| 09 Mayıs 2008, 20:20:40 | #0 |
metinahmet
Moderator

4ever DENİZLİ GENÇLİK :D
Açtığı Konular: 48
Rep Puanı: 18
Ruh Halim
|
arkadaşlarım okulumuzda acı tatlı günlerimiz geçti en hoşunuza giden an veya anınızı bizle paylaşırmısınız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Mayıs 2008, 20:31:14 | #1 |
.:HaMzA:.
Moderator

hAyAtın KaLbİnE YüRü...!!
Açtığı Konular: 108
Rep Puanı: 14
Ruh Halim
|
Ahmetin o kadar cok kii  Wn guzelı lise 1 de sizin sınıfla kavga ettık ya o coook duzeldı.Hala hatırladıkca guluyoruz arkadaslarla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Mayıs 2008, 10:31:55 | #2 |
|
|
|
| 12 Mayıs 2008, 13:27:16 | #3 |
metinahmet
Moderator

Ruh Halim
|
olum siz haksızsınz ne yapalımmm  zuhaha bizim sınıf akıllı sınftı bi kere 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Mayıs 2008, 12:39:05 | #4 |
Moderator

Ruh Halim
|
Ne haksızı bir sey yokken kormusunuz da gidip hocalara sikayet etmisiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Mayıs 2008, 18:10:35 | #5 |
|
|
|
| 13 Mayıs 2008, 19:12:48 | #6 |
- υαsפєcмєм -
O bir Efedralı

-[Selpak satan bitli kiZ ]-
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 16
Ruh Halim
|
en güzel anim: okulda gicik oldum oglanlari, döverdim, ... bir kere de siniftaki bir kiza, inek yani, ondan intikam almistim, hemde nasil, terligimi ayamdan cikardim, ve kiza dogru kostum, sonra vurdukca vurdum... owww.. nasilda rahatlamistim...kiz ögretmene bile gidmedi, herkez arkadan : güliiiii diye bagriyordu, bene onlarin desteklerini duydukca vuruyordum haha 
|
|
|
|
|
|
- υαsפєcмєм - kelebek gibi uc, ari gibi sok Duydunuz mu? Omo Reklamindaki kiza tecavüz edmisler... EEE.. nede olsa Kirlenmek güzeldir... oOWWW yaK beNiii, yiK beNiii iCIMDEKI CANAVARRRR кαρıℓмα яüzgαяıмα ηєzℓє σℓυяѕυη υαsפєcмєм
|
|
|
| 14 Mayıs 2008, 13:40:09 | #7 |
|
|
|
| 14 Mayıs 2008, 13:52:21 | #8 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

My Breeze :)
Rep Puanı: 30
Ruh Halim
|
en güzel anim: okulda gicik oldum oglanlari, döverdim, ... bir kere de siniftaki bir kiza, inek yani, ondan intikam almistim, hemde nasil, terligimi ayamdan cikardim, ve kiza dogru kostum, sonra vurdukca vurdum... owww.. nasilda rahatlamistim...kiz ögretmene bile gidmedi, herkez arkadan : güliiiii diye bagriyordu, bene onlarin desteklerini duydukca vuruyordum haha  abla beni de dövmeeeeeeeeee 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 15 Mayıs 2008, 20:21:09 | #9 |
metinahmet
Moderator

Ruh Halim
|
ablaya baq ya tırstım birden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Mayıs 2008, 19:04:45 | #10 |
......:::::::::HGK:::::::::......
Efedra Genci

Açtığı Konular: 4
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
en güzel anim: okulda gicik oldum oglanlari, döverdim, ... bir kere de siniftaki bir kiza, inek yani, ondan intikam almistim, hemde nasil, terligimi ayamdan cikardim, ve kiza dogru kostum, sonra vurdukca vurdum... owww.. nasilda rahatlamistim...kiz ögretmene bile gidmedi, herkez arkadan : güliiiii diye bagriyordu, bene onlarin desteklerini duydukca vuruyordum haha  vaybe ne anıymıssssssss......helal olsun..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Mayıs 2008, 19:13:00 | #11 |
- υαsפєcмєм -
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
d en güzel anim: okulda gicik oldum oglanlari, döverdim, ... bir kere de siniftaki bir kiza, inek yani, ondan intikam almistim, hemde nasil, terligimi ayamdan cikardim, ve kiza dogru kostum, sonra vurdukca vurdum... owww.. nasilda rahatlamistim...kiz ögretmene bile gidmedi, herkez arkadan : güliiiii diye bagriyordu, bene onlarin desteklerini duydukca vuruyordum haha  abla beni de dövmeeeeeeeeee  hehe dövmem..  uslu ol ama 
|
|
|
|
|
|
- υαsפєcмєм - kelebek gibi uc, ari gibi sok Duydunuz mu? Omo Reklamindaki kiza tecavüz edmisler... EEE.. nede olsa Kirlenmek güzeldir... oOWWW yaK beNiii, yiK beNiii iCIMDEKI CANAVARRRR кαρıℓмα яüzgαяıмα ηєzℓє σℓυяѕυη υαsפєcмєм
|
|
|
| 16 Mayıs 2008, 19:18:15 | #12 |
- υαsפєcмєм -
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
 |
|
|
en güzel anim: okulda gicik oldum oglanlari, döverdim, ... bir kere de siniftaki bir kiza, inek yani, ondan intikam almistim, hemde nasil, terligimi ayamdan cikardim, ve kiza dogru kostum, sonra vurdukca vurdum... owww.. nasilda rahatlamistim...kiz ögretmene bile gidmedi, herkez arkadan : güliiiii diye bagriyordu, bene onlarin desteklerini duydukca vuruyordum haha  en güzel anim: okulda gicik oldum oglanlari, döverdim, ... bir kere de siniftaki bir kiza, inek yani, ondan intikam almistim, hemde nasil, terligimi ayamdan cikardim, ve kiza dogru kostum, sonra vurdukca vurdum... owww.. nasilda rahatlamistim...kiz ögretmene bile gidmedi, herkez arkadan : güliiiii diye bagriyordu, bene onlarin desteklerini duydukca vuruyordum haha  vaybe ne anıymıssssssss......helal olsun.....  vaybe ne anıymıssssssss......helal olsun.....  tskler.. cok anim var hata okulda... dur biri daha:  bizim tuvaletleri bozuk para ile acabilirsin, ugrasirsan tabi, bir zamanlar kizlar bende acmisti.. bende intikam almak icin, onlar da acacaktim... diyom kahkahalar atarak: kizim yandin sen, yandin.... ve actim, ... aman acmas olseydim, benim yüzüm ona, onun yüzü bana bakiyordu, yüz yüze geldik...gözleri büyümüstü, domuz gibi kizarmisti... ama kiminlemi? okulun bir genc ögretmeninle.. aboWWW... ben kactim.. hemde ne kacis...  hic unutmam... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Mayıs 2008, 20:42:33 | #13 |
Moderator

Ruh Halim
|
gercekden enterasan anıların varmış 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Mayıs 2008, 00:49:19 | #14 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

My Breeze :)
Rep Puanı: 30
Ruh Halim
|
olur olurum  tskler.. cok anim var hata okulda... dur biri daha: sirit sirit bizim tuvaletleri bozuk para ile acabilirsin, ugrasirsan tabi, bir zamanlar kizlar bende acmisti.. bende intikam almak icin, onlar da acacaktim... diyom kahkahalar atarak: kizim yandin sen, yandin.... ve actim, ... aman acmas olseydim, benim yüzüm ona, onun yüzü bana bakiyordu, yüz yüze geldik...gözleri büyümüstü, domuz gibi kizarmisti... ama kiminlemi? okulun bir genc ögretmeninle.. aboWWW... ben kactim.. hemde ne kacis... kahkaha kahkaha kahkaha kahkaha kahkaha hic unutmam... Heyoo Heyoo bunu da çok beğendim süpersin vallahi 
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 17 Mayıs 2008, 16:47:22 | #15 |
|
|
|
| 22 Mayıs 2008, 13:39:16 | #16 |
metinahmet
Moderator

Ruh Halim
|
valla ben sustum yazılar konuşuyr zatennn bizde hep kavga vardı ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Eylül 2008, 11:13:22 | #17 |
GoXeRd
Efedra Genci

Beni bana soR
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
en gzl anım hayatımda ilk defa aşık olmam dı 
|
|
|
|
|
|
Bu ezanlar ki bu marşlarki yankılanamazdı topraklarımızda onlar, canlarını bir tutam toprak için hiçe sayan o kahramanlar olmasaydı!!!   UNUTMAYALIM!!!
|
|
|
| 03 Eylül 2008, 17:50:57 | #18 |
- υαsפєcмєм -
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
biri daha var, ama okulda degildi aslinda, arkadasimin okuluna gidiyordum, benim okul biraz daha gec basaladigi icin alman sarisin bir cocuk bakti bakti, sonra siriti, göz kirpti bende cocuga kelleni ucururum diye bir haraket yaptim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Eylül 2008, 21:08:22 | #19 |
metinahmet
Moderator

Ruh Halim
|
korkulur senden layn