| 27 Mart 2007, 22:11:00 | #0 |
maşux
Efedra Genci

Açtığı Konular: 52
Rep Puanı: 7
Ruh Halim
|
yalnızlığı anlatan şarkılar, resimler, avatarlar koyduk ama şiirleri koymadık arkadaslar. işte ilk şiir benden. çoq bilinen bi şiir ama..
Yalnızlık Paylaşılmaz
Yalnızlık, yaşamda bir an, Hep yeniden başlayan... Dışından anlaşılmaz.
Ya da kocaman bir yalan, Kovdukça kovalayan... Paylaşılmaz.
Bir düşün'de beni sana ayıran Yalnızlık Paylaşılsa yalnızlık olmaz. ..
Özdemir Asaf
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Mart 2007, 00:01:30 | #1 |
Li Lian Jie 13
O bir Efedralı

FUCK YOUR OPINION
Açtığı Konular: 483
Rep Puanı: 107
Ruh Halim
|
Yalnızlık Şiiri Bilmezler yalnız yasamayanlar, Nasıl korku verir sessizlik insana; .......... ..........
Orhan Veli Kanık
|
|
|
|
|
|
Kimseye Kukla Olma! Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin! Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin! Tutmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin! Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Seyredersin!_ŞEBNEM FERAHYALNIZIM ÇÜNKÜ RAZIYIM!!!
|
|
|
| 28 Mart 2007, 14:56:23 | #2 |
müşo
Moderator

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "
Açtığı Konular: 312
Rep Puanı: 63
Ruh Halim
|
YALNIZLIK
Yalnızlık, yalnızlık Bari sen elimden tut Geceyarısı aynalarda Suçlu ve ezik Gözlerim kan çanağı Cinnete dönüşen bir dinginlik Duruyorum karşında
Şarap taşlaşıyor Midemde ve beynimde Mavi mavi tüten sigara Giderek mora çalıyor Yalnızlık, yalnızlık Bari sen elimden tut Suflör kullanma Dost seslerini dudağınla ısıtıp Gece hep aynı gece Karbon kağıdıyla çoğaltılmış Gibi kara ve soğuk
Ellerim beynime alkol serpiyor boyuna Niye böyle, neden Sormuyorum artık Yalnızlık, yalnızlık Bir kez olsun kuğuların türküsünü Tersinden söyleyeyim Ölümse ölüm Yaşamsa yaşam Ayna hep ayna ayna...
Ahmet Erhan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Mart 2007, 21:59:22 | #3 |
|
greenhorn
|
hiçbir parçasını başkasında bulduğum uzaktan bakmaya seyrine doyduğum adam korkma artık seni sevmiyorum kalbimle beynim arasındakı boşluğa geri döndüm....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Nisan 2007, 18:57:33 | #4 |
müşo
Moderator

Ruh Halim
|
YALNIZLIK
Değer verdiğim kişiler şimdi, Yok, oluyor gözümden. Dayanamadı bu acıya dizlerim Tutmuyor, ne olur tut elimden.
Sevmenin diğer adının da Yalnızlık olduğunu bilseydim Bu kadar üzülmezdim.
Seven insan ayrı kaldığında özlermiş Bende özlüyorum seni Seninde düşündüğünü biliyorum Yâda.
Aklından bile GEÇMİYORUM...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Nisan 2007, 18:58:18 | #5 |
müşo
Moderator

Ruh Halim
|
Yalnızlık Başka Şey Yeniden çaldı kapıyı yalnızlık! Duyuyorum yine saatin tıkırtısını. Zor olmalıydı aşkı unutmak, Bu kadar mı acımasızdı? Neden bu yalanlar?"Neden" Bir sızı sanki içimde dolaşan sen, Her geçen gün derinden acıtıyor. Yavaş ama yavaş bu sızı! Sen bende ben sendeydim, Ben bende değilim artık Acı bende, ama ne acı! Aşk denen şey buymuş meğer Buymuş demek ki sevmek, Sevgiye yenilmek. Unutulurdu eskiden olsa, Eskiler unutulurdu belki. Yeni bir sevgilim var artık, adı "Ateş", Kalbim kül olana dek ateşleyim artık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Haziran 2007, 16:48:49 | #6 |
Fevzi KESMEZ™
O bir Efedralı

GÜLSÜN GÜNEŞİ KISKANDIRAN GÖZLERİN!!!
Açtığı Konular: 59
Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
Yalnızlık
Yalnızlığımı büyütür kalabalık Gökdelen'in gölgesine siner Karanfil Sokak kalınlaşır yoksul kadın çocuklarıyla çöplerin üzerine konar gözleri cam kırıkları sevgilim gelir yalnızlığım büyür çocukken gökkuşağına düştüğüm gökyüzü gelir kirli güvercinleriyle.
Kimin öznesiydi mevsimler işkence öyküleri kimindi ayrılığın sesi miydi adımnlarım suyu bekleyen uçurum mu kanatlandım yalnızlığımla son mevsime içimde bir kedi yavrusu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Haziran 2007, 14:45:43 | #7 |
-dumancı-
Efedra Genci

BELKİ ALIŞMAM LAZIM YALNIZLIĞA!!!
Açtığı Konular: 24
Rep Puanı: 4
Ruh Halim
|
Yalnızlık
Kaldırımlı sokaklarda,bilmem saat kaç! Nemli gözlerim saati bile görmüyor. Ilık bir rüzgar esiyor yağan yağmurla Üşümüyorum,aksine terliyorum. Sensizliğin vermiş olduğu sıkıntıyla, Sokaklar karanlık,sokaklar ıssız.
Birazdan ekip arabası gelecek. Saat beş otuz olacak,yine beni alacak. Dün ve daha önceki günler gibi,sorgulayacak!
Onlar soracak,ben susacağım Ben soracağım onlar susacak. İki sokak sonra "hadi,git dolaşma" diyecekler. Gözdağı verecekler...
Sabah oluyor yine, Sokaklarda ayak sesleri çoğalıyor. Beynim uyuşuyor.gözlerim kapanıyor Bak,sensiz bir sabah daha oluyor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Nisan 2008, 14:22:02 | #8 |
|
Scolfield
|
YALNIZLIK İSKELESİ Yalnızlık zor be gülüm bu iskelede Alışmışım her gün denizin yosun kokusunu seninle koklamaya… Ekmek kırıntılarını atmasını martılara Güneşin doğuşunu alışmışım gülüm seninle! Ne zormuş sensiz oturmak bu iskelede! Bu sefer ellerim ellerinle değil de Bir sigara bir şişede şarapla dolması koydu be gülüm! Mazi aklıma geliyor, her yer sen dolu bu iskelede Çok sevmiştim seni… Ayın denize mehtaplaşması kadar gerçek Ve büyüleyiciydi benim SEVGİM! Gece iskeleye iniyorum Yıldızlara küfür ediyorum! Çünkü sen demiştin bana Yıldızlar kadar gerçekçi benim sevgim diye! Hadi oradan sende… Kalbimi yakıyor be gülüm bu iskele! Yaralı kalbime tuz basıyor her gece Yeter artık! Ve sona yaklaştık… Ben dayanamıyorum her gün bu iskelede ölmeye Artık benim gitme vaktim geldi Kendine iyi bak! Bu arada elindeki mektubu iki yere gönderdim İkisi de aynı mektup ama Tek farkı var sadece Biri sende biriyse iskelede… Cansız bedenimde!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Mayıs 2008, 23:16:41 | #9 |
|
|