| 12 Şubat 2008, 00:00:36 | #0 |
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Açtığı Konular: 227
Rep Puanı: 61
Ruh Halim
|
ben aldım hatta kaç tane aldım onu bile sayamadım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Şubat 2008, 17:00:10 | #1 |
maşux
Efedra Genci

Açtığı Konular: 52
Rep Puanı: 7
Ruh Halim
|
wala lisede öğrendim ne olduğunu 1in ilk başta hazmedemio insan ama sona 0 almadığına şökredio 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Şubat 2008, 17:06:02 | #2 |
!DuMaN!
Efedra Genci

yürümeyi sevdigimin şehri..)
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 25
Ruh Halim
|
1 kerede olsa o duyguyu yaşamak gerekir almayan yoktur sanırım 
|
|
|
|
|
|
*Doğum, insanları eşitler. Ölüm seçkinleri ortaya çıkarır. *Hayat denen sonsuzluk karşısında bir çocuğuz düşekalka büyürken kalkamayız birçoğumuz. *Savursam kendimi rüzgara Sihirli düşlerden geçsem Bulur muyum yine kendimi. Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 17 Şubat 2008, 22:58:53 | #3 |
fuulya
Efedra Genci

Açtığı Konular: 12
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
bencede yaşamak lazım o duyguyu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Şubat 2008, 23:56:53 | #4 |
|
mary j blige
|
ben de ilk 9. sınıfta almıştım kimyadı sanırım ama gerçekten hiç almayanlar var nasıl başarıyolarsa
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
| 20 Şubat 2008, 14:30:59 | #5 |
|
BamBooCha10uR
|
Hiç almayan çok nadirdir bence.. herkes 1 almalı güzel bi duygu.. ben hayatımın boyunca orta okulda hiç tatmamıştım o duyguyu 3 bile cok nadir almıştım.. lise 1 de de 2 aldım en düşük bi tek Fizik 1 di  ama lise 2 ye geldim maşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Mart 2008, 19:52:50 | #6 |
manyakzzz
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
ben ilk birimi 10. sınıfta almıstım.. (inglizce kelime testlerini saymazsak:D)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Mart 2008, 19:54:42 | #7 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
yinede helal olsun walla ben ilk birimi 9 da sayısız kez aldım. Baştada matematikden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Mart 2008, 21:41:59 | #8 |
Gökbörü
Efedra Genci

yolların sonu...
Açtığı Konular: 12
Rep Puanı: 43
Ruh Halim
|
ilk 1. sınıfta bir aldım küçüçük çocugu sınav yaparsan olacagı budur ondan sonra basarılı bır tablo cızdım taki 9. sınıfa gelene kadar...
|
|
|
|
|
|
BİR KALEMDE ANLATSAM İKİLEMDE KALIR ÇÖZEMEZSİN BİR BAKIŞTA GÖRÜR OLSAN İÇİMDE DERİN İZLER VAR NE İÇİN GELDİK DÜNYAYA? SENDE BİR FARKINA VARSAN YAPTIĞIN BÜTÜN HATALARI HEP BAŞKASINDA ARARSAN BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! HER DENİLENE ALDANSAM İNANÇSIZ KALIR, KÖRELİRDİM İLK BAKIŞTA ANLAR OLSAM İÇİNİZDE SAHTE YÜZLER VAR EN SONUNDA ANLADIM, ZARARI KENDİME VE NİHAYET DEĞİŞTİM SİVRİLTTİM KENDİMİ BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! DÖKÜLSÜN BİRER BİRER İÇİMDEKİ SESLER KURTULAYIM LANETTEN DÖN VE BAK KENDİ HALİNE NEDEN BU KİN, BU NEFRET? GAREZ VARSA BEYNİNDE, BEŞ PARA ETMEZ LANETLER DİNMEZ İNANÇSIZ KALDIĞINDA
|
|
|
| 08 Mart 2008, 13:50:45 | #9 |
dArK_AnGeL..
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
bu yıla kadar hiç almamıştım ama coğrafya saolsun 1.dönem tattırdı o duyguyu bana:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Mart 2008, 15:45:09 | #10 |
|
|
|
| 14 Mart 2008, 16:54:46 | #11 |
aysee
Efedra Genci
Açtığı Konular: 4
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
walla ben aldım hemde birsürü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Mart 2008, 00:54:14 | #12 |
|
|
|
| 18 Mart 2008, 23:49:46 | #13 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

My Breeze :)
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 30
Ruh Halim
|
e yani 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 18 Mart 2008, 23:53:34 | #14 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
zaten 1 almadan okumanın zevkimi çıkar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Mart 2008, 00:02:52 | #15 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
ne utanmıştım ilk 1imi aldığımda 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 19 Mart 2008, 01:38:41 | #16 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
1 almayan öğrenci hayatın acı tatlarını tatmamış demektir  hayatın acı tatlarını tatmak bize tecrüba kazandırır öyleyse hiç 1 almayan şahış bir çaylaktır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Mart 2008, 16:35:24 | #17 |
|
][ArZu][
|
bu sene ilk defa fizikten 1 aldım ...ama yinede kurtardım tabe  kimyadanda tam sınırdayım 
|
|
|
|
|
|
Hayatı bildiğin gibi yaşa; Kimseyi takma,kalbinin sesini dinle; Aklına gelen ilk şeyi yap,bir daha bulamazsın; İnanma,güvenme; Sev, bağlanma; Gizli tut,ağlama; İhanet etme, ettirme; Tutacağın eli bırakma, bırakacağın eli de tutma !! Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 19 Mart 2008, 17:38:21 | #18 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
1 almayan öğrenci hayatın acı tatlarını tatmamış demektir  hayatın acı tatlarını tatmak bize tecrüba kazandırır öyleyse hiç 1 almayan şahış bir çaylaktır  yada inek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Mart 2008, 20:05:03 | #19 |
haTefuL.
Efedra Genci

Açtığı Konular: 6
Rep Puanı: 14
Ruh Halim
|
Ben Hiçç 1 almadmm (( Tabikii Yalann  ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Mart 2008, 20:07:28 | #20 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
1 alıyorum ama hayatımı yaşıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Mart 2008, 20:50:31 | #21 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
1 alıyorum ama hayatımı yaşıyorum  almadan daha ii yşarsın bence çünkü annem beni beter ediyodu 1aldığım zamanlarda  (ooo ne kadar çok zaman geçti üzerinden  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Mart 2008, 20:53:42 | #22 |
|
| |