« : 18 Haziran 2008, 21:58:05 »
daRk_nesS
Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Rep Puanı: 51
Ruh Halim
|
Ben Ersel hocayı bide Adnan Hocayı özledim 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2008, 00:32:49 Gönderen: daRk_nesS »
|
|
|
|
|
« YANITLA #1 : 18 Haziran 2008, 23:35:00 »
rosechina
O bir Efedralı

..........
Rep Puanı: 26
Ruh Halim
|
emre hoca oLAbilir bide resimcimiz vardı tev gelen deil dieri adını unuttum onuda başak hocada .. nyse bu gider böle... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #2 : 19 Haziran 2008, 00:49:30 »
grudge
O bir Efedralı

If you need to be happy,I will be your smile..
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 8
Ruh Halim
|
|
|
|
|
|
|
-Faturalarını ödeyebiliyorsa, bir işim var demektir.
- Pantolonun biraz sıkıyorsa, aç kalmıyorsun demektir.
- Gölgen seni izliyorsa, güneş ışığını görebiliyorsun demektir.
- Otobüsten indiğin yerden iş yerime kadar yolu uzun buluyorsan, yürüyebiliyorsun demektir.
-Doğalgaz faturan yüklü geliyorsa, ısınabiliyorsun demektir.
- Yığınla ütülenecek ve yıkanacak çamaşırın varsa, yığınla giyeceğin var demektir.
Ve tüm bunların farkındaysan mutlusun demektir....!'
|
|
|
« YANITLA #3 : 19 Haziran 2008, 11:19:47 »
esas kız mrv
Efedra Genci

..bi uyusam bi daa uyanmasam!
Rep Puanı: 18
Ruh Halim
|
emre hoca bide başak hoca tabikiiiii"
|
|
|
|
|
|
.susuyorum avazım çıktığı kadar.
|
|
|
« YANITLA #4 : 20 Haziran 2008, 13:28:40 »
][ArZu][
O bir Efedralı

>Kanatsız Melek;Kuyruksuz Şeytan..<
Rep Puanı: 16
Ruh Halim
|
Gamze hoca, tahir hoca
|
|
|
|
|
|
Hayatı bildiğin gibi yaşa; Kimseyi takma,kalbinin sesini dinle; Aklına gelen ilk şeyi yap,bir daha bulamazsın; İnanma,güvenme; Sev, bağlanma; Gizli tut,ağlama; İhanet etme, ettirme; Tutacağın eli bırakma, bırakacağın eli de tutma !! Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
« YANITLA #5 : 21 Haziran 2008, 16:44:18 »
qLoria
Efedra Genci

sen we ben''..)
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
bi tek emre hocamı özLedimm. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #6 : 22 Haziran 2008, 15:57:30 »
daRk_nesS
Moderator

Hız=Motosiklet=Mutluluk :D
Rep Puanı: 51
Ruh Halim
|
ben kamil hocayı nasıl unuturum ya... babacan adamdır, özledim kamil hocayı valla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #7 : 27 Haziran 2008, 09:24:54 »
Turin Turambar
O bir Efedralı

Dg Go-Kart a gelsin ! ;D
Rep Puanı: 29
Ruh Halim
|
Ercell Hocam ve Kamil Hocam canlarım benim ya 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.This is not a defeat.We'll Return !!! Armee Du Nord
|
|
|
« YANITLA #8 : 01 Temmuz 2008, 13:10:29 »
KuRaL_SiZ
Efedra Genci

Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
hocalarımın hepsini ösledim yha kısacası okulumu ösledim bn....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #9 : 01 Temmuz 2008, 14:15:02 »
Nimbus
O bir Efedralı

ѕη вşωя σηℓαяıη яυнυ яєηgαяєηк ∂єιℓ ѕη υç göηℓη¢є
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
|
|
|
|
|
|
kendisi olamayanlar başkası olurlar işte o zaman kendilerini ele werirler HİÇ BİR ŞEY olarak ...... ......... hayat kısa kuralları yık kolay affet yavaşça öp kalpden sev kahkalara boğul ve yüzünü güldürmeyi başaran heç bir şeye sırtını dönme ............ ........ insan ölümüne aldırış etmezse onun için yaşamında bi değeri olmasss ........ ............tebeşirle çizilmiş seksek oyunu kadar ucucu bi çizgisi war hayatın farkında olmadan basıyosun çizgiye kızıyorlar anında '' yandın '' die atılıyorsun oyun dışına çizginin öbür yani intihardır ; öyleyse yaşamak , intiharn kıyısında kenarında belkide tam eşiğinde zıplayıp durup , zmn zmn ayaklarını boşluğa sarkıtmak pahasına oynamak , oynamak ....heç yanmıcakmış gibi oynamaktır .................  
|
|
|
« YANITLA #10 : 02 Temmuz 2008, 10:19:29 »
CeRoMeYrA
Efedra Genci

Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
özcan hocamııı çok özledimmm 
|
|
|
|
|
|
ZoRdUr BeN! dÜşLeMeq !sTeMeM SaTeN HeR DüŞe q!rMeK..!!!!!!!=)
|
|
|
« YANITLA #11 : 09 Temmuz 2008, 13:06:49 »
Nimbus
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
ya aslında gamze hocayıda özledim ha .............. 
|
|
|
|
|
|
kendisi olamayanlar başkası olurlar işte o zaman kendilerini ele werirler HİÇ BİR ŞEY olarak ...... ......... hayat kısa kuralları yık kolay affet yavaşça öp kalpden sev kahkalara boğul ve yüzünü güldürmeyi başaran heç bir şeye sırtını dönme ............ ........ insan ölümüne aldırış etmezse onun için yaşamında bi değeri olmasss ........ ............tebeşirle çizilmiş seksek oyunu kadar ucucu bi çizgisi war hayatın farkında olmadan basıyosun çizgiye kızıyorlar anında '' yandın '' die atılıyorsun oyun dışına çizginin öbür yani intihardır ; öyleyse yaşamak , intiharn kıyısında kenarında belkide tam eşiğinde zıplayıp durup , zmn zmn ayaklarını boşluğa sarkıtmak pahasına oynamak , oynamak ....heç yanmıcakmış gibi oynamaktır .................  
|
|
|
« YANITLA #12 : 10 Temmuz 2008, 17:19:25 »
][ArZu][
O bir Efedralı

>Kanatsız Melek;Kuyruksuz Şeytan..<
Rep Puanı: 16
Ruh Halim
|
oktay hocayıda özlemeye başladım onun derslerinde hep arkalara kaçardım oda benle arkaya gelirdi niye yapılmadı bunlar hanfendi derdi  özledim yaa 
|
|
|
|
|
|
Hayatı bildiğin gibi yaşa; Kimseyi takma,kalbinin sesini dinle; Aklına gelen ilk şeyi yap,bir daha bulamazsın; İnanma,güvenme; Sev, bağlanma; Gizli tut,ağlama; İhanet etme, ettirme; Tutacağın eli bırakma, bırakacağın eli de tutma !! Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
« YANITLA #13 : 13 Temmuz 2008, 19:18:53 »
C.R.E
Efedra Genci
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
hepsinin yeri ayrı ama emre hoca, murat hoca, cemil hoca , adem hoca (sınıf başkanı olduğum için sabahları ilk gördüğüm hoca oluyo alışmıştım) bunları daha bi ayrı ösledim...
|
|
|
|
|
|
YAŞASIN UNDERGROUND HİPHOP
|
|
|
« YANITLA #14 : 14 Temmuz 2008, 12:05:27 »
havvane
Efedra Genci

yol uzun ömür kısaa
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
btün hepsini özledm ama gamze hoca başak hoca hülya hoca larımı ayrı özledm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #15 : 21 Ağustos 2008, 22:38:47 »
Nimbus
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
bn artık ayırt etmiom yha en sevmediğim hocaları bile ösledim aslında bn okulu ösledim (açılsın artık )..........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|