| 04 Temmuz 2008, 23:42:29 | #0 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Listen out my yell ! :luv
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 29
Ruh Halim
|
Yeni 9.Sınıf Arkadaşlarımızın Merak Ettikleri 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 14 Temmuz 2008, 12:11:38 | #1 |
havvane
Efedra Genci

yol uzun ömür kısaa
Açtığı Konular: 7
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
oo yeni 9lar gecekdeee sitei örenceklerr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Temmuz 2008, 12:26:40 | #2 |
|
|
|
| 31 Temmuz 2008, 21:51:26 | #3 |
rosechina
O bir Efedralı

..
Açtığı Konular: 68
Rep Puanı: 33
Ruh Halim
|
baktım mebden açıkLnamış yerLŞtimeLer bizm okulun tavan puanı 419 larda uçmuş baya yükseLmiş puanLar ama hiç merak edipde bakan yok herLde
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2008, 21:54:54 Gönderen: rosechina »
|
|
|
|
|
| 04 Ağustos 2008, 22:58:38 | #4 |
sinem
Efedra Genci
Açtığı Konular: 1
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
slmm ben yeni 9lardanım işte buldunuz yeni bi öğrenci ;Dyaa aramısda klsn ben kayıt için gittiimde müdüre biraz gıcık oldm acaba gerçekte öle midir?
|
|
|
|
|
|
köle gibi yaşamaktansa,bir ÖZGÜRLÜK savaşçısı olarak ölmeyi tercih ederim!!!
|
|
|
| 04 Ağustos 2008, 23:11:31 | #5 |
!DuMaN!
Efedra Genci

herşey yalan herkes sahtekar...
Açtığı Konular: 15
Rep Puanı: 25
Ruh Halim
|
aa müdürümüz bi tanedir zmnla herkesi tanıyınca pismanlıgın ortadan kalkar önce dagın basına geldim etrafta bşy yok die sevmezsin ama sonra herkes gibi alışırsın okula 
|
|
|
|
|
|
*Doğum, insanları eşitler. Ölüm seçkinleri ortaya çıkarır. *Hayat denen sonsuzluk karşısında bir çocuğuz düşekalka büyürken kalkamayız birçoğumuz. *Savursam kendimi rüzgara Sihirli düşlerden geçsem Bulur muyum yine kendimi. Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 04 Ağustos 2008, 23:15:22 | #6 |
sinem
Efedra Genci
Ruh Halim
|
inş. öle olur yaa sanırım sizde aynı şeyi düşündünüz 'dağın başına geldimm!!' bende aynen böle düşündüm.ama bilmiyorum sitede yazılanları okuyunca okulun frklı bi ortm olabilceini düşündüm.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Ağustos 2008, 23:20:32 | #7 |
!DuMaN!
Efedra Genci

Ruh Halim
|
ah sen görseydin okulun ilk açıldıgı senedeki halini neyse maziye dönmeyelim yoksa cıkamıyoruz. simdi cennet okul  canını sıkma ihtiyar heyeti sahip cıkar sna  yoksul yetim ve çömlere sahip cıktıgı gbi
|
|
|
|
|
|
*Doğum, insanları eşitler. Ölüm seçkinleri ortaya çıkarır. *Hayat denen sonsuzluk karşısında bir çocuğuz düşekalka büyürken kalkamayız birçoğumuz. *Savursam kendimi rüzgara Sihirli düşlerden geçsem Bulur muyum yine kendimi. Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
|
|
|
| 04 Ağustos 2008, 23:21:18 | #8 |
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! VoKaL...
Açtığı Konular: 265
Rep Puanı: 117
Ruh Halim
|
abooo çoluk cocuk kaynıcak desenize site..
|
|
|
|
|
|
 Nedir bu dünya'nın ipn.liği Niye herkes üzerime yürüyor.. Niye herkes adi ?!! Kenny mi olmak gerekli bu dünyayı yaşamak için...? Fakir ve gurursuz !! Küfürbazın teki ! Evet.. Evet..Mantıklı geliyor.. Çünkü bu dünya da kazananlar daima ŞEREFSİZLER oluyor...
Saygılar Kenny..Teşekkürler gerçekleri söylediğin için..
|
|
|
| 04 Ağustos 2008, 23:24:15 | #9 |
!DuMaN!
Efedra Genci

Ruh Halim
|
aa öle deme onlar buraların daimi bekçileri olacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Ağustos 2008, 23:39:09 | #10 |
sinem
Efedra Genci
Ruh Halim
|
walla ii oldu siteyi bulduum yaa eğlenceli biyrmiş burası inş. okul ortamındada böle lur  ama lütfen bize çock demeyinn(diyenler)unutmayınki sizde bu yollardan geçtinizzz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Ağustos 2008, 23:51:59 | #11 |
!DuMaN!
Efedra Genci

Ruh Halim
|
daha ilk günü sitede hmn ezmeyin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Ağustos 2008, 13:17:35 | #12 |
sinem
Efedra Genci
Ruh Halim
|
daha ilk günü sitede hmn ezmeyin  walla sen olmasan kim korucak beni?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Ağustos 2008, 23:27:46 | #13 |
!DuMaN!
Efedra Genci

Ruh Halim
|
daa burda olmayan bi sürü arkadasımız var onlar gelince bşycik olmaz. unutma ii bi çocuk olursan belki şirinleri bile görebilirsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Ağustos 2008, 10:22:47 | #14 |
esas kız mrv
Efedra Genci

çok zor./
Açtığı Konular: 36
Rep Puanı: 21
Ruh Halim
|
|
|
|
|
|
|
Anlamını yitirmiş bir cümleyim ben..Toparlanıyor yeni kelimeler...Kime ait olduğunu bilmiyor...Rüzgarlara bıraktığım deli kader...Kimsiniz siz herşeyi belirleyen.Gölge gibi görünmeden......Ve ben.Kendime YENİK düşen.Düşüşüm duruşum oldu...Kaldırmayın beni yerden...Kirletmeyin ellerimi...Dokunmayın bana lütfen...Savruluşum savunuşum oldu kendimin..Kim yanımda... kim yok.Göremiyorum........Tek yönlü yol dönemiyorum!
|
|
|
| 08 Ağustos 2008, 22:03:52 | #15 |
Nimbus
O bir Efedralı

ѕη вşωя σηℓαяıη яυнυ яєηgαяєηк ∂єιℓ ѕη υç göηℓη¢є
Açtığı Konular: 12
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
inş. öle olur yaa sanırım sizde aynı şeyi düşündünüz 'dağın başına geldimm!!' bende aynen böle düşündüm.ama bilmiyorum sitede yazılanları okuyunca okulun frklı bi ortm olabilceini düşündüm..  aslında dağın başı kısmını hâlâ ara ara düşünmüo deilim ama bunun da ei yönü wa korkma geçen sene kurbandan bir iki gün sonra bizim sınıf tarafında (dağa doğru) bi koyun doğum yaptı bak ne şans ama canlı canlı koyun doğumu izledik ......................  ...............bn okulumu olduğu gibide seviom sn ve dier gelenlerde seversiniz ....................... 
|
|
|
|
|
|
kendisi olamayanlar başkası olurlar işte o zaman kendilerini ele werirler HİÇ BİR ŞEY olarak ...... ......... hayat kısa kuralları yık kolay affet yavaşça öp kalpden sev kahkalara boğul ve yüzünü güldürmeyi başaran heç bir şeye sırtını dönme ............ ........ insan ölümüne aldırış etmezse onun için yaşamında bi değeri olmasss ........ ............tebeşirle çizilmiş seksek oyunu kadar ucucu bi çizgisi war hayatın farkında olmadan basıyosun çizgiye kızıyorlar anında '' yandın '' die atılıyorsun oyun dışına çizginin öbür yani intihardır ; öyleyse yaşamak , intiharn kıyısında kenarında belkide tam eşiğinde zıplayıp durup , zmn zmn ayaklarını boşluğa sarkıtmak pahasına oynamak , oynamak ....heç yanmıcakmış gibi oynamaktır .................  
|
|
|
| 08 Ağustos 2008, 22:07:35 | #16 |
666_miller_666
Efedra Genci

PaTenT...!! Bas GiTar...
Açtığı Konular: 33
Rep Puanı: 17
Ruh Halim
|
abooo çoluk cocuk kaynıcak desenize site.. sana ne la 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Ağustos 2008, 22:23:26 | #17 |
sinem
Efedra Genci
Ruh Halim
|
inş. öle olur yaa sanırım sizde aynı şeyi düşündünüz 'dağın başına geldimm!!' bende aynen böle düşündüm.ama bilmiyorum sitede yazılanları okuyunca okulun frklı bi ortm olabilceini düşündüm..  aslında dağın başı kısmını hâlâ ara ara düşünmüo deilim ama bunun da ei yönü wa korkma geçen sene kurbandan bir iki gün sonra bizim sınıf tarafında (dağa doğru) bi koyun doğum yaptı bak ne şans ama canlı canlı koyun doğumu izledik ......................  ...............bn okulumu olduğu gibide seviom sn ve dier gelenlerde seversiniz .......................  tabiki de kötü yanları olduu giib ii ynlrıda var ama önce biraz daa ısınmam lazım ztn bu düşncelrim yeni bi ark. çevresi oluşturunca geçer.ayrıca verdiin destek için saol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Ağustos 2008, 19:07:30 | #18 |
Nimbus
O bir Efedralı

ѕη вşωя σηℓαяıη яυнυ яєηgαяєηк ∂єιℓ ѕη υç göηℓη¢є
Açtığı Konular: 12
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
|
|
|
|
|
|
kendisi olamayanlar başkası olurlar işte o zaman kendilerini ele werirler HİÇ BİR ŞEY olarak ...... ......... hayat kısa kuralları yık kolay affet yavaşça öp kalpden sev kahkalara boğul ve yüzünü güldürmeyi başaran heç bir şeye sırtını dönme ............ ........ insan ölümüne aldırış etmezse onun için yaşamında bi değeri olmasss ........ ............tebeşirle çizilmiş seksek oyunu kadar ucucu bi çizgisi war hayatın farkında olmadan basıyosun çizgiye kızıyorlar anında '' yandın '' die atılıyorsun oyun dışına çizginin öbür yani intihardır ; öyleyse yaşamak , intiharn kıyısında kenarında belkide tam eşiğinde zıplayıp durup , zmn zmn ayaklarını boşluğa sarkıtmak pahasına oynamak , oynamak ....heç yanmıcakmış gibi oynamaktır .................  
|
|
|
| 09 Ağustos 2008, 19:13:02 | #19 |
bLoOd__LiNe
O bir Efedralı

Dışardan izlemek daha güzelmiş aslında ;/
Açtığı Konular: 67
Rep Puanı: 24
Ruh Halim
|
Hehe bende yeni 9 oldum okulum belli olunca sölerim nalan kaynak-durmuş ali tabi ki nalan kaynak istiyorum 
|
|
|
|
|
|
Yaklaşma!!! Daha fazla acı çekmek istemiyorum
|
|
|
| 09 Ağustos 2008, 22:28:59 | #20 |
rosechina
O bir Efedralı

..
Açtığı Konular: 68
Rep Puanı: 33
Ruh Halim
|
sonunda bulmuşlar siteyii hoşgeldinizz gerçii sanırım dha bi kişi ama olsunnn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Ağustos 2008, 23:32:48 | #21 |
sinem
Efedra Genci
Ruh Halim
|
walla keşke herkes bulsada siteyi bende tanışsam 9larla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Ağustos 2008, 23:34:12 | #22 |
sinem
Efedra Genci
Ruh Halim
|
yaa bişe sorcam bu okul kıyafetleri (kslarnki))nası olcakmış bilen varmı???yada genel olarak renkleri??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Ağustos 2008, 23:47:02 | #23 |
|
| |