Turin Turambar
O bir Efedralı

Listen out my yell ! :luv
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 29
Ruh Halim
|
 |
|
|
Aşk, dünyanın en karışık duygusudur.insanı bazen hayata bağlar bazen de insandaki sabır duygusunu emer,tüketir..dünyasını karanlık bomboş kuytu bir kuyuya dönüştürür. Şarkılar dinlettirir insana, ağlatır. O şarkılarda hep kendini bulursun , güzel hayallere kapılırsın hiç olmayacağını bile bile….şiirler yazarsın her ne kadar beceremesende. duygularını dökersin kağıda, onun yüzüne söylemek varken kağıtlara anlatırsın aşkını.. Sevdiğin kadar sevilmek istersin. Ama o başkasını seviyodur senin onu sevdiğin kadar..unutmak istersin olmaz,nefret etmek istersin,ama aşkın daha güçlü gelir, nefret edemez aksine daha çok bağlanırsın ona, her ne kadar sevmiyorum, unuttum desende sadece kendini kandırırsın, yalnız kaldığında kalbinden gelen sesler bitirir seni ‘seviosun onu, hemde çok, o kimi sevse de sen onu seviosun ‘der içindeki ses.. Hayır dersin kendinle başlarsın kavgaya. aklın başka söyler, kalbin başka..gözlerinden iki damla yaş süzülür, o zaman anlarsın işte onu ne kadar çok sevdiğini,vazgeçersin kalbine karşı direnmekten.. uyumazsın ..saatlerce onu düşünürsün, yine hayaller,yine hayaller…gözlerin yavaş yavaş kapanmaya başlar ..dalarsın uykuya.ama uykunda da uzak kalamazsın ondan ..o rüyalarındadır her zaman .uyanmak istemezsin çünkü rüyalarında, o da seni seviyordur..uyanınca da sürsün istersin rüyan ama olmaz..onun seni sevmesi belki de imkansızdır…ona ne yaptığını düşünürsün ne yaptımda beni sevmio dersin sorgularsın kendini..sen sadece sevdin onu, sadece sevdin!…sevmek senin suçun, cezan da onu başka birine, senin ona baktığın gibi bakmasını görmendir.. Kendini avutmak istersin….her seven sevilmek zorunda değil dersin, ama onun seni azıcık da olsa sevmesini, birazcık seni düşünmesini, başkasını değil de seni gördüğünde heyecanlanmasını, sana, tek sana aşık gibi bakmasını istersin aslında.. Ama olmayacak hayallerdir bunlar.. bilirsin hiçbir zaman gerçekleşmeyecek..rüya ve hayallerin dışında ..hayallerine tutun sımsıkı ….onlardır yaşatan senin aşkını…
Tamamen alıntıdır.(içime dokundu çok güzelmiş)
|