| 07 Mart 2008, 21:29:43 | #0 |
|
|
|
| 07 Mart 2008, 21:48:12 | #1 |
!DuMaN!
Efedra Genci

yürümeyi sevdigimin şehri..)
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 25
Ruh Halim
|
geldimmm 
|
|
|
|
|
|
*Doğum, insanları eşitler. Ölüm seçkinleri ortaya çıkarır. *Hayat denen sonsuzluk karşısında bir çocuğuz düşekalka büyürken kalkamayız birçoğumuz. *Savursam kendimi rüzgara Sihirli düşlerden geçsem Bulur muyum yine kendimi. Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 07 Mart 2008, 21:50:38 | #2 |
daRk_nesS
Super Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Açtığı Konular: 227
Rep Puanı: 61
Ruh Halim
|
h.geldinn tplayalım bizim ihtiyarları buraya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Mart 2008, 16:41:53 | #3 |
|
|
|
| 08 Mart 2008, 17:56:22 | #4 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
ooo opps sen takılırmıydın buralara 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Mart 2008, 18:08:24 | #5 |
Gökbörü
Efedra Genci

yolların sonu...
Açtığı Konular: 12
Rep Puanı: 43
Ruh Halim
|
bende geldim biz kendimize ihtiyar heyeti dedikten sonra kurtlar vadisinde ihtiyar heyeti diye gizemli bir güç odağı ortaya çıktı 
|
|
|
|
|
|
BİR KALEMDE ANLATSAM İKİLEMDE KALIR ÇÖZEMEZSİN BİR BAKIŞTA GÖRÜR OLSAN İÇİMDE DERİN İZLER VAR NE İÇİN GELDİK DÜNYAYA? SENDE BİR FARKINA VARSAN YAPTIĞIN BÜTÜN HATALARI HEP BAŞKASINDA ARARSAN BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! HER DENİLENE ALDANSAM İNANÇSIZ KALIR, KÖRELİRDİM İLK BAKIŞTA ANLAR OLSAM İÇİNİZDE SAHTE YÜZLER VAR EN SONUNDA ANLADIM, ZARARI KENDİME VE NİHAYET DEĞİŞTİM SİVRİLTTİM KENDİMİ BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! DÖKÜLSÜN BİRER BİRER İÇİMDEKİ SESLER KURTULAYIM LANETTEN DÖN VE BAK KENDİ HALİNE NEDEN BU KİN, BU NEFRET? GAREZ VARSA BEYNİNDE, BEŞ PARA ETMEZ LANETLER DİNMEZ İNANÇSIZ KALDIĞINDA
|
|
|
| 08 Mart 2008, 18:40:54 | #6 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
bende geldim biz kendimize ihtiyar heyeti dedikten sonra kurtlar vadisinde ihtiyar heyeti diye gizemli bir güç odağı ortaya çıktı  özenti çok napcan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Mart 2008, 20:38:18 | #7 |
German_Dream
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
darK_nesS ben takılmıcam da kım takılacak burlarda? xDDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Mart 2008, 20:48:38 | #8 |
|
|
|
| 08 Mart 2008, 22:37:22 | #9 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
takıl takıl sana açtık zaten buraya ihtiyar deilmisin nasıl olsa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Mart 2008, 18:17:19 | #10 |
___aLp___
Efedra Genci

Açtığı Konular: 3
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
h.g meMo .. iHtiyaR heYetndn kasTınz Ne anLmdm ama bnD pek genC sayıLmm heRaLde x)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Mart 2008, 18:36:21 | #11 |
!DuMaN!
Efedra Genci

yürümeyi sevdigimin şehri..)
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 25
Ruh Halim
|
ihtiyar heyeti: okul başkanının zemin katta koridorun başında bekleyen sayısı zaman zaman deişen gelene geçene bakan gruba verdiği gayri resmi addır 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Mart 2008, 18:38:17 Gönderen: _duman_ »
|
|
*Doğum, insanları eşitler. Ölüm seçkinleri ortaya çıkarır. *Hayat denen sonsuzluk karşısında bir çocuğuz düşekalka büyürken kalkamayız birçoğumuz. *Savursam kendimi rüzgara Sihirli düşlerden geçsem Bulur muyum yine kendimi. Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 10 Mart 2008, 20:26:27 | #12 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
ihtiyar heyeti: okul başkanının zemin katta koridorun başında bekleyen sayısı zaman zaman deişen gelene geçene bakan gruba verdiği gayri resmi addır  walla açıklama süper 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Mart 2008, 21:22:58 | #13 |
___aLp___
Efedra Genci

Açtığı Konular: 3
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
ihtiyar heyeti: okul başkanının zemin katta koridorun başında bekleyen sayısı zaman zaman deişen gelene geçene bakan gruba verdiği gayri resmi addır  hade yha biLmioDm ; acıkLama cok biLimsL oLms bu araDa x)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Mart 2008, 21:25:15 | #14 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
ama bizim ihtiyar heyetinden eksiler var yha en bi bakalımda bizim heyyetten üye olmayanları siteye üye yapalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Mart 2008, 21:01:29 | #15 |
German_Dream
Efedra Genci
Ruh Halim
|
yaslılar bence biz ihtiyar heyetini büyütelim üst katlarada cıkalım fantaZziii olsun diye ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Mart 2008, 21:07:16 | #16 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
üst katlara çıkarsak fantazisi kalmaz üst kattakinler alt kata gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Mart 2008, 21:17:43 | #17 |
|
|
|
| 11 Mart 2008, 21:27:21 | #18 |
Gökbörü
Efedra Genci

yolların sonu...
Açtığı Konular: 12
Rep Puanı: 43
Ruh Halim
|
kendine gel german_dream bizler asil birer beyiz ve beyler kimsenin ayağına gitmez! 
|
|
|
|
|
|
BİR KALEMDE ANLATSAM İKİLEMDE KALIR ÇÖZEMEZSİN BİR BAKIŞTA GÖRÜR OLSAN İÇİMDE DERİN İZLER VAR NE İÇİN GELDİK DÜNYAYA? SENDE BİR FARKINA VARSAN YAPTIĞIN BÜTÜN HATALARI HEP BAŞKASINDA ARARSAN BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! HER DENİLENE ALDANSAM İNANÇSIZ KALIR, KÖRELİRDİM İLK BAKIŞTA ANLAR OLSAM İÇİNİZDE SAHTE YÜZLER VAR EN SONUNDA ANLADIM, ZARARI KENDİME VE NİHAYET DEĞİŞTİM SİVRİLTTİM KENDİMİ BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR YIKILMAZ NE YAPSAN GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA KATİL OLUR İNSAN! DÖKÜLSÜN BİRER BİRER İÇİMDEKİ SESLER KURTULAYIM LANETTEN DÖN VE BAK KENDİ HALİNE NEDEN BU KİN, BU NEFRET? GAREZ VARSA BEYNİNDE, BEŞ PARA ETMEZ LANETLER DİNMEZ İNANÇSIZ KALDIĞINDA
|
|
|
| 11 Mart 2008, 21:39:30 | #19 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
kendine gel german_dream bizler asil birer beyiz ve beyler kimsenin ayağına gitmez!  katılıyorum  ihtiyar heyeti deyince durcaksın bi... gelmek aramıza katılmak isteyenler alt kata insin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Mart 2008, 19:28:56 | #20 |
German_Dream
Efedra Genci
Ruh Halim
|
taş düşebılır ayuu cıkablür neyse tmm ben bırsey demedım kafanıza göre takılın ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Mart 2008, 20:17:09 | #21 |
daRk_nesS
Super Moderator

Ruh Halim
|
İHTİYAR HEYETİ TÜZÜĞÜ
İhtiyar heyeti siyasi bir heyet değildir tamamen eğlence amaçlı kurulmuş olup ilkesi okuldaki sıkıcı ve rutin yaşama birazcık olsun renk katabilmektir. Heyetteki hiç kimsenin bir ayrıcalığı olmamakla beraber herkes eşit hak ve yetkilere sahiptir. Heyet içersinde herkezin öneri ve düşünceleri eşit şekilde değerlendirilecektir. Heyete katılmak isteyenler 1. kata inip heyet üyelerine başvurmak kaydıyla katılabilirier.
Kurucu üyeler daRk_nesS, Gökbörü ve German_Dream tarafından hazırlanmıştır. Bunlar heyetin temel kuruluş ilkeleridir ve değiştirelemez ancak tüzüğe diğer üyeler tarafından görüş bildirildiğinde genişletilebilir. Değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 12 Mart 2008, 20:44:22 Gönderen: daRk_nesS »
|
|
|
|
|
| 12 Mart 2008, 20:27:49 | #22 |
|