| 18 Şubat 2007, 20:04:18 | #0 |
gsmhmt
Efedra Genci
Açtığı Konular: 5
Rep Puanı: 2
Ruh Halim
|
 |
|
|
Öncelikle İnternet bağlantınızı kesin.. Başlat-Çalıştır'a- regedit yazıp tamam diyorsunuz. HKEY_LOCAL_MACHINE+SOFTWARE+Microsoft+Windows NT+CurrentVersion+WPAEvents anahtarını açıp sağ taraftan OOBEtimer ın üzerine çift tıklayın. FF değerini verip tamama basın. Ama registry penceresini kapatmayın daha sonra işimize yarıyacak.  Daha sonra Başlat-Çalıştır'a- %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a bu komutu yazıp tamam diyorsunuz. Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müşteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın. Sonra Ürün Anahtarını Değiştire basın ve KQ8CM-3WR6M-FKGVP-MMKJW-D77WT ürün anahtarını girin, güncelleştir butonuna tıklayıp pencereyi kapatın. HKEY_LOCAL_MACHINE+SOFTWARE+Microsoft+Windows NT+CurrentVersion+WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğunuz FF değerini silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Baslat-Çalıstır'a- %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a komutunu tekrar girin, ürünün zaten aktif olduğunu göreceksiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Şubat 2007, 23:20:38 | #1 |
|
Çıralı
|
daha farklı birçok yolu daha var ama bu da doğrudan sisteme müdahale ederek yapılan gelişmiş bir yol ellerine sağlık canım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Şubat 2007, 12:23:01 | #2 |
PoWeR
Efedra Genci

TürküM
Açtığı Konular: 32
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
saoLasın güseL paylasım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Şubat 2007, 22:04:17 | #3 |
Fevzi KESMEZ™
O bir Efedralı

GÜLSÜN GÜNEŞİ KISKANDIRAN GÖZLERİN!!!
Açtığı Konular: 59
Rep Puanı: 9
Ruh Halim
|
saol paylaşım için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Mart 2007, 21:54:31 | #4 |
|
Efedrin
|
Windows'un bu kopyası orijinal yazılım doğrulamasını geçemedi. Bu bilgisayarda bulunan ürün anahtarı, engellenmiş bir Toplu Lisans Anahtarı'dır (VLK).
bu ürün anahtarıyla etkinleştirilen bir windows tan alınan uyarı yukardaki bazı şifreler kara listeye alınmış anlaşılan :hıhmıh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Mart 2007, 22:23:21 | #5 |
|
Çıralı
|
vlk lar genel toplu oluyor sanırım ama bendekinde sorun olmuyor gereken olursa ayarlayalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Mart 2007, 13:23:04 | #6 |
|
Efedrin
|
Teknik servis bilgisayar piyasasını hareketlendirir bu olay yaşadılar valla, yukarıdaki mesaj kalsın da dediğin gibi isteyen olursa özel mesajla bildirsinler yardımcı olalım  Bence en iyisi Linux a geçmek, artık vaktidir yani bu adamlar daha İran'a saldıracak para lazım, bu kopya mağduru olabilirsiniz safsatasına kanan olmaz umarım :XS Linux* kurma konusunda da her türlü yardıma hazırız burdan duyuralım :loyloy
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Mart 2007, 21:41:46 Gönderen: Efedrin »
|
|
|
|
|
| 02 Mart 2007, 19:50:56 | #7 |
|
Çıralı
|
evet ama linux ile uyumlu her türlü program daha çıkmadı sanırım microsoft da sanırım herkesin önünü keserek linux yazarlarını cesaretlendirmek isteyeceği kanısında değilim ama yardım isteyenlere de yardım ederzi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 30 Mart 2007, 17:12:50 | #8 |
|
heart_shaped_box
|
ya benm bilgisayarda da dedi ; Windows'un bu kopyası orijinal yazılım doğrulamasını geçemedi. Bu bilgisayarda bulunan ürün anahtarı, engellenmiş bir Toplu Lisans Anahtarı'dır (VLK). napicam ya? bişi olurmu ki  ne yapcağımı b,ilmiorm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Nisan 2007, 21:57:38 | #9 |
|
Efedrin
|
heart_shaped_box sorunu hallettin mi acaba aynı sorunu yaşayan varsa özelden iletişime geçebilir, çözümü kolay adamın birisi program bile yapmış buna resimli felan :kiskis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Nisan 2007, 22:00:35 | #10 |
|
heart_shaped_box
|
ya hayır hiçbişi hallledemedim  öğrenmek istediim şey şu: bu sorunun bilgisayara herhangi bi zararı olurmu  eğer varsada nası çözebilirim , bu programın adı ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Nisan 2007, 11:24:48 | #11 |
- << JönTürk >> -
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
regeditten yapılan windows güncelleştirmesini denemedim ama işe yarıyacağını sanıyorumm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Nisan 2007, 16:25:39 | #12 |
|
Efedrin
|
ya hayır hiçbişi hallledemedim  öğrenmek istediim şey şu: bu sorunun bilgisayara herhangi bi zararı olurmu  eğer varsada nası çözebilirim , bu programın adı ne? bu sorunun cevabı arkadaşımıza iletilmiştir arkadaşlar, programı isterseniz buradan yazmanız yeterli..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Nisan 2007, 17:01:37 | #13 |
|
Çıralı
|
ben de daha önceden iletmiştim kendisine ama buraya yazmayı unutmuşum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Nisan 2007, 09:20:46 | #14 |
nakrugt
O bir Efedralı

off for the bloody exam... c u later...
Açtığı Konular: 114
Rep Puanı: 70
Ruh Halim
|
Öncelikle iletilenin çalıştığını söyleyerek başlıyorum  ancak 20 şubat'taki tarama sırasında microsoft, benim bilgisayarım dahil, bütün korsan bilgisayayrlara bir izleme yazılımı bırakmış durumda... ayrıca yönetici ullanıcı hakkını da iptal etmiş durumda... işin ilginç yanı spydoctor bu yazılımı görse de sil(e)miyor... bunu silebilecek bir program önerebilecek birileri var mı?  ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Nisan 2007, 13:56:55 | #15 |
nakrugt
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
hatta size şöyle açıklayayım:
(21) 127.0.0.1 mpa.one.microsoft.com
Possible Website Hijack
Threat Level: High
Description: Indicates that a known good site may be hijacked. Adware, Spyware and Phishing sites may use the Windows hosts file to redirect your browser to a malicious site when you try to access a valid site such as your Bank.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Mayıs 2007, 17:49:47 | #16 |
my_ımmortal_7767
Efedra Genci

!!! FuCK THiS WorLD !!! I WaNT To Die !!!
Açtığı Konular: 57
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
ya bende o resimli programı alabilirmiyi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Mayıs 2007, 18:59:57 | #17 |
|
Çıralı
|
arkadaşların yardımı için daha açıklayıcı yazmalısın canım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Mayıs 2007, 19:37:24 | #18 |
|
heart_shaped_box
|
benim her bilgisayarı açtığımda uyarı çıkıyo çok korkuyorum bigün gider diye..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Mayıs 2007, 20:49:00 | #19 |
nakrugt
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
benim her bilgisayarı açtığımda uyarı çıkıyo çok korkuyorum bigün gider diye..
ne uyarısıdır bu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Mayıs 2007, 21:43:12 | #20 |
|
Çıralı
|
sanırım orjinal windows kullanın uyarısı evet haklısın yakında bilgisayarın göçebilir... o nedenle önemli belgelerini başka bir yerde yedeklemen senin yararına olacaktır. en kısa zamanda arkadaşlarımız sana orjinal yapma çözümünü sunacaklardır. siteden ayrılma...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|