Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
23 Kasım 2008, 12:51:10

Sayfa: [1]   Aşağı git
YAZDIR
Gönderen Konu: AHMET KAYA - SÖYLE  (Okunma Sayısı 401 defa)
23 Mart 2007, 22:12:43 #0
küpelihoca
Efedra Genci
**

yooooqqq

Açtığı Konular: 8

Rep Puanı: 4
Ruh Halim

LÜTFEN VİDEOLARIMIZI DÜZGÜN KOYALIM
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2007, 16:36:15 Gönderen: mervex » Logged
herkes internete baglanırkan ben psikopata baglanan biriyim işte...
26 Mart 2007, 20:50:45 #1
hendrix
Ziyaretçi

PKK'nın önde gelen yöneticilerinden SAYIN ahmet kaya'nın aşağıdaki videosunu dikkatle izleyin.Dostumuzu düşmanımızı iyi seçmeliyiz ve Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur sözlerini unutmamamızı temenni ediyorum...
« Son Düzenleme: 26 Mart 2007, 20:52:58 Gönderen: HeNDriX » Logged
26 Mart 2007, 20:58:47 #2
Li Lian Jie 13
O bir Efedralı

FUCK YOUR OPINION

Açtığı Konular: 483

Rep Puanı: 107
Ruh Halim

DAHA GENCKEN DİNLERDİM BU SAHSI AMA ARTIK DİNLEMİYORUM...
ÖLÜSÜ VEYA DİRİSİ
İYİKİ ÜLKEM SINIRLARI DISINDA

Kimseye Kukla Olma!

Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin!
Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin!
Tutmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin!
Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.
Seyredersin!_ŞEBNEM FERAH

Linkler görüntülenemiyor.
Değerli ziyaretçimiz linki görebilmek için Lütfen üye olun veya Üye iseniz giriş yapın.

YALNIZIM ÇÜNKÜ RAZIYIM!!!
29 Mart 2007, 13:26:13 #3
küpelihoca
Efedra Genci
**

yooooqqq

Ruh Halim

ben o wideo yu sarkıları için göndermiştim bak arkadaşım türk yada kürt fark etmez benim çok dostum war ayrıca bende kürdüm laflarına biras dikkat etsen iyi olur ahmet kayanın nasıl bi kişilik oldugunu sen bilemessin ayrıca herkes geçmişinde bi çok hata yapmıştır bunu unutma we sen o hatalarından birini yapmaaaaaa...
29 Mart 2007, 13:49:08 #4
hendrix
Ziyaretçi

ben o wideo yu sarkıları için göndermiştim bak arkadaşım türk yada kürt fark etmez benim çok dostum war ayrıca bende kürdüm laflarına biras dikkat etsen iyi olur ahmet kayanın nasıl bi kişilik oldugunu sen bilemessin ayrıca herkes geçmişinde bi çok hata yapmıştır bunu unutma we sen o hatalarından birini yapmaaaaaa...
Türkiyede yaşayan herkesin Türk satatüsünde olduğunu bilmiyosun galiba.Nasıl anlamak istersen anla.Madem SAYIN Ahmet Kaya'nın şarkıları için ekledin öldükten sonraki videosunu eklemen beni bu yazıyı yazmaya zorladı lütfen daha dikkatli olalım.PKK'ya hayatının her anında destek vermesinden bahsediyorum hiç kimse bu ülkede öyle bi hata yapamaz.Bu ülke için milyonlarca kişinin kanı aktı gerek Çanakkale'de gerekse diğer cephelerde.Ve tekrar söylüyorum hiç bir şekilde bu gibi PKK üyelerinin konularının sitemde açılmasına izin vermeyeceğim.Şehitlere ve Atamıza saygı lütfen.
30 Mart 2007, 14:42:37 #5
küpelihoca
Efedra Genci
**

yooooqqq

Ruh Halim

biz şimdiye kadar kimseye saygısızlık etmedik etmeyizde ben kürdüm ama pkk degilim o yüzden laflarına fln dikkat et ok bu ülke için kürdü, türkü,lazı,çerkesi hep beraber kan döktü sende bunu bilmiyosun galiba bunu unutma sakın sadece sen deil kimse unutmasınn  :XS
30 Mart 2007, 16:51:49 #6
hendrix
Ziyaretçi

Türkiyede yaşayan herkesin Türk satatüsünde olduğunu bilmiyosun galiba.
Sanırım burda yazdıklarımı okumayı unutmuşsun.Bu ne demektir Türk,Kürt,Laz,Rum, Ermeni farketmez bu ülkede yaşıyosa Türk'tür.Ben hiç bir şekilde Kürtlere PKK'lı demedim ve dememde zaten benim anne tarafım Rum.Eğer öyle dersem ilk başta kendimle ters düşmüş olurum.Ahmet Kaya buradaki sorun ve konuyu saptırma istersen.
Sayfa: [1]   Yukarı git
YAZDIR
Gitmek istediğiniz yer: