| 06 Ağustos 2007, 21:02:36 | #0 |
|
|
|
| 07 Ağustos 2007, 21:17:25 | #1 |
müşo
O bir Efedralı

" Düşünüyorum; öyleyse rahatsız etmeyin... :) "
Açtığı Konular: 312
Rep Puanı: 63
Ruh Halim
|
aşırı ilginizden dolayı teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Ağustos 2007, 23:42:32 | #2 |
|
Efedrin
|
Müşo önce kamerayı bilgisayardan sökerek başlayalım, kamerayı çıkardıktan sonra Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.buraya tıklayarak dosyayı indirip zip ten çıkararak kurulumu yapabilirsin, kurulumdan sonra bilgisayarını yeniden başlatıp kameranı takabilirsin.. Sonra messenger ını açıp araçlar menüsüne gelerek Ses ve görüntü kurulumu... seçeneğine tıklayıp ileri ileri diyerek 3. adımda A4 marka kameranın seçili olduğundan emin olman gerekiyor.. Bu işlemlerden sonra umarım sorunun hallolur :oki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Ağustos 2007, 23:43:30 | #3 |
müşo
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
hemen deniyorum... umarım sorun hallolur... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Ağustos 2007, 23:56:57 | #4 |
müşo
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
herşeyi yaptım ancak Ses ve görüntü kurulumu... bölümünü tıkladıktan sonra Ses ve görüntü kurulumunu şu anda çalıştıramıyoruz diye hata veriyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Ağustos 2007, 00:26:47 | #5 |
|
Efedrin
|
iyi olmuş ya gerçekten masaüstünde bilgisayarıma sağ tık, özellikler-- donanım-- aygıt yöneticisi--görüntü aygıtlarının yanındaki artı(+) ya tıklayarak kameranızın üzerinde sarı ünlem işareti olmadığına emin olun, messengerınızı da denetim masası program ekle kaldırdan kaldırın, Linkler görüntülenemiyor.Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.buraya tıklayarak messenger ırınızı indirip kurun, ses ve görüntü kurulumunu tekrar gerçekleştirmeye çalıştırın.. Bu tip sorunları deneme yoluyla çözmek genel çözüm yoludur, internet explorer 7 yle ilgili bir hata vermiş gibi duruyor messengerı da tekrar yükleyerek bir deneyin bakalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Ağustos 2007, 00:35:40 | #6 |
müşo
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
messenger ı baştan kurdum... sarı ünlem işaretini nasıl kaldırabilirm?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Ağustos 2007, 00:45:50 | #7 |
|
Efedrin
|
üzerinde sağ tıklayıp kaldır diyerek kaldırabilirsiniz, ünlem işareti o donanımın gerektiği gibi kurulmadığını gösterir.
Sağ tıklayıp kaldır dedikten kamerayı söküp pc nizi yeniden başlatın, açıldıktan sonra kamerayı tekrar bağlayın..
yeni donanım bulundu uyarısı verir ve kurulum sihirbazı çalışır elinizdeki kameranın driver cd sini cd sürücüye takarak ileri deyin ve kurulumu gerçekleştirin..
aynı yerden sarı ünlemin kalktığından emin olduktan sonra messengerınızı da yeni kurdunuz zaten ses ve görüntü kurulumunu tekrar deneyebilirsiniz :oki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Ağustos 2007, 01:02:58 | #8 |
müşo
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
herşey tamam...driver cd sinden de yükledim.normal şekilde fotoğrafta çekiyor... ama msn de bi türlü çalışmıyor.aynı hatayı veriyor... :rou :X
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Ağustos 2007, 13:41:44 | #9 |
|
Efedrin
|
valla müşo bu sorun kalkıp pc yi bilgisayarcıya götürecek bir sorun değil, o yüzden arkadaşın felan varsa bir de otursun o denesin farklı insanlar farklı tecrübeler demektir, donanimhaber forumlarına da yazabilirsin mutlaka benzer sorunu yaşayıp çözmüş birileri çıkıp yardımcı olacaktır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Ağustos 2007, 13:44:07 | #10 |
müşo
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
tüm yardımların için çok teşekkür ederim... :sapka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Aralık 2007, 21:50:45 | #11 |
RockMeT
Efedra Genci

Açtığı Konular: 21
Rep Puanı: 6
Ruh Halim
|
kısa ve öz bi cümLe pc sektöründe cok rastLanan hatalarda bizLerin yaptığı iş şudur ;
KAMERA SAĞLAM İKEN YANİ SORUNSUZ ÇALIŞIOKEN VE BU SORUN ORTAYA CIKTINDA MAKİNADA YAPTIGIN DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR EĞERKİ ARIZAN YENİ BAŞLANGIC İSE VE EFEDRİN HOCAM IN DEDİKLERİ İŞE YARAMADIYSA ÖNEMLİ PROGRAMIN YOK İSE =))) ÇOK UZATTIM LAFI NEYSEEE SİSTEMİNİ EN GERİ BİR TARİHEE YÜKLEYEBİLİRİSN UNUTMA O TARİHİ KADAR YÜKLEDİĞİN PROGRAM OYUN VS GİDECEKTİR DOSYLARINA BİŞEY OLMAZ..
bilmem ne kadar yardımcı oLabiLdim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Aralık 2007, 18:15:21 | #12 |
by_markos
Efedra Genci
Açtığı Konular: 0
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
 |
|
|
müşo istersen ben sana yardımcı olabılırım arkadasımm...bende aynı sorun vardıı ben buldum aynı sorunu sende halledebılırsınn...msn e ses ve goruntu kurulumuna gırınce su an da claıstıramnıyoruzz vs.gıbı bısı dıorsaa..ılk once yapacagın seyy.... c harddıskıne gırr...MSN MESSENGER ı bul ıcıne gır..orda bı tane msn sımgesı olacak sag tıkla ozellıkler de..uyumluluga gır..orda uyumluluk durumu var.wındows 95 2000 vs gıbı..onun basındakı bos kutudakı ok sımgesını kaldır...ugula tamam de...msn e gır lıve ıse onarılıyor dıyecektır..onarılıyor dedıkden sonraaa msn tekrar msn e gırmek ıstedıgınde bu sefer de yenı surumden bahsedecektırr....zaten ordakı uyumlulugun amaca 7.5 8.0 gıbı msn surumlerını acması ıcın wındows 2000 e getırılırr..neyse msn ın yenı surumunu senden yuklemenı ıstıyecektırr..yenı surumunu yukledıkden sonraa...msn ı acc...ses ve goruntu kurulumuna bı daha bakk arkadasımm bu sefer olacaktır ve hattaa olmustur demektırr..senın de aynı benım gıbı msn messenger surumunun c harddıskının ıcındekı uyumlulukla bırısı oynamıs olması lasım neyse dedıklerımı yaptıysan pc nde sorun yoktur....dıger arkadasların dedıgı gıbı web cam da felan mık de felan sorun yokturr...hernese sen dedıklerımı uygulaa olmazsa tekrar yapamazsan yıne buraya yazz...yardımcı olabılırızz....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Aralık 2007, 18:18:11 | #13 |
by_markos
Efedra Genci
Ruh Halim
|
rockmet dıyelım kı mesela sen gerı al demıssınn ornegınn...wındows u ben yenı yukledıysem ne olacak arkadasımm..saglam konusalım bıreysel cozumler uretelım arkadaslarımmm..bıreysell..ınsanlara cozum blun onerıı dılll....yukarıya yazdımm egerr sende de bı sorun varsa sende yazz rockmett cozumunu bulabılırzz....sallaama olmazz bızde gerı almakla ne alakasıı su an tanımadııysa drıve o anda da tanımaz okk...yukarda yazdıgım cozumu deneyebılırsınızzz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Aralık 2007, 19:42:35 | #14 |
müşo
O bir Efedralı

Ruh Halim
|
çok teşekkürler ancak bu sorun uzun süre önce halloldu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Aralık 2007, 21:39:57 | #15 |
RockMeT
Efedra Genci

Ruh Halim
|
rockmet dıyelım kı mesela sen gerı al demıssınn ornegınn...wındows u ben yenı yukledıysem ne olacak arkadasımm..saglam konusalım bıreysel cozumler uretelım arkadaslarımmm..bıreysell..ınsanlara cozum blun onerıı dılll....yukarıya yazdımm egerr sende de bı sorun varsa sende yazz rockmett cozumunu bulabılırzz....sallaama olmazz bızde gerı almakla ne alakasıı su an tanımadııysa drıve o anda da tanımaz okk...yukarda yazdıgım cozumu deneyebılırsınızzz...
şu vakite kadar formattan sonra direk çalışmayan cam görmedim müşo daha önce çalışıdooo dedi buda şu demek olur windows yeni kurulu değil bireysel kurumsal cümlelerin senin bilgili biri olduna kanıtlmaz aksineee hayatta yeni yeni tecrube edindini anlarım ben burdan sanki bu cevap saana yeterli cevap vermiştir Kanımca..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Aralık 2007, 21:41:47 | #16 |
RockMeT
Efedra Genci

Ruh Halim
|
müşonun sorununun hallolmasına kimin desteği yada önerisi oldu bilmem ama ben kendi fikrimi ortaya sundum el elden üstündür neticee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Ocak 2008, 18:12:25 | #17 |
hasem
Efedra Genci
Ruh Halim
|
rockmet sen 9 aralıkta yazmışın sorunun cevabını benim için 27 ocakta lazım oldu yaklaşık 1 saattir uğraşıyorum olmamıştı ama şu an da dediklerini yaptım ve bağlantıyı sağladım teşekkür ediyorum sana her ne kadar yazımı bu kadar süre sonra okumayacağını bilsem de aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için söylüyorum benim sorunum rockmet in yöntemiyle çözüldü size de bir denemenizi tavsiye ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|