| 12 Haziran 2006, 16:01:52 | #0 |
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...
Açtığı Konular: 24
Rep Puanı: 3
Ruh Halim
|
Kurtar, beni bu derin kör kuyudan Tut elimi, çek beni, koyma beni bir başıma Gitme geriye, dönme evine, geriye, etme eyleme Bu bir ağıttır sen gidince söylenen Lütfen, son kez olsun dinle beni Unut artık olup biteni, yalvarırım lütfen Bir şansım daha olmalı, senin içinde gizlenen Bir şansım daha olmalı, bu sona boyun eğmeyen
Kurtar, ver elini uzat bana Kırma benim kalbimi, yalvarırım lütfen Bu bir ağıttır benim içimde gizlenen Bu bir ağıttır sen gidince söylenen
Kurtar, beni bu gecenin karanlığından Dibini bile göremediğim, kahrolası boşluktan Gitme, verme başka birine, versen bile söyleme, Sakın bana söyleme, yapsan bile söyleme
Ben miydim senin peşinden gelen ? Sendin karşıma geçip diz çöken Kadın mı sandın kendini birden ? Kaçan sen oldun kovalayan ben
Daha ne kadar sana yalvaracağım be pislik ?! Kadın mı sandın sen kendini bilmeden ?!
MANGA
yorumları bekliyorum sizlerde bööyle yazarmısınız yazın bakalım sevgili kardeşlerimm O0
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2007, 18:59:39 Gönderen: bashbash »
|
|
HaZaL-... Ben bir maNgadır tutturmuşum Saatim her zaman maNgaya beş var Ya da maNgayı beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan maNga geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden maNgadayız Günlerden maNgaertesidir Ona uğramayan gemiler batsın Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansın onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun İki kere iki dört elde var maNga Bundan böyle dünyada Müziğin adı maNga olsun... (ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN'A SAYGILAR)
ATAMIZA SAYGI SYSTEM OF A DOWN A HAYIR! TÜRKÇENE SAHİP ÇIK TÜRKÇe YOZLAŞMASINA HAYI
|
|
|
| 12 Haziran 2006, 16:13:34 | #1 |
|
hendrix
Ziyaretçi
|
HAZAL bunu şarkı sözleri bölümüne yazsan daha iyi olurdu ama yinede paylaşımın için çok teşekkürler.. O0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Haziran 2006, 16:16:01 | #2 |
PoWeR
Efedra Genci

TürküM
Açtığı Konular: 32
Ruh Halim
|
dediği dogru ama olsun saoL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Haziran 2006, 17:33:10 | #3 |
VLahovLak
Efedra Genci

Açtığı Konular: 255
Rep Puanı: 25
Ruh Halim
|
çok güzsellll tşk ederizzz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Haziran 2006, 18:57:27 | #4 |
|
|
|
| 12 Haziran 2006, 19:52:15 | #5 |
chatlak
Efedra Genci
Açtığı Konular: 6
Rep Puanı: 0
Ruh Halim
|
guslmıss tuttum ellerıne saglıkkk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Haziran 2006, 01:10:02 | #6 |
!_DrEaM 's_!
O bir Efedralı

çok mutlu :)))
Açtığı Konular: 16
Ruh Halim
|
HAZAL bunu şarkı sözleri bölümüne yazsan daha iyi olurdu ama yinede paylaşımın için çok teşekkürler.. O0
O0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Haziran 2006, 13:29:15 | #7 |
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...
Ruh Halim
|
özellikle buraya yazdım aşk adına bişeyler içinde bulundurdugu için buraya yazdım ama taşımak isterseniz taşıyın umurumdada değil tamam mı  :a :G
|
|
|
|
|
|
HaZaL-... Ben bir maNgadır tutturmuşum Saatim her zaman maNgaya beş var Ya da maNgayı beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan maNga geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden maNgadayız Günlerden maNgaertesidir Ona uğramayan gemiler batsın Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansın onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun İki kere iki dört elde var maNga Bundan böyle dünyada Müziğin adı maNga olsun... (ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN'A SAYGILAR)
ATAMIZA SAYGI SYSTEM OF A DOWN A HAYIR! TÜRKÇENE SAHİP ÇIK TÜRKÇe YOZLAŞMASINA HAYI
|
|
|
| 13 Haziran 2006, 21:13:17 | #8 |
!_DrEaM 's_!
O bir Efedralı

çok mutlu :)))
Açtığı Konular: 16
Ruh Halim
|
tamam hazalcım sinirlenme hemen. böyle düşünerek yazdığını bilmediğimiz için sölemiştik.tekrar teşekkürler paylaşım için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Haziran 2006, 21:23:38 | #9 |
|
hendrix
Ziyaretçi
|
tamam hazalcım sinirlenme hemen. böyle düşünerek yazdığını bilmediğimiz için sölemiştik.tekrar teşekkürler paylaşım için  evet biz öyle düşünmemiştik.. hazal eğer seni kırdıysak kusura bakma..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Haziran 2006, 22:24:47 | #10 |
|
nirvana_bilge
Ziyaretçi
|
özellikle buraya yazdım aşk adına bişeyler içinde bulundurdugu için buraya yazdım ama taşımak isterseniz taşıyın umurumdada değil tamam mı  :a :G hazalcım sakin ol.bunda kızılacak bişi yokki  paylaşımın için saol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Haziran 2006, 10:43:38 | #11 |
my_crazy_guitar
Efedra Genci

...HaZaL-...
Ruh Halim
|
tamam hazalcım sinirlenme hemen. böyle düşünerek yazdığını bilmediğimiz için sölemiştik.tekrar teşekkürler paylaşım için  evet biz öyle düşünmemiştik.. hazal eğer seni kırdıysak kusura bakma.. özellikle buraya yazdım aşk adına bişeyler içinde bulundurdugu için buraya yazdım ama taşımak isterseniz taşıyın umurumdada değil tamam mı  :a :G hazalcım sakin ol.bunda kızılacak bişi yokki  paylaşımın için saol  canım sizde abardınız haa niye kırılayım problem yok benim için ama bende birden asabileştim farkındayım pardon yinede uyarı için saol bundan sonra oraya yazarımm:d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Haziran 2006, 16:18:07 | #12 |
|
|
|
| 19 Haziran 2006, 18:23:41 | #13 |
|
|
|
| 20 Haziran 2006, 23:47:45 | #14 |
|
nirvana_bilge
Ziyaretçi
|
tamam hazalcım sinirlenme hemen. böyle düşünerek yazdığını bilmediğimiz için sölemiştik.tekrar teşekkürler paylaşım için  evet biz öyle düşünmemiştik.. hazal eğer seni kırdıysak kusura bakma.. özellikle buraya yazdım aşk adına bişeyler içinde bulundurdugu için buraya yazdım ama taşımak isterseniz taşıyın umurumdada değil tamam mı  :a :G hazalcım sakin ol.bunda kızılacak bişi yokki  paylaşımın için saol  canım sizde abardınız haa niye kırılayım problem yok benim için ama bende birden asabileştim farkındayım pardon yinede uyarı için saol bundan sonra oraya yazarımm:d tamam cnm problem yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Şubat 2007, 23:17:06 | #15 |
burcu
Efedra Genci

sebiyom seni aşkomm :)
Açtığı Konular: 9
Rep Puanı: 1
Ruh Halim
|
güselmiş bu saol paylaşım için
|
|
|
|
|
|
aşk insanı mutlu ediyo bea allah herkese nasip etsin  allah bizleri abazaların şerrinden korusun !!!! aradım seni bu şehirde hadi kork düştüm peşine bulursam seni biyerde nanananananana  :D
|
|
|
| 31 Mart 2007, 02:11:13 | #16 |
@tt@ck20
Efedra Genci

GaLATAsARaY
Açtığı Konular: 26
Rep Puanı: 6
Ruh Halim
|
güsel paylaşım teşekkürler
|
|
|
|
|
|
 BeN SenİN SeRSErİ KaTİLiNiM SeRsERi BiTLeRi BeYniNE VeRiRiM...
|
|
|
|