sesini dinle; Aklına gelen ilk şeyi yap,bir daha bulamazsın; İnanma,güvenme; Sev, bağlanma; Gizli tut,ağlama; İhanet etme, ettirme; Tutacağın eli bırakma, bırakacağın eli de tutma !! Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 11 Haziran 2008, 16:53:08 | #338 |
rosechina
Moderator

zerofour04<3
Açtığı Konular: 74
Rep Puanı: 40
Ruh Halim
|
güzl di çok güldüm eğlnceliydi... 
|
|
|
|
|
|
I wiLL find another you ((04)) BeLki güneş bi gün ikimiz için doğar
|
|
|
| 11 Haziran 2008, 18:06:26 | #339 |
|
mary j blige
|
off süperdi yaa piknik.... üzerime kola döküldü havuza girmek zorunda kaldım bi yerden bi yere taşındık bi ara koca muhabbeti geçti  güzeldi
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
| 11 Haziran 2008, 18:32:02 | #340 |
eL!f
Efedra Genci

ouuvv!!! Bi KeDi göRDüüMü SaNDıMM :P
Rep Puanı: 5
Ruh Halim
|
bgn piknikte çok eğlendik güzeldi ama o bekçi günün olayıydı yaa öldüm gülmekten  düdüğü ztn bitiriodu işi  hele kaçışımız... kekleri düşürmemiz kola dökmemizz  off.. tam komediydi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Haziran 2008, 18:35:13 | #341 |
- υαsפєcмєм -
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
mal mal okula gittim, yani hic birsey yapmadik, imtihanlar vardi baskalarin simdi de mal mal ders calisiyom, benimki de yarin odun gibi bir hafta ya.... biKtiM..  oWWW yaK beNi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Haziran 2008, 21:43:31 | #342 |
ismihannn
Efedra Genci

&&& _anı yaşa_ &&&
Açtığı Konular: 1
Ruh Halim
|
çok sıkıcı bi gün bütün gün yattım ztn bütün gece deprem oldu uyuyamadım ama merkezde olmamış gece tam uyucam sallanmaya başlıoz bitti diom geri yatıom yarım saat snra bida hadi bakalım sallanmaktan miğdem bulandı başım döndü yha şimdide sitede bi ben online ım msn de bi sürü gereksiz insan çok bezgin bi günümdeyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Haziran 2008, 21:11:10 | #343 |
- υαsפєcмєм -
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
off süperdi okulda ilk iki saatleri internete gecirdik sonraki üc saat dese video baktik ->( william ) shakespeare in love... süper bir film sonra eve geldim, giyindim mac izlemeye gittik birinci viyanaya arki romanyali bende onun tarafi tuttum, yüzlerimizi boyadik romanyalilar italyanlar karis karis sokaklarda, bizde onlarin arasinda.. sonra gazteciler foto cektiler...off süperdi, pazar günü de gidces oOOO Türkiye Türkiyeee süperr hersey 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Haziran 2008, 17:15:35 | #344 |
Nimbus
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Haziran 2008, 17:29:44 | #345 |
- υαsפєcмєм -
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
aman tanrim ne sikici bir gündü sinfita 5 kisidik 25 den.. artik kendi aramizda oyunlar oynadik... sonra onlari oynaya oynaya bizim de canimiz sikildi... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Haziran 2008, 18:46:39 | #346 |
grudge
O bir Efedralı

If you need to be happy,I will be your smile..
Açtığı Konular: 17
Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
|
|
|
|
|
|
SENİ BULMAKTAN ÖNCE ARAMAK İSTERİM...!!! SENİ SEVMEKTEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM ...!!! SENİ BİR YAŞAM BOYU BİTİRMEKDEĞİL DE SANA HEP HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM...!!!  NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.... Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!
|
|
|
|
|