Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
23 Kasım 2008, 15:24:35

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: Keçiboynuzu namı diğer harnup ve faydaları  (Okunma Sayısı 576 defa)
11 Haziran 2007, 20:32:44 #0
Gökbörü
Efedra Genci

yolların sonu...

Açtığı Konular: 12

Rep Puanı: 43
Ruh Halim

:oku• Bütün vücuda kuvvet, uyaniklik ve kalbe ferahlik verir.

• Dimagi kuvvetlendirir, hafiza ve dikkati arttirir.

• Vücudun bütün sinirlerini yatistirir, yorgunlugu, gerginligi kaldirir, el-ayak titremelerine ve felçlere faydalidir.

• Nefes darligi, kalp çarpintilarina ve bas dönmesine, gögüsü yumusatir, balgami söktürür.

• Sirt, bel agrilari, siyatik ve romatizmada faydalidir.

• Ídrar zorlugunu giderir, kani temizler, damar sertliklerine fayfalidir.

• Sindirimi kolaylastirir, Mide agrilarini giderir, hazimisizliktan ileri gelen agiz kokularini giderir.

• Erkeklerin ve kadinlarin bedeni güçünü arttirir, vücuda dinçlik ve dirilik verir.

• Mide ve bagirsak gazlarini disari atar, mide siskinliklerini giderir, bagirsak fonksiyonlarini normale çevirir.

• Bebeklerde ve büyüklerde ishali keser. Tabii yiyecek oldugu için bebeklerde rahatça kullanilabilir.

• Bel gevsekligini giderir, çocuklarin geve isemelerini, yatak islatmalarini önler.

• Kusmalari önler, kadinlarin sütünü arttirir, adet hallerini düzeltir.

• Vücudun genel sihhatini korur, yasliliktan ileri gelen birçok sorunu da çözer.

• Mide ülseri ve nefes darligi sorununu çözer, tansiyon ve sekerde çok faydalidir.

• 7 Ekim 2001 tarihli Bulvar gazetesi haberinde: Bir Türk Profesörü erkeklere seks gücü saglayan VÍAGRA hapinin pabucunu KEÇÍBOYNUZ'u ile dama atti deniliyor.

• Ciltte meydana gelen kasinti, deri çatlamalari, kasik ve ayak parmaklari arasinda üreyen mantarlarin kontrolünde kullananlarin söyledigine göre yemek ve ayni zamanda pudra olarak sürmek faydalidir.
BİR KALEMDE ANLATSAM
İKİLEMDE KALIR ÇÖZEMEZSİN
BİR BAKIŞTA GÖRÜR OLSAN
İÇİMDE DERİN İZLER VAR
NE İÇİN GELDİK DÜNYAYA?
SENDE BİR FARKINA VARSAN
YAPTIĞIN BÜTÜN HATALARI
HEP BAŞKASINDA ARARSAN
BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR
YIKILMAZ NE YAPSAN
GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA
KATİL OLUR İNSAN!
HER DENİLENE ALDANSAM
İNANÇSIZ KALIR, KÖRELİRDİM
İLK BAKIŞTA ANLAR OLSAM
İÇİNİZDE SAHTE YÜZLER VAR
EN SONUNDA ANLADIM, ZARARI KENDİME
VE NİHAYET DEĞİŞTİM
SİVRİLTTİM KENDİMİ
BU ÖFKE İÇİMDE BİR DUVAR
YIKILMAZ NE YAPSAN
GÜVENSİZ, PASLI DÜNYANIZDA
KATİL OLUR İNSAN!
DÖKÜLSÜN BİRER BİRER
İÇİMDEKİ SESLER
KURTULAYIM LANETTEN
DÖN VE BAK KENDİ HALİNE
NEDEN BU KİN, BU NEFRET?
GAREZ VARSA BEYNİNDE, BEŞ PARA ETMEZ
LANETLER DİNMEZ
İNANÇSIZ KALDIĞINDA
11 Haziran 2007, 20:35:03 #1
greenknight
Efedra Genci

pamuktan prenses olmaz, prenses taş gibi olur.

Açtığı Konular: 49

Rep Puanı: 35
Ruh Halim

maşallah ne faydalı bişey miş bu... teşekkürler paylaşım için..

VATAN TOPRAĞI KADERİNE BIRAKILAMAYACAK KADAR KUTSALDIR.........
28 Haziran 2007, 15:42:03 #2
greenhorn
O bir Efedralı

Gidemediğin yer senin değildir..

Açtığı Konular: 93

Rep Puanı: 12
Ruh Halim

ne çok yararı varmış ama çok sert ben telıyım bıde hiç yıyemıyom''
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

www.ogunsanlisoy.info
08 Ağustos 2008, 11:28:18 #3
|''gkc''|
Efedra Genci

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!

Açtığı Konular: 34

Rep Puanı: 16
Ruh Halim

bana kansızlık için harnup pekmezi diye bişiy verdiler nolcak pekmez degilmi içeriz dedim ama kokusu berbattı yogun baskılar altında yarım çay bardagını bi severde içtim veeee ....  böğğk çıkarttım...
JİMOMEMİKU <3 MOARİRİNKATO
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: