Sayfa: [1]   Aşağı git
  YAZDIR  
Gönderen Konu: o giderse bn napcam ??..  (Okunma Sayısı 157 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 11 Temmuz 2008, 17:06:57 »
lazy angel
Efedra Genci
*

o taşındı ben napcam...

Açtığı Konular: 1

Rep Puanı: 0
Ruh Halim

arkadaşlar sizden yardım etmenizi istiom ...........bnim sevdiğim biri wa oda bni sevio tam beş yıldır devam ediodu ki ......yakında hatta 1 aya kalmaz ailesi sebebiyle burdan taşınıo.........o da kesin gitcek ..... ühühü ühühü ühühü....o giderse bn napcam onu nası unutabilirim ki ??...yardımcı olun ............... ühühü ühühü
SeNi BeNiM KaDaR SeWeNlEr SaNa BENiM KaDaR HaSrEt kaLsInLAR..

« YANITLA #1 : 11 Temmuz 2008, 17:14:33 »
Bu üye eylüle kadar YOK
DG Upload Team

Açtığı Konular: 173

Rep Puanı: 58
Ruh Halim

tipik özlem tekin-badem düeti vakası görüyuorum sende
erkek için kız milleti değilmi aman aman
senin içinde boşver boşver arkadaş başka bulursun şarkısını reçete yazmaktan başka çare göremedim  tamamdir
şaka bi yana allah kavuşturur tekrar inş demekten başka aklıma mantıklı bişey gelmiyor  gulumse
Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.
Tek linkten sinema filmleri, yabancı dizilerin güncel bölümleri ve daha fazlası..

PAYLAŞIMLARIM ALINTIDIR. PAYLAŞIMLARIM 2 LİNKTEN OLUŞUR VE HEPSİ ŞİFRELİDİR.

michaelscolfield@denizligenclik.com film,dizi,oyun hakkında görüşleriniz ve sorunlarınız için bana ulaşabilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

ŞİFRE TALEBLERİNİZİ KARŞILAYABİLECEK MODLAR: Linkler görüntülenemiyor.
daRk_nesS
.:HaMzA:.
__-!ZW!RL!-__
SaÇMaNuR
CiLeCaSH
slymn
rosechina
BamBooCha10uR
...gamze...
müşo
Turambar
metinahmet

« YANITLA #2 : 11 Temmuz 2008, 17:22:22 »
r@!nDrop
Efedra Genci

Açtığı Konular: 74

Rep Puanı: 16
Ruh Halim

ya 5 sene olmuş mesafe uzaklaşıyor diye hemen ayrılman mı gerekiyor........Gerçi yaşını göremedim profilinde ama her yaşın ayrı bi güzelliği vardır diyerek yeni limanlar keşfetmeye çıkmanı tavsiye ederim 

GüzeL oL@n @$k d€ğiL p€$ind€ ko$m@ktır
UniFeB

« YANITLA #3 : 11 Temmuz 2008, 18:09:43 »
Nimbus
O bir Efedralı

Listen to each drop of rain whispering secrets in

Açtığı Konular: 11

Rep Puanı: 3
Ruh Halim

Nur arkadaşım sabahtan akşama kada bana bunu sölüon baktın ki b bıktım başkalarından mı yardım istion .........arkadaşım korkma ya onu unutmıcağını anladım ama 5 yıllık şey de unutulmaz ztn ama görüşürsünüz korkma oda seni unutmaz ...........o gelir sn gidersin biraz pozitif düşün ........ gulumse gulumse gulumse
kendisi olamayanlar başkası olurlar işte o zaman kendilerini ele werirler HİÇ BİR ŞEY olarak ......

......... hayat kısa kuralları yık kolay affet yavaşça öp kalpden sev kahkalara boğul ve yüzünü güldürmeyi başaran heç bir şeye sırtını dönme ............

........ insan ölümüne aldırış etmezse onun için yaşamında bi değeri olmasss ........

............tebeşirle çizilmiş seksek oyunu kadar ucucu bi çizgisi war hayatın farkında olmadan basıyosun çizgiye kızıyorlar anında '' yandın '' die atılıyorsun oyun dışına çizginin öbür yani intihardır ; öyleyse yaşamak , intiharn kıyısında kenarında belkide tam eşiğinde zıplayıp durup , zmn zmn ayaklarını  boşluğa sarkıtmak pahasına oynamak , oynamak ....heç yanmıcakmış gibi oynamaktır .................

« YANITLA #4 : 11 Temmuz 2008, 21:27:11 »
BamBooCha10uR
Super Moderator

PaTenT...!! SoLiSt...

Açtığı Konular: 258

Rep Puanı: 101
Ruh Halim

5 sene de sevginin yok olacagını düşünenlerdenim.. senin ki sadece bagımlılık... iradene güvenirsen ve kendini unutmak zorunda hissedersen unutursun...
! PaTenT !

B a M B o O C h a
« YANITLA #5 : 14 Temmuz 2008, 12:18:08 »
Nimbus
O bir Efedralı

Ruh Halim

nur sıktın artık sabahtan akşama kada onu sayıklıon ama bakalım o seni düşünüo mu  bnce unutabilirsin onu unut gitsin yenisini bulursun .............. gulumse gulumse
kendisi olamayanlar başkası olurlar işte o zaman kendilerini ele werirler HİÇ BİR ŞEY olarak ......

......... hayat kısa kuralları yık kolay affet yavaşça öp kalpden sev kahkalara boğul ve yüzünü güldürmeyi başaran heç bir şeye sırtını dönme ............

........ insan ölümüne aldırış etmezse onun için yaşamında bi değeri olmasss ........

............tebeşirle çizilmiş seksek oyunu kadar ucucu bi çizgisi war hayatın farkında olmadan basıyosun çizgiye kızıyorlar anında '' yandın '' die atılıyorsun oyun dışına çizginin öbür yani intihardır ; öyleyse yaşamak , intiharn kıyısında kenarında belkide tam eşiğinde zıplayıp durup , zmn zmn ayaklarını  boşluğa sarkıtmak pahasına oynamak , oynamak ....heç yanmıcakmış gibi oynamaktır .................

« YANITLA #6 : 21 Temmuz 2008, 11:27:33 »
Turin Turambar
O bir Efedralı

Sorry ! I can not love anyone

Açtığı Konular: 24

Rep Puanı: 27
Ruh Halim

unutmak istiosan bu senin hiç aşık olmadığını gösterir
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden
Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize.
Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden
İtler bile gülecek kimsesizliğimize

This is not a defeat.We'll Return !!!
Armee Du Nord
« YANITLA #7 : 21 Temmuz 2008, 12:30:59 »
CeReN_
Efedra Genci

JeRy'out

Açtığı Konular: 4

Rep Puanı: 5
Ruh Halim

5 sene de sevginin yok olacagını düşünenlerdenim.. senin ki sadece bagımlılık... iradene güvenirsen ve kendini unutmak zorunda hissedersen unutursun...
kesinlikle katılıorum yapcak bişi yok unutmaktan başka....
You are one of god's mistakes
« YANITLA #8 : 21 Temmuz 2008, 20:58:40 »
Nimbus
O bir Efedralı

Ruh Halim

yeter artık nur her gün sabahtan akşama kada başımın etini yiyon ne desem beğenmion ...en eisi git öl snde kurtul bnde ...................... gulumse gulumse

« YANITLA #9 : 20 Ağustos 2008, 12:53:22 »
beloved
Efedra Genci
**

ιηѕαηℓαя кσηυşυя, αρтαℓℓαя güяüℓтü уαραя!

Açtığı Konular: 9

Rep Puanı: 1
Ruh Halim

5 yıl geçmiş ve çok seviyrsanız n ie unutmak istiosun ki.demek k sen sevmiosun onu.bnm de 1 yııllık bi ilşkim var bizde ayrılca  1 haftaya kadr ben denizli o izmir. ama nie untmk isteyelim ki.aksine ayrılıklar sevgiyi güçlendirir.birbirinizi daha da bağlar.özlersinz özledikçe aşkınş büyür.bana unutmak istyrum demekle senn aşk yaşamadığın geldi .yinede sen blirisn gozkirp

DeLiYiM aMa zArArIM sAdEcE kEnDiMe!..
« YANITLA #10 : 22 Ağustos 2008, 11:20:42 »
|''gkc''|
Efedra Genci

...artık kısa cümLeLer...

Açtığı Konular: 28

Rep Puanı: 15
Ruh Halim

unutmak kolay demiştin
alşırsın dem,iştin
öyleyse sen unut beni
yeter ki benden isteme...

dışardn unut demek kolay unutmak ta kolay görünüyor ama hiç te kolay olmuyor gozkirp

MOARİRİNKATO  <3  JİMOMEMİKU
Sayfa: [1]   Yukarı git
  YAZDIR  

Gitmek istediğiniz yer: