« : 09 Mart 2007, 00:07:44 »
müşo
Moderator

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "
Rep Puanı: 63
Ruh Halim
|
Arkadaşlar sizce:
Koskoca bir hayatı yanlız yaşamak mı zor, yoksa o hayatta birden fazla yanlızlık yaşamak mı??BU KONUYU BİRAZ TARTIŞALIM İSTİYORUM...NE DERSİNİZ??....YORUMLARINIZ NELER???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #1 : 09 Mart 2007, 02:32:52 »
nakrugt
O bir Efedralı

off for the bloody exam... c u later...
Rep Puanı: 69
Ruh Halim
|
yalnız kalmak genelde seçmekle olmuyor...
ama seçenlerin de pek şikayetçi olduğunu sanmıyorum...
bence en kötüsü, belki çok "klişe" olacak ama, yığınlar içinde yalnız olmak...
çevreniz, sizi anlamayan, daha doğrusu, önemsemediği için anlamak için de çaba harcamayan insanlarla dolu olunca...
bu yalnızca aşk ile ilgili değil
zaten bu başlığın bu yüzden ayrı bir bölüm olmasını istiyordum ben...
insan arkadaşsızlık da arayabiliyor bazen,
kendisine kapanıp bir gözden geçirmek yaşamını...
o yüzden birden fazla da olsa, seçim kişinin kendine ait olunca, kötü olmuyor yalnızlık...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Mart 2007, 04:31:26 Gönderen: nakrugt »
|
|
|
|
|
« YANITLA #2 : 11 Mart 2007, 14:50:03 »
masum kısss
Efedra Genci

Rep Puanı: 7
Ruh Halim
|
bence her ikiside zorrr koskoca hayatı yanlız yaşamak zor çünkü dertleşecek bii kşi bile bulamamak kötü bi durum ama birden fazla yanlızlık yaşamak daha kötü hadi birini unuttun dielim diğerlerini unutmak daha da zor gelio bana
|
|
|
|
|
|
<<<<<<sÖnMüYoR aTeŞiMiZ aMa AlEw AlEwDe YaNmIyOr aYrIlIk ZoR aMa bErAbErKeNdE oLmUyOr yAzIlMıŞsA BiRkEz İlAhİ kAlEmLe KaDeRiMiZ HiÇbİr KaLeM kAdErİ sİlİp bAşTaN yAzMıYoR!!!!!...>>>>>
|
|
|
« YANITLA #3 : 11 Mart 2007, 16:42:53 »
greenknight
Efedra Genci

pamuktan prenses olmaz, prenses taş gibi olur.
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
Bu dünyada kimse ömür boyu yalnızlığı haketmiyor, taşı bile yosun tutuyor ama insaoğlu taş değil ki beni yosun tutsun diye bekleyecek.. yalnızlık bir nekahat dönemidir insanın kendi kendini dinlediği durum değerlendirmesi yaptığı gelecek güzel günler için eylem planlarını hazırladığı bir dönemdir... Şaairinde dediği gibi en güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız yalnızlı sa bunun hazırlayıcısıdır..........
|
|
|
|
|
|
  VATAN TOPRAĞI KADERİNE BIRAKILAMAYACAK KADAR KUTSALDIR.........
|
|
|
« YANITLA #4 : 11 Mart 2007, 23:34:00 »
müşo
Moderator

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "
Rep Puanı: 63
Ruh Halim
|
sanırım ikisi de zor olur.... biri omrun boyunca yanlız kalmak...cok zordur ya...yanında sevdigin yada sevdiklerin olmadan yasamak....canını canında hissetmemek kimsenin...nefesini duymamak birilerinin cok zor olur...ama sırf bu duyguları yasayabilmek içinde olur olmaz yanlızlıklar sıgdırmak gerekmio bu kısacık hayata.....her seferinde aynı acıyı cekmek...giden gitmiştir ztn sen soz geciremezsin kalbine...o acıyı tekrar tekrar yasamak her seferinde oldursede seni vazgecemezsin yine....o acı bile cok tatlı gelir insana... o kişinin de seni sonunda yanlız bırakacagını bildigin halde birini daha sokarsın hayatına....ve nolur...
hosgeldin yeni ve yeniden bi yalnızlık daha.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #5 : 18 Mart 2007, 20:59:11 »
greenhorn
O bir Efedralı

Bir El Sallarsın Yeter Hareket Vakti Gelince
Rep Puanı: 10
Ruh Halim
|
ıkısıde zor yalnızlık zor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #6 : 19 Mart 2007, 00:12:28 »
BamBooCha10uR
Super Moderator

MéRy<3JéRy !!....11 aY....!!
Rep Puanı: 90
Ruh Halim
|
yalnızlık cok zor gercekten......ama bir ömür boyu yalnız kalmanın sonu aklını yitirmeye kadar gider... kötünün en iyisi olarak birden cok yalnız kalmayı tercih ederim...ki zaten coğumuz da böle oluyoruz ewlenene kadar..... 
|
|
|
|
|
|
B a M B o O C h a <3 M é R y
|
|
|
« YANITLA #7 : 25 Nisan 2007, 13:39:31 »
fuulya
Efedra Genci

Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
yalnızlık her türlü zor her yalnız insan gece yatağına yatınca düşünür halini hatta ağlar bile kimse olmadığı için kendisiyle dertleşmeye başlar bunlar hepimizin yaşadığı şeyler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #8 : 25 Nisan 2007, 14:40:41 »
"***∂נтiєѕтσ****"
Efedra Genci

http://tr.netlog.com/__YAGIZ_
Rep Puanı: 6
Ruh Halim
|
her şekilde yalnızlık zor
YALNIZLIK ACİZ İNSANLARIN İŞİDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN
sonuçta mutlaka dertleşme ihtiyacı duyarsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #9 : 23 Mayıs 2007, 23:47:48 »
|
|
« YANITLA #10 : 23 Mayıs 2007, 23:54:11 »
paranoia_tati
Efedra Genci

I Hate Silent ....................................
Rep Puanı: 35
Ruh Halim
|
bi söz vardır cok hoşuma gider:
yalnız kalmaktan korkma, yalnız olmaktan kork
bazen etrafımızda sayamayacağımız kadar kişi olmasına rağmen yalnız hissederiz oda kötü bi duygu.. ben pek yaşamıyorum ama arasıra tattığım da olmuyor değil..
ömür boyu yalnız kalan yada yalnız kalmayı secen arkadaşların allah yardımcısı olsun ne diyim 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2007, 23:57:12 Gönderen: paranoia_tati »
|
|
===================================== 
|
|
|
« YANITLA #11 : 11 Mayıs 2008, 18:26:55 »
Turambar
O bir Efedralı

Goooo Johnny Go Go
Rep Puanı: 24
Ruh Halim
|
yalnızlık zordur ve paylaşılmazdır.Ve bazı insanlar yalnız yaşayamazlar 
|
|
|
|
|
|
Türk duygusu her Türkçüye en tatlı kımızdır; Türk ülküsü candan da aziz bayrağımızdır. Bayrak ki onun gölgesi Bozkurtları toplar; Bayrak ki bütün kaybedilen yurtları toplar. Nerden geliyor? Tanrıkut`un ordularından! Lakin bize bir beyt okuyor kutlu yarından: Darbeyle gönüllerde yatan ülkü silinmez! Atsız yere düşmekle bu bayrak yere inmez!... Hüseyin Nihal Atsız  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Hahahaha mutluyum ulen !  ( Johnny Be Good  )
|
|
|
« YANITLA #12 : 18 Mayıs 2008, 15:59:38 »
G!zEm
Efedra Genci
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
yalnızlk ne şekilde olursa olsun çok ama çook zor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« YANITLA #13 : 18 Mayıs 2008, 16:28:52 »
|
mary j blige
|
kötü gibi gözükse de aslında bize güçlü olmayı kendi başımızın çaresine bakmayı öğretir .... şu an bi kaç arkadaşımla küsüm sınıfta yanlız kaldım sayılır... ama hiç üzülmüyorum bu duruma... eğer kaybettiğim kişilere değseydi şu an yanlızlığın acısını çekiyor olurdum. Doğru insanları seçebilmek için yanlızlık göze alınmalıdır.... 
|
|
|
|
|
|
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler." (Montaigne) Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Vericek Cevabım Var.Lakin Bir Lafa Bakarım ''LAF'' Mı Diye
|
|
|
« YANITLA #14 : 18 Mayıs 2008, 20:59:26 »
Turambar
O bir Efedralı

Goooo Johnny Go Go
Rep Puanı: 24
Ruh Halim
|
Aslında farketmeye başladım da o kadar da kötü birşey değil 
|
|
|
|
|
|
Türk duygusu her Türkçüye en tatlı kımızdır; Türk ülküsü candan da aziz bayrağımızdır. Bayrak ki onun gölgesi Bozkurtları toplar; Bayrak ki bütün kaybedilen yurtları toplar. Nerden geliyor? Tanrıkut`un ordularından! Lakin bize bir beyt okuyor kutlu yarından: Darbeyle gönüllerde yatan ülkü silinmez! Atsız yere düşmekle bu bayrak yere inmez!... Hüseyin Nihal Atsız  Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın. Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.Hahahaha mutluyum ulen !  ( Johnny Be Good  )
|
|
|
|