| 24 Eylül 2007, 16:50:32 | #175 |
|
greenhorn
|
yok daha neler  kim kimi ayarlıcak burda yani bn hiç görmedimde  biz zati böle memnunz avutulcak bi sorunumuz yok  :  ett topluca tek tabanca birliğiyiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Eylül 2007, 18:14:55 | #176 |
|
BamBooCha10uR
|
hmm ben bi kere cıkmıstım buradan biriyle mary j blige...okulda da görüoduk ama burdan tanıstık..4 ay çıktık...ayrılmasam daha cıkardık heralde...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Ekim 2007, 00:39:49 | #177 |
|
BamBooCha10uR
|
Arkadaslarr...  transfer olabilir miyim Baskan oldugum bölgeye...  1 haftadır biriyle cıkıyorum... Bi baktım yanii öyle sürekli olcaksa söliyim buradan dedim... olmıcaksa hiç sölemeye gerek yok nasılsa biter birgün dedim... Ama iyi gidiyo su anda hersey... bakalım artık... tekrar aranıza döner miyimm ... Soru işaretii...  bakalım hayırlısı..kızmayın bana...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Ekim 2007, 19:50:20 | #178 |
AnGeL
Efedra Genci

Açtığı Konular: 17
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
kop yaa  bnde gelince şaşırmıştım..kısa süreliymiş  nse artık snn için hayrlı olsun 
|
|
|
|
|
|
Bunu oyun mu sandın? hileni ancak kendine yedirirsin sen!! pes ettim mi sandın? tarruzumun yönünü sen ne bilirsin sen!! neyi bildinki yönümü bileceksin!!!
|
|
|
| 30 Ekim 2007, 10:14:06 | #179 |
|
BamBooCha10uR
|
napalımm ya kimseyle cıkmıcam demiştim ama tutamadım sanırım bu sözü içimde... hala cıkıyoruz heralde yarın 1 ay olcak... hayırlısı hala aranıza dönebilirim... hiç birşey belli olmazz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 30 Ekim 2007, 15:21:04 | #180 |
|
mary j blige
|
ya acaba ben de katılsam mı buraya hala yanlızları oynuyorum da beni de alırmısısnız aranıza?? :  : 
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
| 30 Ekim 2007, 17:48:26 | #181 |
maşux
Efedra Genci

Açtığı Konular: 52
Rep Puanı: 7
Ruh Halim
|
burda yalnız olan herkese yer var tabi alırız aramıza=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Aralık 2007, 14:26:35 | #182 |
*ICe-AN-GeL*
Efedra Genci

uçuoom dokunmayın:D
Açtığı Konular: 1
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
tabe cnm haklısın  bndee  yani dier nickde kaytlıyım ama deişince yokum gbi : 
|
|
|
|
|
|
-------------------------------------------------------------------------------- YüZüNü TüKüRüLeCeK Bu KaDaR İNSaN VaRKeN LüTFeN YeRLeRe TüKüRMeYeLiM!!! -------------- ------------------------------------------------------------------
|
|
|
| 26 Aralık 2007, 18:59:25 | #183 |
|
halloween
|
bunlar garip şeyler.. elinde sonunda yalnızlık olur tek aşkın  ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Mart 2008, 19:41:56 | #184 |
maşux
Efedra Genci

Açtığı Konular: 52
Rep Puanı: 7
Ruh Halim
|
arkadaslar nerdeyse 1 aydır tek tanbca deilim artık.. ama bna hala heran bitcekmiş gibi gelio.. sölemicektim ama artık tutamadım kndimi.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Nisan 2008, 14:50:23 | #185 |
|
Scolfield
|
6 AYDIR TEK TABANCA DOLAŞIOM  MAMUT BİLE HATUN YAPTI 120DKLIK FİLMDE BEN 6 AYDA Bİ KIZ YAPAMADIM ZUHAHAHA BENİDE ALIN BİRLİĞE BU ARADA BOL KURŞUNLU TABANCA ARANIYOR DOKTORDAN MUHAHAHAHA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Mayıs 2008, 02:51:01 | #186 |
|
|
|
| 11 Mayıs 2008, 17:21:20 | #187 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

My Breeze :)
Açtığı Konular: 22
Rep Puanı: 30
Ruh Halim
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2008, 17:24:26 Gönderen: Turambar »
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 11 Mayıs 2008, 17:29:15 | #188 |
SaçmanuR
O bir Efedralı

(Ö)lürsem (S)ebebi (S)ensin
Açtığı Konular: 137
Rep Puanı: 44
Ruh Halim
|
oooooof offffff bende tek tabancayım  benide alın aranıza...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Mayıs 2008, 17:33:26 | #189 |
So
Efedra Genci

y0kk!!!
Açtığı Konular: 20
Rep Puanı: 17
Ruh Halim
|
bende tek tabancaydm ama Yeni Kurtuldm Sizi de Allah Kurtarsn Artk Ne diyim Suan Cok mutluyum Güzel biR sevgilim var Mutsuz olmam için artk bir neden yok^^
|
|
|
|
|
|
wwWhy not... 
|
|
|
| 17 Mayıs 2008, 15:18:29 | #190 |
G!zEm
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2008, 15:22:24 Gönderen: G!zEm »
|
|
|
|
|
| 17 Mayıs 2008, 18:00:00 | #191 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
|
|
|
|
|
|
Bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğimize  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you
|
|
|
| 03 Haziran 2008, 23:15:13 | #192 |
|
Scolfield
|
eninde sonunda her üye gittiği gibi geri gelicekkkkk  allah düşürmesin ama naparsınnn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Haziran 2008, 19:08:10 | #193 |
buk@
O bir Efedralı

@rTık $evMe$enDe 0Lur....
Açtığı Konular: 105
Rep Puanı: 50
Ruh Halim
|
yaşasın yalnızlık..  bende katılıyorum aranıza..yuppi yalnızımmmmm 
|
|
|
|
|
|
..haksızlıklara karşı susanlar haklarıyla birlikte onurlarından da olurlar.. kimbilir?belki ....
|
|
|
| 15 Haziran 2008, 22:21:43 | #194 |
grudge
O bir Efedralı

If you need to be happy,I will be your smile..
Açtığı Konular: 17
Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
yaşasın yalnızlık..  bende katılıyorum aranıza..yuppi yalnızımmmmm  bn de warımmmmmmmmmm............. 
|
|
|
|
|
|
SENİ BULMAKTAN ÖNCE ARAMAK İSTERİM...!!! SENİ SEVMEKTEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM ...!!! SENİ BİR YAŞAM BOYU BİTİRMEKDEĞİL DE SANA HEP HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM...!!!  NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.... Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!
|
|
|
| 30 Haziran 2008, 00:15:58 | #195 |
Turin Turambar
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
hadi bakalım böle sap geldik sap gitcez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 30 Haziran 2008, 10:41:08 | #196 |
|
| |