| 14 Mart 2008, 01:03:15 | #25 |
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Açtığı Konular: 227
Rep Puanı: 61
Ruh Halim
|
dersleri sevmem veya nefret etmem o dersin konularına görede değişiyor. Mesela tarihi seviyodum ama son konular sıkıcı geldi. hep bildimiz şeyler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Mart 2008, 15:18:32 | #26 |
___aLp___
Efedra Genci

Açtığı Konular: 3
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
ewet edebiyatında son konuları sewiyorum ..sıkıcı yoksa dersi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Mart 2008, 01:02:55 | #27 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

My Breeze :)
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 30
Ruh Halim
|
ingilizce - fizik(görmüoz ama)
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 20 Mart 2008, 19:24:20 | #28 |
|
][ArZu][
|
1-ingilizce 2-matematik 3- edebiyat en sevdiğim dersler  ..kimyayı hiç sevmiorum  -
|
|
|
|
|
|
Hayatı bildiğin gibi yaşa; Kimseyi takma,kalbinin sesini dinle; Aklına gelen ilk şeyi yap,bir daha bulamazsın; İnanma,güvenme; Sev, bağlanma; Gizli tut,ağlama; İhanet etme, ettirme; Tutacağın eli bırakma, bırakacağın eli de tutma !! Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 21 Mart 2008, 16:40:04 | #29 |
haTefuL.
Efedra Genci

Açtığı Konular: 6
Rep Puanı: 14
Ruh Halim
|
Coğrfya çok eğlnceli geçio. Hoca tam komedi  kimyayı da hç sevmiormm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Mart 2008, 18:28:41 | #30 |
plnar
Efedra Genci

FAST FOOD ÇOCUUU
Açtığı Konular: 2
Rep Puanı: 5
Ruh Halim
|
mat. bilgi kuramı fiz. kim. ve bio en sevdiklerim buyüzden sayısaldayım ed. dil an. coğ. tar. mgb. sözel ol. için derste canım sıkılıyo ama hocalar süper anlatıyo özeellikle tarihçi osman hoca mgb hocası ortalıklarda yok zaten :p
|
|
|
|
|
|
FAST FOOD ÇOCUuU TRİPANAZOMİGAMBİYETSİZ minik astronom
YOKLUĞUN BİLE BENİ TERKEDİYOR FARKETMİYOR BİLMEK YETMİYOR!!! BÖYLE KAHPEDİR DÜNYAAA!
|
|
|
| 21 Mart 2008, 21:56:52 | #31 |
[Anıl]Gaiden
Efedra Genci

İhtiyar Heyeti Üyesi
Açtığı Konular: 14
Rep Puanı: 13
Ruh Halim
|
Mat,Kımya,Fizik,Beden Gerisi Boş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Mart 2008, 22:47:50 | #32 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
ben 9 dayken fizik kimya matematikten acaip nefret ederdim ya sayısal derslerden bitek biyolojiyi severdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Mart 2008, 21:06:43 | #33 |
worthless witch
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
almancadan kuss geldi artıqq yha çoq sıkılıom bide trhte hoja hikaye anlatıo gibi gelio en çoq edebiyatı sewiyorum süleyman hoja arada gıcıqlıq yapsada..bide sağlıktan zewk alıyorum bide bilgi kuramından xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Mart 2008, 21:58:08 | #34 |
ismihannn
Efedra Genci

&&& _anı yaşa_ &&&
Açtığı Konular: 1
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
en sevdiklerim edebiyat sağlık ve psikoloji nefret ettiğim ders yok ama matematikte sıkılıorum oktay hoca çok ii ama sayısal beni bayıyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Mart 2008, 22:19:21 | #35 |
eL!f
Efedra Genci

ouuvv!!! Bi KeDi göRDüüMü SaNDıMM :P
Ruh Halim
|
ingilizce ve matematik uzak dursun..
aynenn yaaa edebiyatla psikoyu çok seviorm ama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Mart 2008, 22:21:44 | #36 |
ismihannn
Efedra Genci

&&& _anı yaşa_ &&&
Ruh Halim
|
edebiyatla psikolojide sevilmicek gibi deilki özellikle perşembe günki edebiyat dersi yokmu yha süperdi keşke her ders öle geçse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Mart 2008, 00:28:25 | #37 |
eL!f
Efedra Genci

ouuvv!!! Bi KeDi göRDüüMü SaNDıMM :P
Ruh Halim
|
eed ya keşke her derste şarkı sölesekkk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Mart 2008, 00:18:26 | #38 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
bilgi kuramı gerçekten güzel e kamil hoca farkı 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 24 Mart 2008, 01:41:22 | #39 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
ben bilgi kuramından nefret etmeye başladım çünkü proje hazırlamak zorundaım. lanet olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Mart 2008, 00:51:20 | #40 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
din çok zevkli geçio 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Mart 2008, 19:15:05 | #41 |
|
|
|
| 29 Mart 2008, 12:32:27 | #42 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
fransızcayı swiyorum çünkü boş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 30 Mart 2008, 02:06:47 | #43 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
din kültürü ve ahlak bilgisi dersinde çok sıkılıyorum  dolayısıyla sevmiom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Nisan 2008, 18:33:43 | #44 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
artık dil anlatımı da sewmiom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Nisan 2008, 19:13:14 | #45 |
- υαsפєcмєм -
O bir Efedralı

-[Selpak satan bitli kiZ ]-
Rep Puanı: 16
Ruh Halim
|
almanca-dersi kadin teyip gibi, sinifa giriyo -> play sil calarsada -> STOP yani 24 saat konusuyor, bizi de hic konusturmuyo... gicik oluyom böle derslere, bende konusmak istiyom 
|
|
|
|
|
|
- υαsפєcмєм - kelebek gibi uc, ari gibi sok Duydunuz mu? Omo Reklamindaki kiza tecavüz edmisler... EEE.. nede olsa Kirlenmek güzeldir... oOWWW yaK beNiii, yiK beNiii iCIMDEKI CANAVARRRR кαρıℓмα яüzgαяıмα ηєzℓє σℓυяѕυη υαsפєcмєм
|
|
|
| 21 Haziran 2008, 15:50:57 | #46 |
qLoria
Efedra Genci

biR yeL deqirMenin Sesi gbii..
Ruh Halim
|
| | |