| 23 Mart 2008, 09:14:48 | #50 |
[Anıl]Gaiden
Efedra Genci

İhtiyar Heyeti Üyesi
Açtığı Konular: 14
Rep Puanı: 13
Ruh Halim
|
Sabah Saat 9:14 Arkadaslarla Internetteız 9:50 de Etüt Var. Sımdılık Böyle Önumuzdekıı saatlere Bakıcaz!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Mart 2008, 19:21:10 | #51 |
[Anıl]Gaiden
Efedra Genci

İhtiyar Heyeti Üyesi
Ruh Halim
|
Sabah Saat 9:14 Arkadaslarla Internetteız 9:50 de Etüt Var. Sımdılık Böyle Önumuzdekıı saatlere Bakıcaz!
Ardından ZevklI Bı Etüt Den Sonra Arkadaslarla Bulustuk Ve Bıraz Dolastktan Sonra BIzım Eve Geldık ISte Napalm Karnımız Acıktı Bi Menemen Yaptık Sımdıde Monoply Oynuoz Guzel Gecıo .. Ama Yarın Sınav Var Hıc Calısmadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Mart 2008, 22:19:26 | #52 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

My Breeze :)
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 30
Ruh Halim
|
bnde sabah int yoktu gördüm telekoma sövdüm dersanye gittim döndüğümde int gelmişti pek mi mutlu oldum sonra burdayım ve radyo yayınındayım işte
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 24 Mart 2008, 01:59:39 | #53 |
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Açtığı Konular: 227
Rep Puanı: 61
Ruh Halim
|
rutin bi haftasonuydu be
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Mart 2008, 16:53:56 | #54 |
|
][ArZu][
|
4 saat ingilizce vardı güzeldi...4. saat coğrafya sınavı olduk  sonra din dersi vardı..son 3 saatte deneme sınavı ..öle işte hayatımız sınavla geçiyo yaf 
|
|
|
|
|
|
Hayatı bildiğin gibi yaşa; Kimseyi takma,kalbinin sesini dinle; Aklına gelen ilk şeyi yap,bir daha bulamazsın; İnanma,güvenme; Sev, bağlanma; Gizli tut,ağlama; İhanet etme, ettirme; Tutacağın eli bırakma, bırakacağın eli de tutma !! Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 24 Mart 2008, 18:00:38 | #55 |
ismihannn
Efedra Genci

&&& _anı yaşa_ &&&
Açtığı Konular: 1
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
kötü hatta berbat bi gündü bugünki sınavdan sonra anladımki eğer böyle yan gelip yatmaya devam edersem PDR benim için hayal olcak :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Mart 2008, 18:39:34 | #56 |
[Anıl]Gaiden
Efedra Genci

İhtiyar Heyeti Üyesi
Ruh Halim
|
 Benım Icınde İTÜ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Mart 2008, 18:45:20 | #57 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
süper bi gün sınavı tınlamadım bile 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Mart 2008, 20:31:03 | #58 |
worthless witch
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
aynn çounu yapmadm bsm herkes öle yaptı stn.ama bgnkü milli gvnlk sınavı zprdi hepimis 100 alcass bukdr gsl bi gn daa hatırlamıorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Mart 2008, 22:55:47 | #59 |
haTefuL.
Efedra Genci

Açtığı Konular: 6
Rep Puanı: 14
Ruh Halim
|
Okul berbattı..Hele sınavlarrr  Ama akşm Kenan Doğulu konseri vardı kampüste.. Süperdii.. Keşke biriside yanımda olsaydıı..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Mart 2008, 18:09:09 Gönderen: [immortal]LoVe »
|
|
|
|
|
| 25 Mart 2008, 00:55:54 | #60 |
|
BamBooCha10uR
|
bütün gün yürüdük desem dogrudur.. Sabah eski okuluma gittim Kazım kaynak.Ordan DEnizli lisesine Kız arkadasımın yanına.. ordan cınara indik...eflatunda oturduk biraz..Sonra kampüs e yürüdük..Konser varmış... Kenan İğrençti... Böle geçti işte..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Mart 2008, 00:19:31 | #61 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
8 ders olunca berbattı tabiki... pazartesi salı günleri geçmio zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Mart 2008, 16:20:11 | #62 |
|
][ArZu][
|
fizik sınavı olduk  çokyorucu bi gündü 
|
|
|
|
|
|
Hayatı bildiğin gibi yaşa; Kimseyi takma,kalbinin sesini dinle; Aklına gelen ilk şeyi yap,bir daha bulamazsın; İnanma,güvenme; Sev, bağlanma; Gizli tut,ağlama; İhanet etme, ettirme; Tutacağın eli bırakma, bırakacağın eli de tutma !! Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 26 Mart 2008, 16:24:45 | #63 |
|
|
|
| 26 Mart 2008, 17:22:17 | #64 |
|
|
|
| 26 Mart 2008, 20:56:24 | #65 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
güzl bi gündü yine... yazılısı olmaması ne güzel bi gün insanın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Mart 2008, 23:52:08 | #66 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

My Breeze :)
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 30
Ruh Halim
|
action hep action ya anlatsam roman olur başlamıyım en iisi ama ihtiyar heyeti muhabbeti süperdi bugün  artı int gene gitti gene sövdüm 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 30 Mart 2008, 12:57:40 | #67 |
VeNoM
Efedra Genci

İçiorm öyleyse varım!
Açtığı Konular: 4
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
bugun okul yok mutluyum...
|
|
|
|
|
|
YãKTıK SêÑíÑLê ßíŽ BiR YãÑGıÑı êÑ BãŞTãÑ!!!
|
|
|
| 30 Mart 2008, 22:26:42 | #68 |
|
|
|
| 30 Mart 2008, 23:24:50 | #69 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
120 sayfadan fazla slayt hazırlamakla geçen bi gündü. çok sıkıcı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Nisan 2008, 17:40:44 | #70 |
|
][ArZu][
|
İlk 2 ders boştu....1 nisan dolayısıyla kızlar hep beraber erkeklere şaka yaptık kandılar tabi  sonra biyoloji dersinde kimya işledik  tarih iyiydi...ingilizcede çoq sıkıldım konu çoq karışık anlamadım  beden derside güseldi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Nisan 2008, 18:20:33 | #71 |
|
| |