| 13 Mart 2008, 15:29:22 | #0 |
!DuMaN!
Efedra Genci

yürümeyi sevdigimin şehri..)
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 25
Ruh Halim
|
evet gününüz nası geçti neler yaptınız anlatın bakallım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Mart 2008, 23:35:00 Gönderen: _duman_ »
|
|
*Doğum, insanları eşitler. Ölüm seçkinleri ortaya çıkarır. *Hayat denen sonsuzluk karşısında bir çocuğuz düşekalka büyürken kalkamayız birçoğumuz. *Savursam kendimi rüzgara Sihirli düşlerden geçsem Bulur muyum yine kendimi. Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 13 Mart 2008, 21:11:25 | #1 |
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Açtığı Konular: 227
Rep Puanı: 61
Ruh Halim
|
bana biyoloji labaratuvarındaki akvaryumu temizleetti hocalar sonraada perdeyi taktırdılar sözlüden 100 verirler artık inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Mart 2008, 21:26:58 | #2 |
|
|
|
| 14 Mart 2008, 00:51:15 | #3 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
bugünde bitti önümüzdeki gün ne olcak bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Mart 2008, 15:29:44 | #4 |
___aLp___
Efedra Genci

Açtığı Konular: 3
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
bişey olduğu yok önümüzdeki günde de .. yazılı yazılı bu sıralar bu kelimeyi sıkça duyacağız zaten x(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Mart 2008, 15:41:42 | #5 |
|
mary j blige
|
güzel saylır fizik dersi boştu bol bol müzik dinledik falan güzeldi
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
| 14 Mart 2008, 16:54:58 | #6 |
!DuMaN!
Efedra Genci

Ruh Halim
|
ing sınav olduk idare eder. telefonumu aldım  daha ne olsun
|
|
|
|
|
|
*Doğum, insanları eşitler. Ölüm seçkinleri ortaya çıkarır. *Hayat denen sonsuzluk karşısında bir çocuğuz düşekalka büyürken kalkamayız birçoğumuz. *Savursam kendimi rüzgara Sihirli düşlerden geçsem Bulur muyum yine kendimi. Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 14 Mart 2008, 17:04:29 | #7 |
aysee
Efedra Genci
Açtığı Konular: 4
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
hatundan ayrıldım kafam dağınık  waauuwww senin kız arkın mı wardı?   ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Mart 2008, 17:08:19 | #8 |
aysee
Efedra Genci
Açtığı Konular: 4
Ruh Halim
|
buğün.. 4. derse ğirmedim hehe süperdii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 00:53:20 | #9 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
nasıl geçtini bile anlamadım cuma gününün geldi veeee geçti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 10:41:30 | #10 |
|
BamBooCha10uR
|
bugun sabah oldugu için dünü anlatabilirim... Dün hayatımın en berbat günüydü bunun üzerine berbatlık oldugu ve ya olacagını sanmıyorum... Bugün sms hakkım bittii Dışarı cıktım aval aval gezdim arkadasları aradım... Jazz&Rock dernek lokalindeki etkinliğe katıladım ...adam yarınıda geldi kimlik sordu...18 e daha 2 ay var adam dısarı cıkarttı... aksam eve geldimm evde kimse yoktuu kardeşim evde uyuyakalmıs kapının önünde bekledim... telefonumun şarjı bittiği için müzikte dinleyemedim... Kısacası iğren birgündü işte..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 11:26:30 | #11 |
havvane
Efedra Genci

yol uzun ömür kısaa
Açtığı Konular: 7
Ruh Halim
|
cuma çok çabuk geçio cidden yhaf
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 20:58:02 | #12 |
|
BamBooCha10uR
|
bugun güzel birgündü...kuzenimlee bol bol gezdikk..riders cafe ye gittik..daha sonra meserrete indikk.güzel bi gündü yaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 22:45:21 | #13 |
!DuMaN!
Efedra Genci

Ruh Halim
|
heyet olarak fincandaydık gökbörüyle dedektiflik yaptık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 23:15:57 | #14 |
|
mary j blige
|
güzel sayılır eskileri andık bugün bol bol güldük... 
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
| 15 Mart 2008, 23:56:18 | #15 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

My Breeze :)
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 30
Ruh Halim
|
nasıl geçsin sıkıcı işte okul hem sıkıcı hem zewkli hem yorucu zewk almıom hafta sonları okulum herşeyim olmuş yaf 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 17 Mart 2008, 17:49:13 | #16 |
!DuMaN!
Efedra Genci

Ruh Halim
|
yarımsatanı monotonluktan kurtardım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Mart 2008, 17:56:11 | #17 |
[Anıl]Gaiden
Efedra Genci

İhtiyar Heyeti Üyesi
Açtığı Konular: 14
Rep Puanı: 13
Ruh Halim
|
Bugun İlk 2 Bos Bos Otrdm, 3. Ders Bıyolojı Sınavımız Vardı Saolsun Arzu Arkadasım Cok Yardmcı oLdu  Ayrıca Bızım sınıfın futbol takımı kesın gözuyle yenerız dedıgımız 9B sınıfına Penaltılarda Son Anda Hıdayetın Attıgı Gol Ile Yenldık  Ardndan da Bı Sonrakı Dersede Futbol Bahanesıyle gırmedık Bı Sonrakı Ders Matematıktı Gayet Gusel Bı Ders Oldu Ondan Sondakı Ders Ise Avrupa Bırlıgı Adlı BI yarısma Icın Fızık Labaratuvarına Indm Gene Fena Sayılmayan Bı Sonuc Elde ettıkten Sonra Son Dersımız Olan Rehberlıgın Ardından Okulu Bugunde Sonlandırmıs Oldum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Mart 2008, 20:43:14 | #18 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
bugün ne çabuk geçti anlamadım. zaten öğleden sonra 2 ders resim vardı. sonra 1 ders boştu. son derste sağlık... zaman su gibi geçti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Mart 2008, 20:50:21 | #19 |
|
BamBooCha10uR
|
bugun süper gündü ya... kankam dün gece bizde kaldı..sabahta pikniğe gitcektik arkadaslarla... erken kalktık..terasparka gittik annemle birlikte...anneme caktırmadan 6lı efes extra aldım xD kola mangal kömürü vs aldık sonra doğru servergazi değirmenönüye gittik..yasemin-cem-gizem-öbür gizem -hatice -okan-gamze-yeliz-ömer-ismail-atanur-özlem güzelce mangalımızı yaptık yemegimizi yedik..daha sonra alkol arası verdik...şarkılar söyledim bugun...bir nevi konser verdimm  güzel birgündü mükemmel ötesi diyebiliriz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Mart 2008, 18:44:03 | #20 |
!DuMaN!
Efedra Genci

Ruh Halim
|
çanakkale şehitleri anma töreninde görewli arkadaslara tşk ederim gökbörü ve anıl ii iş çıkardı. son iki ders boştu anıl gaidenle basket oynadık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Mart 2008, 20:34:59 | #21 |
|
| |