| 18 Mart 2008, 21:38:41 | #25 |
|
|
|
| 18 Mart 2008, 21:49:51 | #26 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

My Breeze :)
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 30
Ruh Halim
|
bedenimiz kaynadı tören erken yapıldı die çok üsüldüm 5.saat mike(mahfuz)ı baskette dağıttım ondan öncede prova falan geberdim 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 19 Mart 2008, 15:54:34 | #27 |
|
|
|
| 19 Mart 2008, 17:09:50 | #28 |
|
][ArZu][
|
4 ders boş boş oturduk  diğer 3 derste uyumamak için zor tutdum kndimi 
|
|
|
|
|
|
Hayatı bildiğin gibi yaşa; Kimseyi takma,kalbinin sesini dinle; Aklına gelen ilk şeyi yap,bir daha bulamazsın; İnanma,güvenme; Sev, bağlanma; Gizli tut,ağlama; İhanet etme, ettirme; Tutacağın eli bırakma, bırakacağın eli de tutma !! Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 19 Mart 2008, 17:16:13 | #29 |
[Anıl]Gaiden
Efedra Genci

İhtiyar Heyeti Üyesi
Açtığı Konular: 14
Rep Puanı: 13
Ruh Halim
|
Evet Cıkarmıolar Dısarı Sıkıntıdan Patlıoz BI tek 1. Ders Cıktık Kahvaltık bahanesıyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Mart 2008, 17:22:13 | #30 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
yorucuydu ya gıcık onur jr.(çobanlar) görevini yapmadı bil odası bana kaldı onlan uğraştım sonra ercell derse almam falan yaptı Allahtan adem hocaya söledim kurtardık paçayı  sonrada ew ve burası işte 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 20 Mart 2008, 01:32:16 | #31 |
|
|
|
| 20 Mart 2008, 17:21:33 | #32 |
!DuMaN!
Efedra Genci

yürümeyi sevdigimin şehri..)
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 25
Ruh Halim
|
ilk ders hariç hepsi sıkıcıydı derslerin
|
|
|
|
|
|
*Doğum, insanları eşitler. Ölüm seçkinleri ortaya çıkarır. *Hayat denen sonsuzluk karşısında bir çocuğuz düşekalka büyürken kalkamayız birçoğumuz. *Savursam kendimi rüzgara Sihirli düşlerden geçsem Bulur muyum yine kendimi. Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 20 Mart 2008, 18:01:38 | #33 |
havvane
Efedra Genci

yol uzun ömür kısaa
Açtığı Konular: 7
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
bugünn bugünn matemetik sınwaı olduk yine herzamanki gibi sıınwada çözemeyp çıkınca hepsini çözdm ondan snrasndaa maç felan wardı ben seretmedm öle bzm klerlen otrdm snrasnda ders felan otobüse bndm baya güldük wee eww bu kadarrr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Mart 2008, 19:15:16 | #34 |
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Açtığı Konular: 227
Rep Puanı: 61
Ruh Halim
|
bugün acaip bi gündü yahu anlatması zor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Mart 2008, 19:29:51 | #35 |
[Anıl]Gaiden
Efedra Genci

İhtiyar Heyeti Üyesi
Ruh Halim
|
Bugn Mat Sınavı Olduk Kötü gectı Her Sınavm Gıbı  Ardından Tum Dersler Sıkıcıydı Kımya Bıraz Guseldı Sonra 2 Saat De Tıyatro Vardı . Tiyatroda Cok Eglencelı Gecıo Süperdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Mart 2008, 05:23:55 | #36 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
valla ne desem sabah action vardı  sonra bilgisayar odasını countercılar bastı  eyüp hocanın dersi fln derken bitiverdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Mart 2008, 10:25:11 | #37 |
|
BamBooCha10uR
|
yine dünden bahsedicemm...sabahın erken saatleri oldugu için... Dün her zaman ki tempoda geçti benim için.Evden cıktım arkadaslarla bulustuk biraz çınarda takıldık.Daha sonra stüdyo çalışması vardı Kadran grubunun oraya gittim...Eğlenceli bir stüdyo çalışması oldu saat 19:00 sularında eve geldim..gece 12 de de kuzenimle Fifa 08 maçı yaptık  3 maçta 1 gol attı anca  Dün güzel birgündü...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Mart 2008, 15:28:42 | #38 |
!DuMaN!
Efedra Genci

yürümeyi sevdigimin şehri..)
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 25
Ruh Halim
|
osm. tarihi snvını ertelettik süper oldu 
|
|
|
|
|
|
*Doğum, insanları eşitler. Ölüm seçkinleri ortaya çıkarır. *Hayat denen sonsuzluk karşısında bir çocuğuz düşekalka büyürken kalkamayız birçoğumuz. *Savursam kendimi rüzgara Sihirli düşlerden geçsem Bulur muyum yine kendimi. Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 21 Mart 2008, 16:04:47 | #39 |
|
][ArZu][
|
4 saat ing vardı süper gçti son 2 derste edebiyat, coğrafyaydı güzel bi gündü tabi biyoloji sınavının sonucunu öğrenmesem daha iyi olacaktı ta neyse 
|
|
|
|
|
|
Hayatı bildiğin gibi yaşa; Kimseyi takma,kalbinin sesini dinle; Aklına gelen ilk şeyi yap,bir daha bulamazsın; İnanma,güvenme; Sev, bağlanma; Gizli tut,ağlama; İhanet etme, ettirme; Tutacağın eli bırakma, bırakacağın eli de tutma !! Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 21 Mart 2008, 16:27:28 | #40 |
haTefuL.
Efedra Genci

Açtığı Konular: 6
Rep Puanı: 14
Ruh Halim
|
İng. süperdi  ama dier derslerde çok sıkıldm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Mart 2008, 17:24:57 | #41 |
[Anıl]Gaiden
Efedra Genci

İhtiyar Heyeti Üyesi
Ruh Halim
|
Sabah Gene uykulu bı sekılde OKula Gıttım ardından 3 . dersın yaraısında Tıcaret Lısesınde avrupa Bırlıgı Ile Ilgılı Bılgı Yarısması Icın arkadaslarla Toplandık Ve Tahsın Hocayla Beraber Semıner Gbı Bısı Ye Gırdık Baya Guseldı Cıkıstada Gezdk BIraz O Kadar Yagmurda ıslandık bıde bayaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Mart 2008, 00:41:04 | #42 |
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Açtığı Konular: 227
Rep Puanı: 61
Ruh Halim
|
4 saat ingilizce vardı. o zaten bizde klasik. 2 derste edebiyat birisinde yazılı olduk birinide kaynattık gitti  kısacası klasik bi gündü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Mart 2008, 17:15:35 | #43 |
|
][ArZu][
|
bugün annemin kalk artık öğlen oldu sesiyle her ne kdr uyanmak istemesemde uyandım kahvaltımı yptm ve hmn bilgisayarım başına geçtim ve hala buradayım  klasik bi cumartesi günü işte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Mart 2008, 19:08:08 | #44 |
|
|
|
| 22 Mart 2008, 19:09:40 | #45 |
|
mary j blige
|
dersane vardı her zamanki gibi sonrasını evde geçirdim
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
|
|